Zip-off bukser til damer

17 Varer

Her finder du zip-off bukser til damer. Perfekte til vandreture og andre udendørsaktiviteter. Lyn buksebenene af og på, så du er klædt godt på uanset temperatur.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lange og korte bukser i ét: Smarte zip-off bukser til damer

Du har sikkert prøvet det; du er taget afsted hjemmefra fuldstændig forberedt på køligt og overskyet vejr med en smule vind, men pludselig deler skyerne sig for til sidst at forsvinde helt, temperaturen tager et hop op, og vinden har lagt sig. Det gør, at du pludselig har alt for meget tøj på til at kunne komme igennem vandreturen eller en anden outdooraktivitet uden at få det alt for varmt.

Men med et par zip-off bukser til kvinder er problemet hurtigt løst. Du kan nemlig bare lyne den nederste del af bukserne af, og så har du luft til benene igen. Zip-off bukser til damer er altså super funktionelle og praktiske, og de er ideelle til dig, der måske skal på vandretur eller lignende på tidspunkter eller i områder, hvor vejret kan være omskifteligt.

Er du på udkig efter et par zip-off bukser til kvinder?

Tag et kig i vores udvalg her på siden, hvor vi har zip-off bukser til damer samt trekkingbukser som zip-off bukser fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Meru. Perfekte til vandreturen, spejderturen og andre friluftsaktiviteter.

Skift lynhurtigt fra bukser til shorts

Når du er på farten, for eksempel på vandretur, er det rart at kunne tilpasse tøjet efter vejr og aktivitetsniveau, men det er også rart ikke at skulle slæbe alt for meget tøj med i rygsækken.

Med et par vandrebukser med zip-off til damer behøver du ikke pakke både lange bukser og shorts, for her får du to par bukser i ét. Som navnet fortæller, kan du lyne buksebenene af og på, så du nemt kan skifte fra lange til korte bukser.

I vores udvalg af vandrebukser med zip-off til damer finder du modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), hvilket, sammen med solcremen, gør dem til et oplagt valg på dage under en bagende sol.

Hvis du har brug for at have mobil, landkort og andre småting med dig, er der rig mulighed for det, da mange af vores vandrebukser med zip-off er udstyret med lommer.

Flere af zip-off bukserne til kvinder er lavet i genanvendte materialer og/eller er bluesign®-mærkede. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet. Går du op i bæredygtighed kan du med fordel se efter zip-off bukser til damer med bluesign®-mærket. Du kan nemt finde de bukser, hvor producenten bag har haft fokus på bæredygtighed, ved at bruge vores filter ”Careful Choice” oppe i venstre kolonne længere oppe på siden.

Der er desuden flere modeller af vores trekkingbukser med zip-off, der er lavet i hurtigtørrende materialer, blandt andet i G-1000® som også er meget slidstærkt. Kommer der lidt støvregn på din vandretur, kan du altså hurtigt have tørre bukser igen, hvis du vælger en af disse modeller af zip-off bukser.

Tilbud på zip-off bukser til damer

Vil du gerne iføre dig et par smarte zip-off bukser til kvinder, men også gerne spare penge? Ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på denne side kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på zip-off bukser til kvinder.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du desuden blive blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på bukser og andet tøj til kvinder. Det er selvfølgelig gratis at være medlem.

Mangler du andet udstyr?

Hvis din vandregarderobe ikke er fyldt helt op, og du mangler mere end bare dine trekkingbukser med zip-off, så kan du tage et kig på en af vores mange andre kategorier: