Zip-off bukser til damer

Her finder du zip-off bukser til damer. Perfekte til vandreture og andre udendørsaktiviteter. Lyn buksebenene af og på, så du er klædt godt på uanset temperatur.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Lange og korte bukser i ét: Smarte zip-off bukser til damer

  Er du på udkig efter et par zip-off bukser til kvinder?

  Tag et kig i vores udvalg her på siden, hvor vi har kvalitetsbukser fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Meru. Perfekte til vandreturen, spejderturen og andre friluftsaktiviteter.

  Skift lynhurtigt fra bukser til shorts

  Når du er på farten, f.eks. på vandretur, er det rart at kunne tilpasse tøjet efter vejr og aktivitetsniveau, men det er også rart ikke at skulle slæbe alt for meget tøj med i rygsækken.

  Med et par zip-off bukser til damer behøver du ikke pakke både lange bukser og shorts, for her får du to par bukser i ét. Som navnet fortæller, kan du lyne buksebenene af og på, så du nemt kan skifte fra lange til korte bukser.

  I vores udvalg af zip-off bukser til damer finder du modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), hvilket, sammen med solcremen, gør dem til et oplagt valg på dage under en bagende sol.

  Hvis du har brug for at have mobil, landkort og andre småting med dig, er der rig mulighed for det, da mange af vores zip-off bukser er udstyret med lommer.

  Flere af zip-off bukserne til kvinder er lavet i genanvendte materialer og/eller er bluesign®-mærkede. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet.

  Der er desuden flere modeller lavet i hurtigtørrende materialer, bl.a. i G-1000® som også er meget slidstærkt.

  Tilbud på zip-off bukser til damer

  Vil du gerne iføre dig et par smarte zip-off bukser til kvinder, men også gerne spare penge? Ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke lige her kan du se en samlet oversigt over vores tilbud på zip-off bukser til damer.

  Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du desuden blive blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på bukser og andet tøj til kvinder. Det er selvfølgelig gratis at være medlem. Du kan læse mere om fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også:

  Damebukser

  Dameshorts

  Knickers og kneepants til kvinder

  Vandresko og vandrestøvler til damer 

  Vandresandaler til kvinder

  Vandresokker til kvinder

  Vandrestave