Knickers og kneepants

Her finder du knæbukser, knickers eller kneepants. Kneepants er gangbare i et utal af situationer, og vi har både de meget tekniske modeller og mere hverdagsegnede udgaver.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Knickers: Korte bukser til hele familien

  Der er tidspunkter af året, hvor temperaturen ligger lige på grænsen til, at du kan have lyst til at hoppe i de korte shorts frem for de lange bukser. Men hvad gør du så, når du gerne vil ud, men det er for varmt til at dække benene helt til og for køligt til at lade dem få masser af luft? Du vælger selvfølgelig et par knickers.

  Her hos Eventyrsport har vi knickers, knælange shorts og kneepants til både mænd og kvinder. Der er altså alle længder af knickers, helt fra lige over knæet og til dem, der går ned til anklen.

  Vores knickers er i høj kvalitet, og vi har flere forskellige mærker - blandt andet Vaude, The North Face og Royal Robbins.

  Hvad er knickers?

  Knickers er en type bukser, der typisk er lidt løsere i det og falder til lige under knæet eller låret. Knickers kan være lavet af forskellige materialer, dog primært bomuld. Der er dog også enkelte modeller af knickers, der går mere ned til anklen, så der er modeller af knickers i flere forskellige længder.

  Knickers er kendt for deres løse pasform og behagelige fornemmelse. De kan være enten tætsiddende omkring taljen og hofterne eller have en mere løs pasform.

  Tag dine knickers på, når du skal ud i det blå

  Et par knickers er ideelle til dig, der holder af en god vandretur eller på anden måde at komme ud i naturen. De knickers vi har her på siden er nemlig lavet i hurtigttørrende materialer, der er perfekte til de dage, hvor du kan risikere at rende ind i en lille byge, men du ikke har lyst til at have vådt tøj på resten af dagen.

  Derudover er der flere af vores knickers og kneepants, der har praktiske lommer, så har du dine knickers på, når du for eksempel er på sheltertur med familien en varm forårsweekend, så kan du let få fat i dit multitool, så du kan snitte en pind til snobrød, eller komme til tændstikkerne, så du kan få gang i bålet eller dit stormkøkken.

  Knickers er også gode til de dage, hvor du skal ud i noget mere krævende terræn, men du har brug for lidt luft til benene. Et par knælange shorts eller lidt længere knickers giver mere beskyttelse til benene, så du ikke river dig på store sten, buskads eller lignende.

  Derudover er der mange af vores knickers og kneepants, der er tætvævet, så de kan holde myg ude - og det er altid lidt sjovere at være udendørs, når man ikke skal bøvle med irriterende insektstik.

  Knickers til hverdagsbrug

  Du behøver dog ikke begrænse dit brug af knickers til outdooraktiviteter - flere af vores knickers her på siden kan nemlig også sagtens gå til hverdag. Vi har flere modeller af knickers, knælange shorts og kneepants, der er designet i stilede materialer og lavet i et trendy snit, så du kan nyde komforten ved at have et par knickers på, samtidig med at du også kan føle dig tilpas i din egen personlige stil.

  Gode tilbud på knickers hos Eventyrsport

  Et par knickers behøver bestemt ikke at være dyre for at være gode, og du behøver heller ikke lede længe for at finde et par knickers til en skarp pris - du kan nemlig bare tage et kig her på siden. Ved at bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden. Så får du det fulde overblik over de knickers, kneepants og knælange shorts, der er sat ned i pris lige nu.