Knickers til damer

På denne side finder du knæbukser, kneepants eller knickers til damer. Længden varierer noget ligesom tykkelsen på stoffet og mængden af lommer og tekniske detaljer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Knickers til damer: Det funktionelle valg til dine outdooroplevelser

  Nogle gange er vejret bare for varmt til helt lange bukser, men alligevel for koldt til shorts. Der kan knickers være en super god løsning, hvis du gerne vil ud og opleve naturen enten med vandreskoene på eller lignende.

  Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af knickers til damer, der er det ideelle valg til dig, der gerne vil ud og have nogle gode outdooroplevelser. Udover knickers til damer har vi også knælange shorts eller knickersbukser, men selvom der kan være en smule forskel på længden af bukserne i kategorien, så er det altså stadig nogenlunde den samme type, der er tale om; bukser, der ikke går helt ned over anklen, men som stadig er for lange til at blive kaldt shorts.

  På siden her finder du knickers til damer fra mærker som The North Face, Sherpa og Vaude, men vi har også flere andre. Vores knickers fås i mange forskellige størrelser og farver, så der er noget for enhver smag.

  Knickers til damer i slidstærke materialer

  Når du bevæger dig ud i naturen for at tage på vandretur, trekking, camping eller noget helt tredje, så kan du støde på udfordrende terræn, der stiller høje krav til de materialer, dit tøj er lavet til.

  Hvis du er på trekking et sted med klipper, eller du er ude at vandre på små stier, hvor du går op og ned ad buske og anden bevoksning, kan dit tøj blive udsat for lidt af hvert. Og skal du være sikker på, at det holder til dit næste outdooreventyr, skal du have noget tøj i slidstærke materialer.

  Her hos Eventyrsport finder du masser af knickers til damer i slidstærke materialer. De forskellige modeller og længder af knickers, knælange shorts og knickersbukser findes i forskellige materialer, som du kan læse meget mere om, når du klikker ind på de forskellige produkter.

  Nogle af modellerne er lavet i mere tykke materialer, mens andre igen er tynde. Hvilke knickers til damer, du skal vælge, afhænger af, hvilken aktivitet du skal bruge dem til, temperaturen, omgivelserne og lignende.

  Praktiske detaljer i knickers til damer

  Skal du på vandretur eller ud og opleve naturen på anden vis, kan du have behov for at have en masse ting med dig - især hvis du er afsted i længere tid. Derfor har flere af vores knickers gode lommer placeret på steder, hvor du let kan få fat i ting, så du hurtigt kan få din telefon op ad lommen, eller du let kan komme til multitool, tændstikker eller andet småt grej.

  Flere af vores knickers har også detaljer som elastik i taljen, der øger komforten, og mange er formsyede, så de passer til kroppen på en kvinde - alt sammen for at gøre din outdooroplevelse så god som muligt.

  Altid god service hos Eventyrsport, når du køber knickers til damer

  Uanset om du vælger knælange shorts, knickersbukser eller et par knickers, der længdemæssigt ligger lige derimellem, så sørger vi for, at du får god service, når du handler ved os. Vi har nemlig fri fragt, og hvis du ikke er tilfreds med størrelsen på dine knickers, eller der på anden måde er noget, der ikke lever op til dine forventninger, giver vi også gratis retur og 365 dages bytteservice, så længe du ikke har taget dine knickers i brug.