Glampingtelte

94 Varer

Her finder du vores udvalg af store, lækre telte til luksuscamping, også kaldet glamping. Når du vil på eventyr i naturen uden at gå på kompromis med komforten. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Glampingtelte – når friluftsliv skal være ekstra lækkert

For nogle er friluftsliv lig med bushcraft, elementernes rasen og ’less is more’-filosofier i forhold til både vægt og udstyrsmængde. For andre er friluftsliv at sætte sig til rette med en kop god kaffe under åben himmel efter en god nats søvn i så lækre og bløde omgivelser, at man lige så godt kunne have ligget i sin egen seng. 

Hvis du bedst kan genkende dig selv i det sidste scenarie; at du gerne vil tæt på naturen, men at du ikke har lyst til at gå på kompromis med komforten; at du kan lide at være udenfor, men at du er mere til hoteloplevelse end lejrtur i regnvejr – så er glamping nok lige noget for dig. 

Begrebet har vundet stort indpas på friluftsscenen i løbet af de seneste år og er en sammentrækning af glamour og camping. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. Glamour og store friluftslivseventyr går nemt hånd i hånd med det helt rigtige udstyr ved hånden.

Du kan finde inspiration til at glampe selv din vandretur op på vores blog. I shoppen finder du desuden både køkkenudstyr af høj kvalitetlækre campingmøbler og de små gadgets, der gør det hele lidt sjovere. 

Glampingtelte med plads til velvære

Glampingtelte er gennemsyrede af idealet om, at oplevelsen i naturen skal være lækker og komfortabel. Derfor er glampingtelte lavet i de bedste materialer og med rigtig god plads, så der er plads til hele familien eller alle ens bedste venner. 

Men derfor er der også plads til, at man kan indrette teltet med bløde senge, møbler og alt det, der gør teltet til et andet hjem, så du kan slappe helt af. Det er helt genialt, hvis du har teltet slået op i haven, på campingpladsen, på egen privat grund eller et andet fast sted, hvor det kan være slået op i længere tid. 

Da glampingtelte ofte er lavet af bomuld og andre tungere materialer, er det nemlig ikke just oplagt til vandreturen – det er mere et telt, som forbliver slået op, eller som bliver transporteret rundt i bil. Hvis du leder efter et telt til vandreturen, finder du også et stort udvalg af dem her hos Eventyrsport.  

Glampingtelte er ofte tipi-telte eller store telte med mulighed for at koble flere sektioner til. Fælles er dog, at de ofte er med fuld ståhøjde, så det er nemt at opholde sig inde i teltet, hvis vejret ikke lige arter sig. Og hvis der er høj sol og lækkert vejr, så er glampingtelte udstyret med brede døre, så du kan lukke lyset, den friske luft og naturen indenfor. 

Hvis du tager dit glampingtelt med rundt f.eks. i bil, kan du sagtens gøre det til en lækker og nem oplevelse uden at slæbe en seng med. Ved at tage et lækkert, tykt liggeunderlag og en himmelsk blød sovepose med er du allerede godt på vej til en fantastisk glampingoplevelse. 

Du kan se vores store udvalg af udstyr til at forsøde din glampingtur med her. 

Helt tæt på naturen i de lækreste omgivelser

Med et glampingtelt kan du koncentrere dig om at nyde naturen og alt det, den har at tilbyde, uden at skulle døje med den besværlige del, der nogle gange følger med store eventyr; at man kan sove dårligt, at der skal slæbes ting over lange distancer eller at ønsket om at holde rygsækken let gør, at man må gå på kompromis med det udstyr, man tager med. 

Ved ikke at skulle tænke over vægt på din tur, kan for eksempel også tage dit glampingniveau et nøk op ved at tænde op i et bål og kokkerere et sandt festmåltid over åben ild. Du kan finde inspiration til at bygge det perfekte bål på bloggen. 

Ved at glamping er mere fast forankret i én location, skal der kun slæbes, når du skal slå teltet op og indrette det. Bagefter kan du bare slappe af, sætte dig til rette og nyde tilværelsen eller bevæge dig ud på spændende cykel- eller vandreture i det område, du har valgt at slå dig ned i. 

Glampingtelte er udstyret med mange funktioner, der gør det nemt at bosætte og indrette sig komfortabelt i teltet. De findes i flere størrelser, så der er noget for alle friluftsentusiaster; om det gælder hele familien eller blot et kærestepar, der vil ud i naturen uden stress, jag og besvær. 

Du kan finde inspiration til spændende vandreruter herhjemme i Danmark og ude i Europa på vores blog – så er det bare at vælge et udgangspunkt, pakke bilen og tage afsted. Derinde kan du også læse mere om de ting, der er rare at vide, inden du køber dit næste, lækre telt.

Læs også: