TLT telte

13 Varer

Telte fra TLT er designet af danskere i Danmark. Det er din sikkerhed for et produkt i topklasse til en pris i særklasse.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

TLT telte - Dansk design

TLT telte er designede i Danmark af turerfarne danskere, som ved hvad der gør et telt til et godt hjem, når du er på tur i bjerge, fjelde og på campsites rundt i verden. Med funktionelle og let anvendelige detaljer, er TLT teltene sikre vindere, når du skal vælge et turtelt.

TLT laver to teltserier: LY og LÆ. LY serien er topkvalitet til brug på fjeldet og i Alperne med dobbelt silikoniseret oversejl. Det betyder, at du får et lettere telt, selvom teltet stadig er ekstremt slidstærkt. Silikoniseringen, der bliver lagt på oversejlets fibre, er nemlig med til at give materialet på oversejlet ekstra stor slidstyrke. Desuden er teltstængerne på LY serien i allerbedste kvalitet. Produktionen af aluminiumsstængerne foregår på de anerkendte Yunan fabrikker, som producerer teltstænger til mange store udenlandske mærker.

LÆ serien er kendetegnet ved solide løsninger i materialer, som har høj slidstyrke, men ikke er lige så dyre. Resultatet af denne prioritering er en væsentlig lavere pris, men samtidig også et lidt tungere slutprodukt. LÆ serien egner sig til langt de flestes behov for et telt, til brug på vandreture, hvor du er mere fokuseret på at slappe af og nyde alle de små oplevelser, som turen byder på, end på at nå så langt som muligt indenfor den korte tid du har til rådighed. Udover telte, byder serien desuden også på en Tarp, der giver dig massevis af mulighed for anderledes overnatning i det fri.

Udover LÆ og LY serien laver TLT desuden deres Dome Shelter, der er beregnet til at blive brugt inden i en shelter.  På den måde får du mulighed for at beskytte dig mod myg, eller bruge teltet under f.eks. en tarp eller på stranden.

Et bedre telt til en bedre pris

TLT-teltene bliver designet i Danmark i et tæt samarbejde med fabrikkerne i Kina. Designerne har direkte kontakt til fabrikken, og kan derfor plukke frit fra alle de materialer og løsninger, som fabrikkerne ligger inde med. Desuden er det også relativt hurtigt at levere specifikationer på nye løsninger til kendte udfordringer, og derved få fabrikkerne til at producere endnu bedre telte. Endelig er den korte vej fra producent til dig med til at holde din pris nede, så du får mere for dine penge, når du køber telt.