Reima

Det finske firma Reima har fokus på aktive børns behov, børns sikkerhed og miljøvenlighed. Se vores udvalg af lækkert kvalitetstøj til børn her, f.eks. overtøj, regntøj og tilbehør.

  per side
  Sorter stigende

  Reima: Flyverdragter og andet kvalitetstøj til aktive børn

  Skal børnene have kvalitetstøj, som de kan bevæge sig frit i på alle deres eventyr, er Reima et rigtig godt bud!

  Finske Reima er et af verdens førende varemærker af funktionelt børnetøj, og de har som deres mission at skabe slidstærkt, sikkert, funktionelt og komfortabelt tøj til aktive børn.

  Reima - Skarpt blik for detaljen

  Aktive børn er glade børn!

  Det ved man hos Reima, og derfor er det et helt centralt krav til tøjet, at det er behageligt og giver stor bevægelsesfrihed, så børnene kan boltre sig både inde og ude, uden at blive stoppet af tøj, der generer eller ikke fungerer optimalt.

  Enhver detalje på tøjet er derfor nøje designet og udvalgt, så tøjet skaber størst mulig sikkerhed og komfort for barnet.

  Godt for dit barn og for miljøet

  Hos Reima er sikkerhed og bæredygtighed i fokus fra start til slut i fremstillingsprocessen af tøjet, så børnene kan føle sig sikre, når de er iført Reimas produkter, og så der også er en grøn jord til de næste generationer.

  Køber du tøj fra Reima, er du derfor ikke bare sikret høj kvalitet, men også et gennemtænkt produkt, hvor der er taget mest muligt hensyn til dit barn og til miljøet.

  Tøjet overholder derfor alle sikkerhedsforskrifter om børnetøj i de lande, hvor Reima driver aktivitet, herunder også i Danmark.

   

  Reimas produkter er giftfri, og deres materialer overholder globale certificeringsstandarder.

  Regntøj og windfleece fra Reima er f.eks. helt uden overfladebehandling, og siden efteråret 2017 er det blevet almindelig procedure, at alt overtøj har en smudsafvisende behandling helt uden fluorocarbon (PFC).

   

  Reima deltager desuden i diverse projekter, der har til formål at skabe mere bæredygtighed i fremstillingen af beklædning, og de er konstant på jagt efter nye materialer, som er mere bionedbrydelige og afgiver et mindre CO2-aftryk.

   

  Køber du Reima-produkter med påsyet pels, kan du være sikker på, at der er tale om imiteret pels. Ligeledes er der taget hensyn til dyrevelfærden i fremstillingen af produkter med dun eller merinould.

  Med dunprodukter fra Reima er du derfor sikret, at der ikke er sket plukning af levende fugle, og det kontrolleres, at merinoulden kommer fra lam, der er klippet på en forsvarlig og smertefri måde.

   

  Du kan læse mere om Reimas arbejde for bæredygtighed her: https://www.reima.com/dk/baeredygtighed.

  Reima på tilbud

  Vær en af de første, der får besked om gode tilbud på tøj fra Reima ved at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Læs om alle fordelene her.

  Du kan også altid finde gode tilbud på Reima ved at benytte tilbudsfilteret længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Reima på web og i butik

  Er du på udkig efter nogle af de gode produkter fra Reima, kan du nemt finde vores udvalg af Reima her på web.

  Det er nemt og bekvemt at shoppe både via computer, tablet og smartphone, og der er altid fri fragt og gratis returforsendelse.

  Du kan også se vores udvalg af Reima i en af vores fysiske butikker, så tøjet kan prøves på med det samme. Vores personale står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du har brug for.

   

  Se også:

  Jakker til børn

  Bukser til børn

  Flyverdragter

  Termotøj til børn

  Regntøj til børn

  Børnesko

  Børnestøvler