Osprey

Ospreys rygsække er i en helt særlig kvalitet og forsynet med masser af innovative løsninger. Hverdags- og vandrerygsække, supersmarte hybridtasker og ikke mindst geniale bærestole til børn.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

VORES GRØNNE FAVORITTER FRA OSPREY

Vi hjælper hver dag masser af mennesker med at finde det rigtige udstyr og beklædning til deres eventyr på denne fantastiske, foranderlige planet. Den planet vil vi hjælpe med at passe på, ved at gøre det let for dig at navigere hen til de produkter, der er produceret mere bæredygtigt og med større social ansvarlighed.

ospray_banner_800x600px_2022

OSPREY

Osprey arbejdede sammen med den berømte tekstilproducent Hyosung for at lave noget helt nyt og spændende til markedet. Osprey bruger det nye Bluesign-godkendte Mipan Robic Regen-stof fra Hyosung i Talon & Tempest-serien. De er nogle af de første virksomheder, der bruger dette 100% genanvendte, GRS-certificerede og ekstremt stærke nylon.

Standard Talon/Tempest

Talon og Tempest serien indeholder et åndbart, kropsnært AirScape™ rygpanel og et brystspænde, samt hoftebælte, der bevæger sig med kroppen. De er konstrueret med bluesign®-godkendt genanvendt, og virkelig holdbart nylon.

NY Talon Pro/Tempest Pro

Om det er en krævende dagstur eller en hurtig overnatning i det fri, er Osprey's Talon og Tempest Pro et rigtig godt valg. Med det lette, men slidstærke Nanofly materiale, og det komfortable rygpanel, har du en virkelig god makker med dig, på dine krævende eventyr.

Tilbehør til din Talon/Tempest

Fra regnslag til væskeblærer. Osprey’s store udvalg af tilbehør, indeholder alt du skal bruge til din Talon eller Tempest rygsæk – om du rejser jorden rundt, vandrer i Himalaya bjergene eller nyder en skovtur i vandrestøvlerne. De er de små forberedelser, der kan være afgørende for de fantastiske oplevelser du får på din rejse.

Vi kigger nærmere på Talon og Tempest Pro serien – Designet til professionelle.

Skal du ud på en krævende dagsvandring eller en let og hurtig overnatning i det fri? Om du skal det ene eller det andet, er Talon og Tempest Pro serien klar til at tage udfordringen op! Det lette men holdbare Nanofly materiale holder vægten nede.

AIRSCAPE™ bæresystem

Et formstøbt og komfortabelt AirScape™ rygpanel, giver et fit der sidder tæt på kroppen, samtidig med en god åndbarhed. En fleksibel BioStretch sele og hoftebælte tillader dig at bevæge dig uden begrænsninger.

Let og stabil: En letvægtsserie af rygsække der er designet med optimal stabilitet for dynamisk bevægelse, for øje. Selv i det mest tekniske terræn.

NANOFLY materiale: Vores Nanofly materiale integrerer ultra-højmolekylær-vægts polyethylene (UHMWPE) ripstop og 100D nylon. Dette resulterer i en utroligt let tekstilvare, med en enorm holdbarhed.

News-1-1260x600px

Det vigtigste på enhver rygsæk

Rygpanel-systemet er det mest afgørende på rygsækken. Dette centrale stykke rygsæk-teknologi hjælper med at bestemme bærekapaciteten, rygsækkens ventilation og den komfort, du vil føle, mens du bærer den.

LÆS MERE

News-2-1260x600px

Ospreys "All Mighty Guarantee"

Osprey har fremstillet rygsække af høj kvalitet siden 1974, og samtidig med at de er kendt for deres tekniske og holdbare produkter, tager de også store skridt mod bæredygtighed.

LÆS MERE

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Historien bag de populære Osprey rygsække

Osprey hører til blandt de mest populære outdoor mærker, når det kommer til rygsække. Det er der en god grund til. For med flere års erfaring bag sig, kan du være sikker på, at din Osprey rygsæk kan holde til det hele.

Osprey rygsækkenes historie startede i 1974 i USA, da den 16-årige grundlægger Mike Pfotenhauer satte sig for at lære at sy. Dette førte til at han byggede den allerførste Osprey rygsæk fra bunden.

Pasformen på en Osprey rygsæk er det vigtigste, og siden 2005 er det blevet muligt at købe rygsække med formstøbte hoftebælter for optimal bærekomfort. For grundlæggeren Mike Pfotenhauer er pasformen nemlig hele årsagen til, at Osprey overhovedet findes.

Den rygsæk han designede som 16-årig er nemlig inspireret af den rygsæk, som han som barn måtte bruge, men som havde en dårlig pasform. Den nye rygsæk han designede, skulle nemlig have en god pasform.

Ud over at sidde godt på kroppen er Osprey rygsække også designet til optimal bevægefrihed, så tasken ikke generer hverken på de lange vandringer i bjergene eller på den hurtige tur i skoven på mountainbiken.

Siden Osprey startede og den første hjemmesyede rygsæk blev til, er der sket mange ting. I dag handler det nemlig også om materialer, der er både lette, slidstærke, ventilerende og designet til at bruge uden at blive slidt i stykker. 

Du kan læse hele historien om, hvordan Osprey rygsækken blev til på bloggen her.

Osprey rygsække til mange formål

Osprey laver rygsække, tasker og tilbehør, der kan klare alle udfordringer, og med de mere end 35 års erfaring kan du være sikker på, at din Osprey rygsæk vil holde til det hele.

Med en Osprey rygsæk kan du både bestige Mount Everest, tage på storbyferie eller pakke ungernes legesager til en weekendtur hos bedsteforældrene. Osprey laver nemlig tasker til alle behov, og altid er det den højeste kvalitet, design, rummelighed og komfort, der er i højsædet.

Så uanset om du er til lange hårde ekspeditioner, mindre dagsture eller blot ønsker dig god komfort på ryggen til hverdag - så er en Osprey rygsæk det helt rette valg.

Osprey laver både rygsække til hverdagsbrug, til dagture, til længere vandreture samt duffelbags og kufferter til transport. Også til sport har Osprey forskellige modeller til både løb og cykling, hvor der selvfølgelig er taget højde for at flytte rygsækkens tyngde, så den passer til sportsgrenen. Derudover kommer Osprey rygsække i både herre-, dame-, junior- og børnemodeller.

Find den perfekt Osprey rygsæk til vandreturen

Hvis du holder af at snøre vandrestøvlerne, trække i vandrebukserne og trave ud på en god vandretur, så ved du også, at det kræver en god rygsæk, for at turen kan blive rigtig god. For der er næsten ikke noget værre, end når rygsækken ikke sidder, som den skal. Det kan ødelægge en hel vandretur.

Med en Osprey rygsæk kan du komme udenom dette problem. Osprey har nemlig både små og store rygsække og lang række af forskellige modeller, som kan bruges både til de helt lange ekspeditioner og de mindre dagsture.

Skal du ud på en længere tur, så bør du tage et kig på en af de større Osprey rygsække. De store Osprey rygsække findes i størrelser fra 40 liter og helt op til 85 liter. Så du kan altså både finde vandrerygsække til de lidt mindre behov og de helt store modeller, hvor der er plads til alt familiens grej. Du kan se udvalget af store Osprey rygsække her.

Er det i stedet en lidt mindre tur, du skal ud på, så kan du i stedet tage et kig på en Osprey rygsæk i en mindre størrelse. Ospreys små rygsække findes i størrelser op til 40 liter.

Når du skal ud på en vandretur, hvor du ikke behøver den helt store bagage, så er en mindre rygsæk helt klart det bedste valg. Eksempelvis hvis du skal på en dagstur eller måske gå Caminoen, hvor det er rarest ikke at have for meget oppakning med. De små Osprey rygsække kan du finde her.

En vandrerygsæk som er tilpasset til dig

Når du er på vandretur, er det som nævnt vigtigt, at den sidder helt perfekt. Det kræver en taske af høj kvalitet, som kan indstilles, så den passer til dig og din krop. Sådan en rygsæk får du med en Osprey rygsæk.

Rigtig mange af Ospreys forskellige rygsæks-modeller fås i flere størrelser med forskelligt litermål. De findes med justerbare ryglængder og selvfølgelig herre-, unisex- eller damemodeller. Så du kan altså være sikker på, at du kan finde en model, der passer præcis til dig og dine kropsmål.

Er du i tvivl om, hvilken rygsæk du bør vælge, så kan du tage et kig på vores guide til at vælge den rigtige rejserygsæk - du kan læse guiden her. Du kan også læse mere om, hvad der er godt at vide, inden du køber din nye rygsæk, samt hvordan du justerer din rygsæk, så den sidder helt perfekt. 

Der er altså en masse information at hente, som kan hjælpe dig på vejen mod den perfekte Osprey rygsæk. Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige rygsæk.

Osprey tasker spækket med detaljer

Uanset hvilken Osprey taske du vælger, vil den altid kunne opfylde behovet, uanset om det er plads til den lille computer i skoletasken, drikkesystemet i løberygsækken, nøglelommen i bæltetasken eller hjulene under rejsekufferten. Osprey tasker er nemlig spækket med detaljer, lommer og justerbare remme, der kan tilpasses til ethvert brug.

Hvis det er en Osprey rygsæk, du er på udkig efter, så kan du også vide dig sikker på, at der er en masse gode detaljer, der følger med den. Osprey rygsækkene er nemlig designet og udviklet med tanke på vandreturene, som de skal med ud på. De har masser af de smarte remme, lommer, polstring og ventilation, som Osprey netop er kendt og elsket for. 

Samtidig er flere af Ospreys innovative rygsække udstyret med AirSpeed™-rygpaneler, som fordeler vægten ligeligt på ryg og hofte samt Fit-on-the-Fly™-hoftebælte, som giver dig muligheden for nemt og hurtigt at tilpasse pasformen, mens du er på farten. Dette er en rigtig god feature, når du er på tur og måske begynder at blive træt i ryggen. 

Det foretrukne mærke blandt outdoor folket

Osprey rygsække er prisbelønnet for kvalitet, detaljer og bærekomfort, og derfor er Osprey også et af de foretrukne mærker blandt outdoor folket. De polstrede bæreremme, den ventilerende rygside, den lyse inderside, der gør tasken lys og overskuelig at kigge i, de aftagelige stropper, smarte kliksystemer og elastiske indsatser, er blot nogle af de ting, der betyder, at Osprey rygsække er gangbare i enhver situation. Ospreys tasker er af god kvalitet, de holder længe, og du får rigtig meget for prisen.

Tilbehør og bæredygtige produkter

Osprey laver ikke bare tasker, men også masser af tilbehør - lige fra drikkesystemer til regnslag og solskærme. Altså et væld af tilbehør, som du kan få brug for på dine ture ud i landet.

Samtidig kan du med en Osprey rygsæk også med god samvittighed nyde naturen på din aktive ferie. Under produktionen og i valg af materialer til rygsækkene er der nemlig taget hensyn til både bæredygtighed og miljømæssige og sociale forhold. Derfor støtter du både planeten samt en række velgørenhedsprojekter, som Osprey støtter via deres bæredygtige profil, når du køber et Osprey produkt.

Tag et kig på de mange Osprey rygsække, -tasker og -tilbehør her på siden eller kig forbi en af vores butikker, hvor vi altid står klar til at hjælpe.