Osprey

Ospreys rygsække er i en helt særlig kvalitet og forsynet med masser af innovative løsninger. Hverdags- og vandrerygsække, supersmarte hybridtasker og ikke mindst geniale bærestole til børn.

per side
Sorter stigende

Osprey rygsække til mange formål

Det amerikanske mærke Osprey laver rygsække, tasker og tilbehør, der kan klare alle udfordringer, og med mere end 35 års erfaring kan du være sikker på, at din Osprey rygsæk vil holde til det hele. Med en taske fra Osprey kan du både bestige Mount Everest, tage på storbyferie eller pakke ungernes legesager til en weekendtur hos bedsteforældrene. Osprey laver nemlig tasker til alle behov, og altid er det kvalitet, design, rummelighed og komfort, der er i højsædet.

 

Osprey rygsæk

Osprey laver både rygsække til hverdagsbrug, til dagture, til længere vandreture samt duffelbags og kufferter til transport. Også til sport har Osprey forskellige modeller til både løb og cykling, hvor der selvfølgelig er taget højde for at flytte rygsækkens tyngde, så den passer til sportsgrenen. Derudover kommer Osprey rygsække i både herre-, dame-, junior- og børnemodeller.

 

Designede sin første rygsæk som 16-årig

Pasformen på en Osprey rygsæk er det vigtigste, og siden 2005 er det blevet muligt at købe rygsække med formstøbte hoftebælter for optimal bærekomfort. For grundlæggeren Mike Pfotenhauer er pasformen nemlig hele årsagen til, at Osprey overhovedet findes. Som 16-årig designede han sin første rygsæk – inspireret af den rygsæk, som han som barn måtte bruge, men som havde en dårlig pasform. Ud over at sidde godt på kroppen er Osprey rygsække også designet til optimal bevægefrihed, så tasken ikke generer hverken på de lange vandringer i bjergene eller på den hurtige tur i skoven på mountainbiken.

 

Siden den første hjemmesyede rygsæk er der sket mange ting. I dag handler det nemlig også om materialer, der er både lette, slidstærke, ventilerende og designet til at bruge uden at blive slidt i stykker. 

 

Osprey tasker spækket med detaljer

Uanset hvilken Osprey taske du vælger, vil den altid kunne opfylde behovet, uanset om det er plads til den lille computer i skoletasken, drikkesystemet i løberygsækken, nøglelommen i bæltetasken eller hjulene under rejsekufferten. Osprey tasker er nemlig spækket med detaljer, lommer og justerbare remme, der kan tilpasses til ethvert brug.

 

Det foretrukne mærke blandt outdoor folket

Osprey rygsække er prisbelønnet for kvalitet, detaljer og bærekomfort, og derfor er Osprey også et af de foretrukne mærker blandt outdoor folket. De polstrede bæreremme, den ventilerende rygside, den lyse indersige, der gør tasken lys og overskuelig at kigge i, de aftagelige stropper, smarte kliksystemer og elastiske indsatser er blot nogle af de ting, der betyder, at Osprey rygsække er gangbare i enhver situation. Osprey er god kvalitet, hvor man får rigtig meget for prisen.

 

Bæredygtige produkter

Husk at se efter Osprey på tilbud hos Eventyrsport.dk. Og Osprey laver ikke bare tasker, men også masser af tilbehør - lige fra drikkesystemer til regnslag og solskærme. Med en Osprey rygsæk kan du også med god samvittighed nyde naturen på din aktive ferie, for under produktionen og i valg af materialer til rygsækkene er der taget hensyn til både bæredygtighed og miljømæssige og sociale forhold. Derfor støtter du både planeten samt en række velgørenhedsprojekter, som Osprey støtter via deres bæredygtige profil, når du køber et Osprey produkt.