Nordisk telte

21 Varer

Trekkingtelte, bomuldstelte til glampisten og familietelte til store og små eventyr. Her finder du vores udvalg af Nordisk telte til enhver tur ud i det blå. 

Nordisk_Landingpagebanner_560_400

NATUREN ER REN LUKSUS

Hos danske Nordisk går man langt for at gøre udelivet til en oplevelse. Kvalitet og funktionalitet er i verdensklasse og deres fokus på bæredygtighed og design har begejstret naturelskere i generationer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Nordisk – funktionelle telte til ethvert eventyr

Uanset om du er på udkig efter et rummeligt familietelt eller bomuldstelt med god plads til ophold i fuld ståhøjde, leg og masser af grej – eller måske et letvægtstelt til en solotur i de norske fjelde – så er det danske brand Nordisk et godt sted at kigge hen. 

Nordisk er garanter for høj kvalitet og funktionelle detaljer til den kræsne friluftsnørd, og de har endda vundet flere priser for deres innovative designs og lækre produkter. Udover telte er Nordisk især stærke i produkter som lækre soveposergode tarps og bivuakker samt funktionel beklædning til både damer og herrer.  

Nordisk elsker dårligt vejr

Nordisk skriver selv, at de ”elsker udsigten til dårligt vejr.” Og de kan med god grund se den ene storm efter den anden rulle ind med ro i sindet. Alle Nordisk telte er nemlig testet i en professionel vindtunnel – og flere af modellerne kan endda modstå orkanstyrke. 

Når du køber et Nordisk telt, får du derfor også et ekstremt holdbart telt i gode materialer, der er lavet til at blive taget med ud i elementerne igen og igen. Uanset form og funktion, om det er et familietelt eller ultralet, er de lavet til at holde til at blive brugt i både sol, regn og rusk. 

Alt fra glampingtelte til letvægts-vandretelte

Nordisk producerer en lang række forskellige telte i forskellige materialer og udformninger, så der er noget for enhver friluftsentusiast. Du kan finde inspiration til dit næste eventyr i Skandinavien eller måske ude i den store verden på vores blog. 

Hvis du er til ultralet vandring, cykling eller løb, er et LW-telt (Lightweight) helt genialt til dig, da det er lavet til at veje mindst muligt. Hvis du skal på glamping og bare nyde naturen ét sted, er de lækre og holdbare bomuldstelte måske mere din smag. Og skal du på en krævende tur igennem et smukt landskab oppe nordpå, så er et robust fjeldtelt måske lige sagen. 

Er du på udkig efter noget et sted midt imellem, så findes det også fra Nordisk. Du kan læse mere om, hvordan du udvælger det helt rigtige telt til dine behov i vores store guide på bloggen.