Fjällräven jakker

Fjällräven laver fede og lækre jakker til alle formål. Her finder du klassiske G-1000®-vindjakker, de store og varme vinterjakker samt en hel del midt imellem.

  per side
  Sorter stigende

  Fjällräven jakker – gennemtænkte ned til mindste detalje

  Det svenske brand Fjällräven har længe været en af de helt store spillere på markedet indenfor outdoor-jakker. Og på grund af deres innovative materialer, funktionelle designs og bæredygtige løsninger er der en Fjällräven-jakke til ethvert behov – både stort og småt, krævende eller simpelt.  

  I en jakke fra Fjällräven ligger der adskillige års erfaring med, hvad der virker i naturen. Materialerne er nøje udvalgte, så de kan stå distancen under de forhold, der måtte byde sig. En jakke fra Fjällräven er hårdfør, og kan blive din bedste ven i mange år fremadrettet.

  Detaljerne og funktionaliteten er vigtig, når designerne svinger blyanten. Det betyder praktiske lommer, tildækkede lynlåse, der er beskyttet mod vind, tovejslynlåse, muligheder for udluftning, tilpasningsmuligheder af pasformen og snore, der kan betjenes med vamsede handsker. 

  Fjällräven laver det hele – alt fra hverdagsjakker til ekspeditionsjakker, der kan klare en tur på Mount Everest. Går turen til varmere himmelstrøg, har Fjällräven også jakker, der let og hurtigt tørrer og giver dig god bevægelsesfrihed. Der er med andre ord en Fjällräven-jakke til ethvert behov og alle slags eventyr. 

   

  Fjällräven jakker – pålidelige og slidstærke

  Som en af Danmarks største forhandlere af det svenske kvalitetsmærke, fører vi en lang række Fjällräven-jakker; lige fra anorakker, softshells og regnjakker til klassiske og stilrene vinterjakker med dynfyld. 

  Flere af jakkerne i vores store udvalg er fremstillet i det super slidstærke G1000®-materiale, som med en omgang af brandets egen voks på udsatte steder kan gøres meget vandskyende. 

  Du kan se vores store udvalg af Fjällräven-jakker til damer, herrer og børn her på siden, så hele familien kan klædes godt på til eventyr.

  Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Fjällrävens historie, kan du med fordel tjekke vores store blog, hvor vi har masser af artikler om brandet og dets produkter

   

  Fjällräven jakker til børn

  Det er ikke kun voksne, der kan få glæde af overtøj fra det svenske kvalitetsmærke. Vi har nemlig også et stort udvalg af jakker til børn fra elskede Fjällräven. 

  For eksempel er Fjällräven Kids Greenland vinterjakken en kopi af de voksnes model, og den er ligeledes syet i G-1000® Original. Stoffet er utrolig tætvævet og fantastisk slidstærkt, så jakken kan holde til lidt af hvert. Greenland-jakken er en klassiker med et design, der har været her i en menneskealder.   

   

  Flotte Fjällräven jakker til damer

  Udvalget af Fjällräven jakker til damer her hos Eventyrsport er ret stort, og der er helt sikkert også en af de lækre modeller, der lever op til netop dine behov. En Fjällräven jakke holder længe og bliver kun flottere med tiden – og så er der massevis af forskellige pasformer og smarte funktioner. 

  Vi har damejakker fra det kendte mærker til enhver årstid – både de lune dunjakker til vintermånederne, let isolerende forårs- og efterårsjakker, vindafvisende sommerjakker og så de funktionelle modeller, som kan bruges mere eller mindre hele året. 

  Damemodellerne fra Fjällräven rummer både softshells, anorakker, vinterjakker, skaljakker og regnjakker. Nogle af jakkerne, for eksempel de lette fiber- og dunjakker, kan endda både bruges som mellemlag under en god skaljakke eller alene i de kølige måneder, når vejret holder tørt. 

  Fjällräven er særligt kendt for deres G-1000®-materiale, som gør deres jakker utroligt slidstærke og enormt vandskyende. Nogle modeller er fremstillet i ren G-1000®, mens andre af brandets damejakker har G-1000®-forstærkninger på skuldrene og albuer. 

  Fjällräven gør sig dog ikke kun i vandafvisende materialer – de producerer også deres egen Hydratic®-membran, som gør deres skaljakker fuldstændig vandtætte og meget åndbare. 

  Desuden er brandets bæredygtige regnjakke, Eco Shell-serien, også vandtæt ved hjælp af en miljøvenlig flourcarbonfri imprægnering – her er det en god idé af genimprægnere ind imellem. Ved damejakker fremstillet i G-1000® opretholdes den vandafvisende effekt med en voksbehandling på jakkens udsatte steder.

  Hvis du er i tvivl om, hvilken damejakke fra Fjällräven, der bedst lever op til dine behov, kan du med fordel læse vores store Fjällräven-guide på bloggen. 

   

  Fjällräven skaljakker – holder dig tør i vådt vejr

  Da svenske Åke Nordin som 14-årig skaber den første Fjällräven rygsæk, er det startskuddet på noget stort. I dag, over 50 år efter pålidelige Fjällräven blev til, har brandet et bredt sortiment af grej og beklædning af slidstærke materialer og i høj kvalitet til alle former for friluftsliv – og er kendt for det i hele verden. 

  Når man siger Fjällräven, tænker mange nok på den klassiske rygsæk, Fjällräven Kånken. Men Fjällräven er så meget mere end bare rygsække, og det er deres funktionelle skaljakker et rigtig godt eksempel på.  

  vores store skaljakkeguide kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny vind- og vandtæt jakke til hverdag eller eventyr. 

  Husk også, at vi har en stor størrelsesguide til Fjällräven, hvis du er i tvivl om pasformen eller størrelsen på din næste jakke fra Fjällräven. 

   

  Skaljakker fra Fjällräven til hverdag og vandring

  Fjällräven producerer en bred vifte af funktionelle og alsidige skaljakker til en lang række formål – og der er helt sikkert også en, der opfylder dine behov. I vores store udvalg finder du både skaljakker med og uden for samt jakker i flere forskellige materialer, farver og designs til mange former for udeliv.  

  I vores sortiment finder du for eksempel både de lette vindjakker i vandafvisende polyamid og bomuld – samt solide jakker af de slidstærke materialer som G-1000® Original og G-1000® Eco

  Fjällräven producerer desuden også mange pålidelige skaljakker med deres egen Hydratic®-membran, som gør jakken både vind- og vandtæt samtidig med, at den er holdbar og åndbar. 

  Der er forskellige imprægneringsmetoder og -muligheder alt efter materialet, hvilket du kan læse mere om i vores store vaske- og imprægneringsguide. For eksempel kan mange af de klassiske Fjällräven-jakker i G-1000® vokses, mens andre modeller skal sprayimprægneres.  

  Fjällräven laver også en serie tekniske skaljakker og skalbukser med deres egen Eco-Shell-teknologi. Eco-Shell er lavet i genanvendeligt polyester, der er vævet på en bestemt måde, så fugt kan undslippe indefra, men regn ikke trænger igennem udefra og gør dig og dit gode, isolerende mellemlag vådt. 

  Eco-Shell-jakkerne er alle klimakompenseret for og imprægneret med flourcarbonfri imprægnering. Alt i alt er det en miljøvenlig og højst vandafvisende skaljakke i blødt og strækbart materiale. Eco-Shell, og mange andre af Fjällrävens suveræne skaljakker, har derfor Eventyrsports ”Careful Choice”-mærke.    

  Fjällrävens lækre skaljakker er desuden spækket med funktionelle detaljer, som alle er med til at gøre ophold i naturen lidt federe; det kunne for eksempel være justerbare og tætsiddende hætter, bæredygtige og innovative designs, gode lommer, tovejslynlåse og et hav af justeringsmuligheder. 

  Husk at du kan finde et kæmpestort udvalg af lækre produkter fra kvalitetssikre Fjällräven her på vores webshop – og på bloggen finder du masser af guides til udstyr og inspiration til eventyr

   

  Fjällräven jakker på tilbud

  Hvis du er på udkig efter jakker fra kvalitetsbevidste Fjällräven til røverpris, kan du altid slå et smut forbi vores store outlet, hvor der ofte er gode tilbud på massevis af jakker til hele familien. 

  Du kan også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Så sender vi dig en e-mail, så snart der er Fjällräven på tilbud.

   

  Fjällräven eller Fjallraven – hvordan staves det egentlig?

  Vores skønne kunder her på webshoppen staver brandets navn på mange måder – men det svenske sprog er nu heller ikke nemt. Og helt ærligt? Vi ved jo alle sammen godt, hvad der menes. 

  Kært barn har mange navne, og her på siden ser vi det ofte stavet både Fjallraven jakke, Fjallraven jakker, fjäll räven jakke og Fjællræven jakke.