Fjällräven jakker

109 Varer
Fjällräven laver fede og lækre jakker til alle formål. Her finder du klassiske G-1000®-vindjakker, de store og varme vinterjakker samt en hel del midt imellem.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven jakker – gennemtænkte ned til mindste detalje

Det svenske brand Fjällräven har længe været en af de helt store spillere på markedet indenfor outdoor-jakker. Og på grund af deres innovative materialer, funktionelle designs og bæredygtige løsninger er der en Fjällräven-jakke til ethvert behov – både stort og småt, krævende eller simpelt.  

I en Fjällräven jakke til dame, herre eller barn ligger der adskillige års erfaring med, hvad der virker i naturen. Materialerne er nøje udvalgte, så de kan stå distancen under de forhold, der måtte byde sig. En jakke fra Fjällräven er hårdfør, og kan blive din bedste ven i mange år fremadrettet.

Detaljerne og funktionaliteten er vigtig, når designerne svinger blyanten. Det betyder praktiske lommer, tildækkede lynlåse, der er beskyttet mod vind, tovejslynlåse, muligheder for udluftning, tilpasningsmuligheder af pasformen og snore, der kan betjenes med vamsede handsker. 

Fjällräven laver det hele – alt fra hverdagsjakker til ekspeditionsjakker, der kan klare en tur på Mount Everest. Går turen til varmere himmelstrøg, har Fjällräven også jakker, der let og hurtigt tørrer og giver dig god bevægelsesfrihed. Der er med andre ord en Fjällräven-jakke til ethvert behov og alle slags eventyr. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Fjällräven jakker til damer, herrer og børn. Alle selvfølgelig i den gode kvalitet, som følger med, når man køber en Fjällräven jakke.

Historien om Fjällräven

Da svenske Åke Nordin som 14-årig skaber den første Fjällräven rygsæk, er det startskuddet på noget stort. I dag, over 50 år efter pålidelige Fjällräven blev til, har brandet et bredt sortiment af grej og beklædning af slidstærke materialer og i høj kvalitet til alle former for friluftsliv – og er kendt for det i hele verden. 

Fjällräven har en lang og spændende historie. Hvis du er nysgerrig på at lære mere om den, så kan du med fordel tjekke vores store blog, hvor du kan læse om Fjällrävens historie. På bloggen kan du også finde en masse artikler om brandet og dets produkter. Så er du helt sikkert klar til at købe din nye Fjällräven jakke til dame, herre eller barn.

Fjällräven jakker – pålidelige og slidstærke

Som en af Danmarks største forhandlere af det svenske kvalitetsmærke, fører vi en lang række Fjällräven-jakker; lige fra anorakker, softshells og regnjakker til klassiske og stilrene vinterjakker med dynfyld. 

Flere af jakkerne i vores store udvalg er fremstillet i det super slidstærke G1000®-materiale, som med en omgang af brandets egen voks på udsatte steder kan gøres meget vandskyende. 

Du kan finde et væld af forskellige modeller af Fjällräven jakker til damer, herrer og børn her på siden. Der er forskellige modeller, farver og former, så der er helt sikkert noget for alle. Og så hele din familie kan klædes godt på til eventyr.

Fjällräven jakker til børn

Det er ikke kun voksne, der kan få glæde af overtøj fra det svenske kvalitetsmærke. Vi har nemlig også jakker til børn fra elskede Fjällräven. Børn har på samme fod som voksne brug for en rigtig god jakke, når de skal ud i naturen - og her en Fjällräven jakke et helt optimalt valg.

Går dit barn eksempelvis til spejder, elsker at være udenfor eller er i ofte på turen, så er det helt essentielt med en jakke af god kvalitet, som kan holde vind og vand ude. En ekstremt god egenskab i et land som Danmark, hvor man aldrig kan vide sig helt sikker på vejrets luner.

Kids Greenland Winter Jacket børnejakke, som du kan finde her på siden, er en kopi af de voksnes model, og den er ligeledes syet i G-1000® Original. Stoffet er utrolig tætvævet og fantastisk slidstærkt, så jakken kan holde til lidt af hvert. Greenland-jakken er en klassiker med et design, der har været her i en menneskealder.  

Flotte Fjällräven jakker til damer

Udvalget af Fjällräven jakker til damer her hos Eventyrsport er ret stort, og der er helt sikkert også en af de lækre modeller, der lever op til netop dine behov. En Fjällräven jakke til dame, herre eller børn holder længe og bliver kun flottere med tiden – og så er der massevis af forskellige pasformer og smarte funktioner. 

Modellerne af Fjällräven jakker til damer rummer både softshells, anorakker, vinterjakker, skaljakker og regnjakker. Nogle af jakkerne, for eksempel de lette fiber- og dunjakker, som endda kan bruges som mellemlag under en god skaljakke eller alene i de kølige måneder, når vejret holder tørt. 

Fjällräven er som nævnt særligt kendt for deres G-1000®-materiale, som gør deres jakker utroligt slidstærke og enormt vandskyende. Nogle modeller er fremstillet i ren G-1000®, mens andre af brandets damejakker har G-1000®-forstærkninger på skuldrene og albuer. 

Fjällräven gør sig dog ikke kun i vandafvisende materialer – de producerer også deres egen Hydratic®-membran, som gør deres skaljakker fuldstændig vandtætte og meget åndbare. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken Fjällräven damejakke, der bedst lever op til dine behov, kan du med fordel læse vores store Fjällräven-guide

Skaljakker fra Fjällräven til hverdag og vandring

Fjällräven producerer en bred vifte af funktionelle og alsidige skaljakker til en lang række formål – og der er helt sikkert også en, der opfylder dine behov. I vores store udvalg finder du både skaljakker med og uden for samt jakker i flere forskellige materialer, farver og designs til mange former for udeliv. 

I vores sortiment finder du for eksempel både de lette vindjakker i vandafvisende polyamid og bomuld – samt solide jakker af de slidstærke materialer som G-1000® Original og G-1000® Eco, som du kan læse mere om ved at klikke på linket længere oppe. 

Fjällräven producerer som nævnt tidligere også mange pålidelige skaljakker med deres egen Hydratic®-membran, som gør jakken både vind- og vandtæt samtidig med, at den er holdbar og åndbar. 

Det gælder om at passe godt på sin Fjällräven jakke til dame, herre eller barn. Der er forskellige imprægneringsmetoder og -muligheder alt efter materialet, hvilket du kan læse mere om i vores store vaske- og imprægneringsguide. For eksempel kan mange af de klassiske Fjällräven-jakker i G-1000® vokses med Fjällräven Greenland Wax voks, mens andre modeller skal sprayimprægneres

Fjällräven laver også en serie tekniske skaljakker og skalbukser med deres egen Eco-Shell-teknologi. Eco-Shell er lavet i genanvendeligt polyester, der er vævet på en bestemt måde, så fugt kan undslippe indefra, men regn ikke trænger igennem udefra og gør dig og dit isolerende mellemlag vådt. 

Eco-Shell-jakkerne er alle klimakompenseret for og imprægneret med flourcarbonfri imprægnering. Alt i alt er det en miljøvenlig og højst vandafvisende skaljakke i blødt og strækbart materiale. Eco-Shell, og mange andre af Fjällrävens suveræne skaljakker, har derfor Eventyrsports ”Careful Choice”-mærke.  

vores store skaljakkeguide kan du læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny vind- og vandtæt jakke til hverdag eller eventyr. 

Husk også, at vi har en stor størrelsesguide til Fjällräven, hvis du er i tvivl om pasformen eller størrelsen på din næste Fjällräven jakke dame, herre eller barn. 

Fjällräven jakker på tilbud hos Eventyrsport

Hvis du er på udkig efter kvalitetsbevidste Fjällräven jakker dame, herre eller børn til en røverpris, kan du altid slå et smut forbi vores store outlet, hvor der ofte er gode tilbud på massevis af jakker til hele familien. 

Du kan også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Så sender vi dig en e-mail, så snart der er Fjällräven på tilbud.

Fjällräven eller Fjallraven – hvordan staves det egentlig?

Vores skønne kunder her på webshoppen staver brandets navn på mange måder – men det svenske sprog er nu heller ikke nemt. Og helt ærligt? Vi ved jo alle sammen godt, hvad der menes. 

Kært barn har mange navne, og her på siden ser vi det ofte stavet både Fjallraven jakke, Fjallraven jakker, fjäll räven jakke og Fjællræven jakke. Men uanset hvordan det staves, så kan du altså finde Fjällräven jakke til dame, herre og barn her på shoppen.