Fjällräven jakker

Fjällrävens jakker spænder vidt. Her finder du alle de klassiske G-1000®-vindjakker, de store, varme vinterjakker samt en hel del midt imellem. Fjällrävens klassiske stil fornægter sig ikke.

  per side
  Sorter stigende

  Gennemtænkt til mindste detalje

  I en jakke fra Fjällräven ligger der adskillige års erfaring med, hvad der virker i naturen. Materialerne er nøje udvalgte, så de kan stå distancen under de forhold, der måtte byde sig. En Fjällräven jakke er hårdfør, og kan blive din bedste ven i mange år frem.

   

  Funktionalitet og detaljer er vigtig når designerne svinger blyanten. Det betyder praktiske lommer, tildækkede lynlåse, der er beskyttet mod vind, og snore, der kan betjenes med vamsede handsker. Går turen til varmere himmelstrøg, har Fjällräven også jakker, der let tørrer og er med god bevægelsesfrihed.   

   

  Fjällräven jakke

  Som en af Danmarks største forhandlere af det svenske mærke, forhandler vi en lang række Fjällräven jakker, lige fra anorakker, softshells og regnjakker, til klassiske og stilrene vinterjakker eksempelvis med dun. Flere af jakkerne er fremstillet i det super slidstærke G1000®, som med en omgang voks på udsatte steder, kan gøres meget vandskyende.  Vi har Fjällräven jakker til dame, herre og børn.

   

  Fjällräven jakke børn

  Det er ikke kun voksne, der kan få glæde af overtøj fra det svenske mærke. Vi har også Fjällräven jakker til børn. Kids Greenland vindjakke er en kopi af de voksnes, og er syet i G1000® Original. Stoffet er utrolig tætvævet og fantastisk slidstærkt. Jakken er en klassiker med et design, der har været her i en menneskealder.   

   

  Fjällräven jakke dame

  Udvalget af Fjällräven jakker til damer er stort. Vi har damejakker til enhver årstid. Der er softshells, anorakker, vinterjakker og regnjakker. Ved damejakker fremstillet i G1000®, opretholdes den vandafvisende effekt med en voksbehandling på jakkens udsatte steder.

   

  En Fjällräven jakke holder længe og bliver kun flottere med tiden.  

   

  Fjällräven jakke tilbud

  Se de aktuelle Fjällräven tilbud ved at klikke Kun Tilbud i filteret her på siden. Du kan også melde dig ind i Eventyrsports kundeklub. Så sender vi dig en mail så snart der er Fjällräven på tilbud.

   

  Fjällräven eller Fjallraven?

  Vores kunder staver der på mange måder, men det svenske sprog er nu heller ikke nemt. For eksempel har vi set det stavet på disse måder: Fjallraven jakke, Fjallraven jakker og Fjællræven jakke.