Fjällräven bukser

143 Varer

Her ser du Fjällrävens fyrskib: bukserne! Et hav af modeller i forskellig snit til forskellige formål, mange i den traditionelle G-1000® og mange i forskellige materialekombinationer med og uden stræk.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven - det klassiske outdoor mærke

Fjällräven. Du kender helt sikkert navnet. Fjällräven så første gang dagens lys i 1960, hvor den bare 14-årige grundlægger, Åke Nordin, stod og manglede en rygsæk, der sad godt på ryggen til hans vandretur.

Historien om, hvordan Fjällräven nåede fra rygsæk til tøj, såsom Fjällräven bukser, er ganske spændende. Du kan læse den her, hvis du gerne vil høre mere.

I dag er Fjällräven forsat et kendt kvalitetsmærker, og det har en stor plads på hylderne hos Eventyrsport. Det gælder som bekendt både for Fjällräven bukser, rygsække, telte og tøj helt generelt.

Med Fjällräven er du sikker på, at du går fra butikken med et godt produkt, som kan holde til de mange udendørsaktiviteter, du skal ud på i fremtiden. Hvis du er glad for vandreture og for at være ude i naturen, så skal udstyret gerne være i orden - og det er det, hvis du vælger Fjällräven.

Fjällräven bukser - perfekte til ture ud i naturen

Når man færdes ude i naturen, så er det som nævnt vigtigt, at udstyret er i orden. Det gælder i høj grad også, når det kommer til dine bukser. Med et par Fjällräven bukser kan du være helt sikker på, at du får et par bukser i den bedste kvalitet - og de er generelt bare en god tilføjelse til enhver outdoor garderobe.

Et par outdoor bukser skal kunne holde til en hel del. Når man eksempelvis er på vandretur, så er det ofte, at man kan støde på grene, krat og torne, der vil rive og flå i stoffet. Det kan betyde huller eller tråder der trevler, hvilket ikke ligefrem er det, man ønsker sig for sine bukser.

Et par Fjällräven bukser er en perfekt løsning på dette problem. Fjällräven bukser med G1000® er et par bukser med utroligt slidstærkt stof. Samtidig findes stoffet i forskellige tykkelser, så de passer til dine ture ud i naturen - uanset hvilken sæson der er tale om. Stoffet er samtidig vindskyende, og hvis du ønsker, at de skal være vandafvisende, så gøres det nemt med en omgang voks.

Så hvis du er vild med ture ud i naturen, så bør du altså helt sikkert tage et kig på et par Fjällräven bukser. Det gælder, hvad enten du skal på rolige vandreture langs stranden, igennem et mere krævende terræn med forhindringer såsom buske og krat eller ud i vejrforhold, der kan byde på både regn og vind. Et par Fjällräven bukser vil være din bedste makker.

Flere modeller af Fjällräven bukser - til damer og herrer

Det er meget forskelligt, hvilken slags bukser man skal vælge. Selvfølgelig er der stor forskel på dame- og herre modeller, hvor pasformen er skabt til henholdsvis kvinde- og mandekroppen. Og hos Eventyrsport har vi også modeller til børn. Dem kan du finde her.

Men der findes selvfølgelig også en masse forskellige modeller, hvad enten det er til damer, herrer eller børn. Fjällräven bukser kommer både i forskelligt materiale og også i en masse flotte farver.

Hvilken model der passer bedst til dig, afhænger i høj grad af, hvad du skal bruge dem til, og hvad dine personlige præferencer er. Hvis du er på udkig efter et par helt slidstærke og vandafvisende bukser, så bør du vælge et par Fjällräven bukser, der udelukkende består af det slidstærke G1000® stof. Du kan dog også få modeller, hvor G1000® stoffet er strategisk placeret ned af buksen, så det passer med de områder, hvor der ofte er ekstra slid.

Skal du bruge dine Fjällräven bukser til eksempelvis vandreture eller klatring, så kan det være en god ide at vælge en af modellerne, som har udluftningsmuligheder og elastikstof taktisk placeret. Det giver dig nemlig den bedst mulige bevægelsesfrihed.

Er du på den anden side ikke så vild med almindelige vandrebukser og deres pasform, så skal du måske have fat en anden model af Fjällräven bukser, eksempelvis et par tights. Med et par Fjällräven tights får du en kombination af den ultimative bevægelsesfrihed, som du kender fra løbetights, og slidstærkt materiale, som du kender det fra vandrebukser.

Fjällrävens tights har kraftige og slidstærke forstærkninger på knæ og bag, hvilket betyder, at de sagtens kan klare lidt kravlen på knæene og en pause siddende i græsset. Samtidig er denne her slags Fjällräven bukser også helt eminente til trekking. Så hvis du holder af trekkingture, så bør du overveje, om det er et par tights, du skal have fat i.

Til dig der har en hverdag udendørs

Tilbringer du en stor del af din hverdag udenfor, så er det rart, hvis alt tøjet er rart, behageligt og tilpasset vejr og aktiviteter. Her er et par Fjällräven bukser også, det helt oplagte valg.

Fjällräven bukser er behagelige og praktiske. Alt efter hvad du laver udenfor, kan du vælge imellem de forskellige modeller, blandt andet dem som er nævnt ovenfor.

Hvis du eksempelvis ligger på knæ, så er det supersmart, at bukserne er udstyret med det slidstærke G1000® stof på dette område. Hvis der er risiko for regnskyl og vind i løbet af dagen, hvilket jo er meget sandsynligt i et land som Danmark, så er et par Fjällräven bukser, som udelukkende er fremstillet i G1000® stof et glimrende valg for dig.

Men sæson har selvfølgelig også stor betydning for, hvilke slags bukser du skal vælge. Fjällräven har modeller til alle sæsoner, så du kan være sikker på, at du har den højeste komfort, uanset hvilket vejr dagen byder på.

Fjällräven bukser i forskellige materialer

Vi har nu slået fast, at Fjällräven har en buksemodel, der passer perfekt til dig, næsten uanset hvad dit behov er.

Men udover at have en lang række af forskellige modeller af Fjällräven bukser, så kommer de også i flere forskellige materialer.

G-1000® Original er som navnet indikerer den originale version af materialet, som blev udviklet af Fjällrävens grundlægger. Materialet er slidstærkt og afprøvet i alle tænkelige forhold, lige fra arktiske og subarktiske ekspeditioner til kaffepauser på skarpe sten i skoven.

Hvis du er på udkig efter et miljøvenligt alternativ, så skal du blot se efter Fjällräven bukser fremstillet i materialet G-1000® Eco. Det har samme egenskaber og slidstyrke som G-1000® Original, men er altså mere miljøvenligt.

Det her er blot to af de forskellige G-1000® versioner, som du kan finde Fjällräven bukser fremstillet i. Du kan læse mere om materialet, dets mange fordele og de forskellige versioner af det på siden her.

Hvis du er i tvivl om hvilke Fjällräven bukser, der passer bedst til dig og dine behov, så tøv endelig ikke med at tage et kig ind forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig.