Black Diamond

138 Varer

Her finder du vores udvalg af tøj og udstyr fra Black Diamond. Der er rig mulighed for at finde det rette til fritid og hverdag, bl.a. pandelamper, vandrestave, klatreudstyr - eller hvad med en smart T-shirt eller skjorte?

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Black Diamond: Pandelamper, vandrestave og tøj til eventyr

Er du på udkig efter smart og praktisk tøj eller udstyr til eventyr i hverdag og fritid?

Tag et kig i vores store udvalg fra Black Diamond, her er der gode chancer for at finde det helt rette til din næste tur. Du finder blandt andet Black Diamond-vandrestave.

Har du brug for hjælp til at finde den rette størrelse - se vores størrelsesguide for Black Diamond.

Tøj og udstyr af høj karat 

Amerikanske Black Diamond blev grundlagt i 1954, men erfaringen med at lave solidt tøj og udstyr til et aktivt liv kommer ikke kun fra det mangeårige arbejde med netop dette.

Black Diamond beskriver også sig selv som et firma bestående af brugere: de er et hold af dedikerede klatrere og skiløbere, så de ved, hvad der virker, og hvad der absolut ikke gør. Derfor arbejder de også hele tiden på at udvikle og forbedre deres produkter – akkurat som en diamant slibes, indtil den er helt perfekt.

I vores sortiment af Black Diamond finder du tøj til både fritid og hverdag, blandt andet jakker, T-shirts og bukser, ligesom vi har Black Diamond-vandrestave og -pandelamper. Der er også et godt udvalg af klatreudstyr, herunder klatrerseler og -hjelme.

Til kamp for miljøet

Black Diamond skaber beklædning og udstyr til oplevelser i naturen, ligesom de selv er ivrige outdoor-mennesker. Derfor står det også højt på deres prioriteringsliste at passe godt på netop den natur, som omgiver os.

I deres afdelinger i USA, Asien og Europa fokuserer de således blandt andet på genbrug af vand og metal, ligesom de anvender pap bestående af genanvendt materiale.

Black Diamond Europe har desuden ad flere omgange organiseret begivenheden ’Chasin’ the Rubbish’ i Frankrig. Her samles Black Diamond-holdet, atleter og klatrere for at indsamle affald og skabe opmærksomhed omkring bæredygtighed.

Hos Black Diamond brænder de for innovation, så de konstant kan skabe endnu bedre produkter. Deres insisteren på ikke at gå på kompromis med kvaliteten går hånd i hånd med deres insisteren på at mindske de negative påvirkninger af miljøet. I vores udvalg af Black Diamond finder du derfor eksempelvis beklædning, som er bluesign®-certificeret. Bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet.

Desuden er flere af vores Black Diamond-produkter lavet i økologisk bomuld. 

Pandelamper af topkvalitet

Det er ikke kun når det kommer til beklædning, at Black Diamond er førende på markedet. I deres produktioner forsøger de at skabe løsninger for alle udendørssports interesserede, her gælder det også, at mangel på dagslys ikke skal være en hindring for det aktive menneske. Derfor har de et stort udvalg af pandelamper og lygter, der gør din træning i mørket til en smal sag.

Får du fingrene i en af deres lækre pandelamper, så er du ikke i tvivl om, at der er tale om et produkt af højeste kvalitet. Der er tænkt på det hele. Skulle du på en aftentur løbe ind i en regnbyge i det uforudsigelige danske efterårsvejr, så er det ingen hindring. Pandelamperne er modstandsdygtige overfor væsker, og så er de produceret i et holdbart design. Så hvis du investerer i en pandelampe fra Black Diamond, så får du en lygte, der kan holde til at blive brugt – du vil ikke fortryde det.

En af mærkets mest populære pandelamper er den lækre Black Diamond Spot lygte. Pandelampen er udviklet med deres powertap teknologi, der giver dig muligheden for lynhurtigt at skifte mellem kort og langt lys. Du skal blot banke let med fingerspidserne, så justerer du let lysstyrken til.

Spot lygten kan desuden prale med at have en vandtæthed specificeret til IPX8. Det betyder, at lygten kan lyse i 30 minutter i 1,1 meters dybde. Pandelampen er derfor perfekt til snorkling i mørke eller lette dyk. Men husk lige at tømme batterirummet for vand, når du igen kommer på land. Lygten kan sagtens lyse med våde batterier, men den er ikke glad for, at have våde batterier i længere tid.

Tilbud på Black Diamond

Leder du efter Black Diamond-vandrestave, -pandelamper eller andet kvalitetstøj og -udstyr fra det amerikanske mærke? Hvorfor så ikke også tjekke, om der er et godt tilbud at finde?

Ved at vælge filteret Kun Tilbud kan du få en samlet oversigt over alle tilbud på Black Diamond.

Se også:

Vores udvalg af kvalitets vandrestave

Praktiske lygter til hverdag og eventyr

Alt du skal bruge til skituren

Alt du skal bruge til klatring