Overgangsjakker til herrer

95 Varer

Lette overgangsjakker til herrer med lidt fór, giver dig lige det lag isolering og beskyttelse mod vinden, som du har brug for, når du skal være ude i foråret og i det tidlige efterår.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Overgangsjakker til herrer: Dit beskyttende lag mod vind og omskiftelige temperaturer 

Forår og efterår er kendetegnet ved omskiftelige temperaturer, blæst og regn. I denne type vejr er det en god idé at være klædt ordentligt på, så du ikke fryser, men du skal selvfølgelig heller ikke bruge den helt store vinterfrakke, da det bliver alt for varmt. 

Her er en overgangsjakke den ideelle jakke, fordi den er lavet specifikt til netop at fungere som et ekstra lag, der beskytter mod den smule kulde og blæst, du kan blive udsat for, men uden at du kommer til at svede og føle dig klædt på til frostvejr.

I vores udvalg af herreovergangsjakker finder du et bredt udvalg af forskellige modeller, og vi har mange forskellige kvalitetsmærker som for eksempel Fjällräven, Helly Hansen, Arc’teryx og Haglöfs.

Hvad kendetegner overgangsjakker til mænd? 

Er du stadig ikke helt sikker på, hvad der helt præcist kendetegner en overgangsjakke, så får du svaret her: En overgangsjakke er nemlig en let jakke, der har lidt for, og som enten er vindafvisende eller helt vindtæt. Jakkerne har for det meste en yderside i let og tætvævet materiale. Med en overgangsjakke kan du altså både holde vinden væk fra kroppen og varmen tæt på, hvad enten du skal være udenfor i længere eller kortere tid. 

Enkelte jakker i denne kategori er også vandafvisende, men det er altså ikke jakker, der kan bruges, når de helt tunge regnbyger skyller ind over landskabet. Leder du efter en jakke, der kan beskytte dig mod store regnskyl, skal du i stedet se efter i vores udvalg af regnjakker, hvor du helt sikkert kan finde dét, du mangler. 

Overgangsjakker til vandreture og hverdagsbrug 

Hvad enten du leder efter en overgangsjakke, der passer til en lang vandretur på en kølig efterårsdag, eller du mangler en let jakke, der kan hjælpe dig med at holde varmen til og fra arbejde på de halvlune forårsdage, så finder du det hele i vores udvalg. Overgangsjakker er især velegnede til, hvis du kun skal bruge den morgen og aften og har brug for at lægge den i tasken om eftermiddagen, fordi denne type jakker næsten ikke fylder noget, når de foldes sammen.

Mange mænd vælger at bruge en overgangsjakke som den altmuligjakke, der er nem at have med, når de skal være ude i kortere perioder. Både fordi den hverken fylder eller vejer ret meget, men også fordi en overgangsjakke bare er rar at have på. Du kan altså nemt smide jakken i rygsækken uden at bekymre dig om, at den fylder det hele, og den vejer heller ikke så meget, at den kommer til at genere dig, hvis du skal have den i tasken under en vandretur.

Hvis overgangsjakken ikke er varm nok til de kølige efterårstemperaturer, så kan du altid supplere med et ekstra lag indenunder. For eksempel kan du bruge en fleecetrøje, hvis der er behov for mere isolering, men det kunne også bare være et let mellemlag. Skulle det trække op til regnvejr, kan du også snildt bruge en regnjakke som skallag udover din overgangsjakke, så du får den optimale beskyttelse mod både vind og regn. 

Vil du gerne være sikker på, at du får den helt rigtige overgangsjakke til dig, bør du gøre det klart for dig selv, hvad dine behov er. På den måde kan du lettere sætte hakker på din indre checkliste, når du læser om de enkelte jakker og dermed finde ud af, om de er noget for dig.

Find din nye overgangsjakke hos os

Du kan altid finde et godt tilbud på overgangsjakker her hos os, og vil du gerne have en hurtig oversigt over, hvad der er på tilbud netop nu, kan du bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på denne side.

Du kan også bruge filtrene til at sortere på andre ting. Leder du for eksempel specifikt efter en overgangsjakke til herrer fra Fjällräven, kan du også bruge det som filter, så du udelukkende ser jakker fra dette mærke.

Er bæredygtighed vigtigt for dig, så kan du bruge filteret ”Careful Choice”, der viser dig de mest bæredygtige valg. De jakker, du finder under dette filter, er jakker, der er produceret i bæredygtige materialer og/eller er produceret på en måde, hvor der er passet på menneskerne, der laver produktet under hele processen. Careful Choice er vores egen miljømærkning, og der er flere krav, der skal opfyldes, for at produkterne kan få denne mærkat.

Her hos Eventyrsport får du altid gratis fragt, og har du fået en forkert størrelse jakke hjem, eller sidder den ikke helt, som du forventede, tilbyder vi også gratis retur. Har du brug for lidt betænkningstid, har vi også 365 dages bytteservice, så du har god tid til at træffe den rigtige beslutning.