Vindjakker til herrer

64 Varer
Jakkerne på denne side er helt eller næsten helt vindtætte og har meget høj åndbarhed. De kan f.eks. være i G-1000® eller andre tætvævede materialer. Vandtætte jakker skal du finde under "Regnjakker".

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vindjakker til mænd

Det rusker i træerne, det suser i skorstenene, og sand, blade og små grene stryger henover gader og stræder før de kastes op i luften og falder ned, i det vinden lægger sig igen. Blæsevejr kan du opleve året rundt, og alene lyden af vindens susen kan være nok til at få dig til at fryse helt ind til benet.

Du behøver dog ikke bekymre dig om at fryse på grund af vind, hvis du har en af vores vindjakker til mænd på. De er designet til at holde blæsten væk fra kroppen, så du kan holde varmen i fuldstændig læ, mens det river og rusker i trækronerne.

I vores sortiment finder du herrejakker til udeliv fra kvalitetsmærker som Fjällräven, Lundhags, Arc’teryx og The North Face samt mange andre, så du kan gå efteråret - eller hvilken som helst blæsende dag - i møde uden at bekymre dig om kulde.

Hvad er en vindjakke? 

En vindjakke er kort og godt en jakke, der sørger for at holde vinden væk fra kroppen, så du kan holde varmen. Den er enten helt vindtæt eller vindafvisende, så du ikke mærker kolde vindsus på overkroppen, når du er udendørs.

Når du skal finde din nye vindjakke, kan du vælge mellem mange forskellige modeller og typer. Der findes helt klassiske vindjakker, der er enten helt eller næsten vindtætte og er lavet i et materiale, der ikke giver sig så meget, men som så til gengæld er meget slidstærkt og effektivt til at holde blæsten ude.

Men der er også nogle herrevindjakker til udeliv, der fås som softshell-jakker. Disse jakker er ekstremt åndbare, men samtidig meget vindafvisende. Det giver en høj grad af komfort, hvis du for eksempel skal på vandretur eller lave en anden udendørs aktivitet, hvor bevægelighed er vigtigt, og du skal kunne komme af med varme og damp fra kroppen. Vil du læse mere om denne type jakker, og hvad fordelene ved dem er, kan du på vores blog læse mere om, hvad en softshelljakke er, og hvornår du skal bruge den.

I vores udvalg af vindjakker til mænd finder du også flere modeller fra Fjällräven, der er lavet i det robuste materiale G-1000®. Det er et meget tætvævet materiale, der er effektivt til at holde vinden ude, men som også kan holde myg på afstand, hvis du er ude og vandre på en blæsende sommerdag.

Lette vindjakker til alle typer mænd 

Uanset om du leder efter en almindelig let vindjakke, en anorak eller en softshelljakke, så har vi det hele her hos Eventyrsport. Vi har et bredt udvalg af kvalitetsvindjakker til mænd, så du kan finde lige dén model, der passer bedst til dig og dine behov, men også til din personlige stil, der selvfølgelig også kan spille ind på dit valg.

Er du bred over skuldrene, så har vi også vindjakker til store mænd, ligesom vi også har vindjakker til alle andre størrelser af mænd, da vores størrelser går helt fra XS til 3XL. Kort sagt; vi har vindjakker til alle typer af mænd. Leder du efter en specifik størrelse, kan du bruge filteret ”størrelse” længere oppe på siden, så du kun kigger på de modeller, der er på lager i din størrelse.

En vindjakke til udeliv kan bruges en stor del af året

Vind og blæst opstår på alle tidspunkter af året, og selvom det typisk er efteråret, der får en stor del af opmærksomheden, når det kommer til blæsevejr, så er der, som du helt sikkert allerede ved, også vind både vinter, forår og sommer. Derfor er en vindjakke god at have til alle årstider, så du altid kan gardere dig mod blæsevejr. 

Er det lidt koldere i vejret, kan du supplere din vindjakke med et mellemlag som for eksempel en lun fleece, da en vindjakke ikke er isolerende. Skal du ud i regnvejr, vil det også være nødvendigt med en vandtæt regnjakke i stedet, da de fleste vindjakker enten ikke kan holde vand ude eller kun er vandafvisende. Du vil altså i mange tilfælde godt kunne bruge en let vindjakke, hvis det småstænker lidt, men er det et heftigt regnvejr, du skal ud i, er det ikke helt nok. 

Find et godt tilbud på herrevindjakker

Har du brug for en vindjakke, der både er vindtæt og ikke gør ondt på bankbogen? Intet problem. Hos Eventyrsport har vi altid gode tilbud på vindjakker til mænd, og længere oppe på siden kan du bare klikke på filteret ”kun tilbud”, hvor du derefter får en oversigt over de vindjakker, der står til nedsat pris lige nu.

Hvis du ikke er vild med din nye vindjakke, kan du altid benytte dig af vores gratis retur samt 365 dages bytteservice. På den måde får du altid tryghed, når du handler hos os, og du skal ikke bekymre dig om, om din nye vindjakke ikke passer eller om farven ikke er helt rigtig.