Vinterstøvler

76 Varer

Her finder du varme vinterstøvler til børn og voksne. Mange modeller har varm foring og vandtæt membran som f.eks. Gore-Tex®. Du finder mærker som KEEN, Merrell, Hanwag, ECCO og Viking.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Gå vinteren i møde med varme og vandtætte vinterstøvler

Når årstiden byder på regn, rusk og kulde, så er det vigtigt at have noget ordentligt fodtøj, som kan holde fødderne lune og tørre. Samtidig er det også vigtigt for rigtig mange mennesker, at vinterstøvlerne er smarte og pæne at se på. Foret skal være blødt og behageligt, og støvlerne skal sidde godt fast på foden, så det er muligt at bevæge sig gennem sne, slud og vand. Man skal aldrig gå ned på udstyr – slet ikke, når det er vinter i de skandinaviske lande.

Her hos Eventyrsport finder du vinterstøvler til både herrer, damer, drenge og piger. Vi har et bredt udvalg af mærker som eksempelvis Bisgaard og Viking, så der er meget forskelligt at vælge imellem, og du kan finde noget for enhver smag.

Der er forskel på vintersko og vinterstøvler

Mange bruger ofte ordet vintersko, når de egentlig mener vinterstøvler. Men der er faktisk en væsentlig forskel på de to forskellige slags fodtøj, og det er heldigvis ret tydeligt at se forskel. Vinterstøvler har nemlig et skaft, der går op over anklen. Nogle har et langt skaft, nogle har et kort skaft, men for at være en egentlig vinterstøvle, skal de bare overholde kravet om at gå op over anklen.

En vintersko har derimod ikke et skaft, der går op over anklen. Dog kan der ind imellem godt opstå forvirring alligevel, da der med årene er kommet mange hybridsko og -støvler til, og man kan derfor godt komme til at blive forvirret i begreberne alligevel engang imellem.

Vinterstøvler isolerer og holder fødderne tørre

Et par gode vinterstøvler kan både holde fødderne varme og fri for vand. Vinteren kan nemlig både være en tør og våd omgang, og det er vigtigt, at du passer ordentligt på dine fødder gennem alle årstider.

Vinterstøvler har et højt skaft, der hjælper til med at holde sne ude i de perioder, hvor der falder meget nedbør, og det er rigtig koldt. Du kan også finde rigtig mange forede vinterstøvler i vores udvalg, da for er effektivt til at isolere og dermed holde fødderne varme.

Mange af vores vinterstøvler har Gore-Tex® eller lignende, som er membraner, der er både vandtætte og åndbare. Det betyder, at membranen holder vandet ude, men samtidig tillader din hud at slippe af med overskudsvarme, så dine fødder ikke tager bad i sved inde i vinterstøvlen. Det øger altså komforten gevaldigt, hvis du skal have vandtætte vinterstøvler, og du vælger et par vinterstøvler med Gore-Tex® eller en anden membran.

Pas godt på dine vinterstøvler

De vinterstøvler, vi forhandler her hos Eventyrsport, er af høj kvalitet, så du virkelig får noget for dine penge. Høj kvalitet betyder også støvler, der kan holde i lang tid, men det kræver, at du passer godt på støvlerne, så de ikke slides mere end nødvendigt.

I udgangspunktet bør du ikke vaske dine vinterstøvler i vaskemaskinen, særligt ikke hvis du har vinterstøvler med Gore-Tex® eller en anden vandtæt membran. En tur i vaskemaskinen eller at lægge støvlerne i blød kan kompromittere vandtætheden i membranen, så den helt mister sin funktion, og det ville være ærgerligt. Du bør i stedet tørre støvlerne af med en klud, så du slipper af med det snavs, der sidder på.

Når støvlerne skal tørres, hvis du for eksempel har været ude i masser af nedbør, eller hvis du har været nødt til at tørre dem af med en våd klud, er det vigtigt, at du ikke udsætter dine vinterstøvler for alt for meget varme, da membranen ikke kan tåle det. Brug derfor bare avispapir i støvlerne og lad dem stå i stuen ved ganske normal stuetemperatur.

Endnu en nem måde at vedligeholde dine vinterstøvler på, er ved at bruge imprægnering. Imprægnering sørger for, at dine støvler bibeholder deres vandtæthed og åndbarhed, samtidig med at de bliver mindre modtagelige overfor snavs og fedt. Imprægnering holder ikke evigt, men har du et godt imprægneringsprodukt stående derhjemme, kan du let give dine vinterstøvler en omgang i ny og næ.

Du kan selvfølgelig finde alt til imprægnering af dine støvler hos os, så du kan passe godt på dem. Læs vores guide om, hvordan du plejer og vasker dine sko

Vandring i vinterstøvler

Drømmer du om at sætte fødderne på snebeklædte bjergtoppe, har du brug for et par gode vintervandrestøvler, der kan klare både kulde, nedbør og give god stabilitet til de strabadser, der venter forude.

Vores vinterstøvler er ikke lavet til decideret vandring, og derfor skal du i stedet kigge på vintervandrestøvler i kategorien vandrestøvler, hvor du finder gode støvler til en enkelt dag på Ama’rminoen eller de længere ture i de norske fjelde.

Find et godt tilbud på varme og vandtætte vinterstøvler

Gode vinterstøvler behøver ikke at betyde dyre vinterstøvler, og hos os finder du altid et godt tilbud på et par støvler, der får dig gennem vinteren med tørre fødder, der ikke fryser. Du kan nemt finde alle de modeller, der er på tilbud lige nu, hvis du benytter dig af filteret ”kun tilbud” i venstre kolonne længere oppe på siden.

Nogle gange kan det være nødvendigt at prøve et par vinterstøvler på, før du kan træffe beslutningen om, om de skal være dine fødders bedste venner i løbet af den kommende vinter. Har du fået et par vinterstøvler hjem, der ikke føles rigtige på foden, tilbyder vi gratis retur, og du har hele 365 dage til at beslutte dig, om du vil beholde dem eller ej.

Vil du helst prøve dine vinterstøvler på, inden du betaler for dem, kan du også besøge en af vores butikker. Der kan vores kompetente personale også hjælpe dig med at svare på dine spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om, så du får det par vinterstøvler med hjem, som passer bedst til dig og dine fødder.