Vinterstøvler

Her finder du varme vinterstøvler i forskellig stil til damer. Mange modeller har varmt for og vandtæt membran som f.eks. Gore-Tex®, og der er både lange og kortere skafter.

  per side
  Sorter stigende

  Vinterstøvler til damer

  Gode, lækre kvalitetsstøvler til damer finder du hos Eventyrsport. Når Kong Vinter rigtig bider, og det er hundekoldt udenfor, er det vigtigt, at have varmt fodtøj på, så man ikke bliver kold og våd om fødderne. Den skandinaviske vintersæson er lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold, så man er nødt til at pakke sig ind fra isse til fod. Derfor skal vinterstøvler til damer være af god og holdbar kvalitet. Samtidig med, at funktionaliteten er i top, skal støvlerne også gerne være smarte. Du finder et bredt sortiment af forskellige gode vintervenlige styles lige her hos Eventyrsport.

   

  Vandtæt og samtidig åndbar

  En god membran er med til holde fødderne varme i den kolde tid. Gore-Tex®, der ofte bruges i fodtøj, er et patenteret system, som både kan tillade fødderne at ånde og samtidig holde udefrakommende fugt væk. Vinterstøvlerne til damer skal kunne ånde, så fugt eller sved fra fodsålerne ledes ud. Med Gore-Tex® oplever man både åndbarhed og vandtæthed. Andre typer af membraner som f.eks. KEEN.DRY kan ligeledes sikre varme fødder gennem vinteren.

   

  Oplev det brede sortiment af dame vinterstøvler

  Hvilke dame vinterstøvler, du vælger, er naturligvis en smags- eller temperamentssag. Heldigvis finder du nemt det par støvler, der kan passe til din stil og dit formål her på siden. Kig på mærkerne KEEN, ECCO, Merrell, Haglöfs og Hanwag og find frem til det bedste, som kan bære dig igennem vinterens sne og sjap. 

   

  Sokker

  Når du ser på støvler, så husk også sokkerne. Det er en god ide at se efter sokker, der indeholder uld, som netop varmer væsentligt mere og svedtransporterer væsentligt bedre end bomuldsstrømper, som mange ofte bruger til hverdag. Uld isolerer fortsat, selv om det bliver våd i modsætning til bomuld, som bare bliver kold og hård. Du kan se vores damesokker her.

   

  Imprægnering

  Imprægnering er en vigtig ting for dit fodtøj. Hvis du imprægnerer ordentligt og giver en gang rengøring og plejemidler engang imellem, holder dit fodtøj længere. Hvis du har vinterstøvler med membran, holder den op med at være åndbar, hvis du ikke imprægnerer ordentligt, så vand og sjap preller af. Hvis der er lige vådt på ydersiden og indersiden af membranen, har den så at sige ikke noget sted at transportere fugten hen. Imprægneringen holder også til en vis grad vejsalt væk fra støvlerne, så de ikke får grimme rande.

   

  I Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af miljøvenlige pleje- og imprægneringsmidler fra Granger's. Du kan se plejemidlerne her.

   

  Vinterstøvler til kvinder

  Vinterstøvler til kvinder må gerne være udstyret med en membran så klimaet i fødderne er optimal, men en dame vinterstøvle må også gerne være smart og moderigtig. Her på siden finder du begge dele, og komfort og udseende kan sagtens gå hånd i hånd. Vi har dem i et utal af farver og designs. Nogle er meget tekniske og til turbrug, mens andre mest er egnet til hverdagsbrug. Se vores udvalg, og find et par som passer til dit look og temperament. Er du usikker på valg af størrelse, kan du ringe til Kundeservice, eller kigge forbi vores fysiske butikker og få hjælp. Her står vores medarbejdere klar.

   

  Vintersko til damer

  Vinterstøvle eller vintersko til damer? Nogle kalder støvler for sko, men støvlerne adskiller sig fra skoene ved at dække anklerne.