Vinterstøvler til damer

12 Varer

Her finder du varme vinterstøvler i forskellig stil til damer. Mange modeller har varmt for og vandtæt membran som f.eks. Gore-Tex®, og der er både lange og kortere skafter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vinterstøvler til damer i høj kvalitet

Gode, lækre kvalitetsstøvler til damer finder du hos Eventyrsport. Når Kong Vinter rigtig bider, og det er hundekoldt udenfor, er det vigtigt at have varmt fodtøj på, så man ikke bliver kold og våd om fødderne.

Den skandinaviske vintersæson er lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold. Så når kalenderen byder på de kolde måneder, er man nødt til at pakke sig ind fra isse til fod. Derfor skal vinterstøvler til damer være af god og holdbar kvalitet.

Samtidig med, at funktionaliteten er helt i top, skal varme støvler til kvinder selvfølgelig også gerne være smarte. Du finder et bredt sortiment af forskellige gode vintervenlige styles lige her hos Eventyrsport. Her finder du eksempelvis både lange støvler og korte støvler, samt varme vinterstøvler med for til damer som er lavet i forskellige materialer og farver.

Hvilke damevinterstøvler, du vælger, er naturligvis en smags- eller temperamentssag. Heldigvis finder du nemt det par vinterstøvler, som passer til din stil og dit behov her på siden. 

Vores varme støvler til kvinder til vinterens kolde vejr kommer fra gode kvalitetsmærker. Så du kan være helt sikker på, at du virkelig får noget udstyr, der holder, og som kan holde dine fødder varme og tilpasse hele vinteren igennem.

Støvlerne kommer fra mærkerne HaglöfsMerrellSalomon og Viking. Tag et kig på det store udvalg og find frem til det par støvler, der passer helt perfekt til dig og dine behov, og som kan bære dig igennem vinterens sne og sjap!

Vinterstøvlens gode egenskaber

Vinterstøvler er designet med en lang række af gode egenskaber, som netop gør dem helt ideelle som fodtøj i de kolde vintermåneder, hvor vejret ofte kan byde på sne, sjap og måske mudret underlag. Det er med at være forberedt på det hele - især i et land som Danmark, hvor man aldrig helt kan regne med vejret.

Noget af det, som er rigtig godt ved vinterstøvler, er deres membran. En god membran er med til at holde fødderne varme i den kolde tid. En membran betyder nemlig, at støvlerne på én gang er vandtætte og åndbare. 

En membran-type, der er næsten umulig at komme udenom, når man vil have åndbar og vandtæt outdoor-beklædning, er Gore-Tex®. 

Gore-Tex®, der ofte bruges i fodtøj, er et patenteret system, som både kan tillade fødderne at ånde og samtidig holde udefrakommende fugt væk. Vinterstøvlerne til damer skal kunne ånde, så fugt eller sved fra fodsålerne ledes ud. Med Gore-Tex® oplever man både åndbarhed og vandtæthed.

Hvis du gerne vil blive klogere på Gore-Tex®, og de forskellige typer af Gore-Tex® membraner, så kan du læse mere i artiklen 'Hvad er Gore-Tex®?', som du finder på vores blog. 

Andre typer af membraner som for eksempel KEEN.DRY kan ligeledes sikre varme fødder gennem vinteren. Uanset hvilken type membran, som du ender med at vælge, er det vigtigt, at dine nye vinterstøvler kan holde dine fødder tørre, samtidig med at de giver dem lov til at ånde. På den måde har du sikret dine fødder, de bedst mulige forhold!

De rette vinterstøvler til enhver smag og enhver fod

Varme vinterstøvler til kvinder må gerne være udstyret med en membran så klimaet til fødderne er optimalt, men en damevinterstøvle må også gerne være smart og moderigtig. Her på siden finder du begge dele, og komfort og udseende kan sagtens gå hånd i hånd.

Vi har vinterstøvler i et utal af farver og designs, for eksempel har vi både vinterstøvler med for og vinterstøvler til damer med Gore-Tex®-membran. Nogle er meget tekniske og til turbrug, mens andre mest er egnet til hverdagsbrug. Se vores udvalg, og find et par som passer til dit look og temperament.

Der er helt kort sagt en masse forskellige typer af vinterstøvler, som du kan vælge imellem. Og lige så mange modeller som der er, lige så svært kan det være at vælge den rette.

Vi har slået fast, at der er en lang række af forskellige ting, som man bør have med i sine overvejelser, når man skal finde sine nye varme støvler. I toppen af vigtigheds-skalaen finder du selvfølgelig størrelsen på støvlen.

Der er næsten ikke noget, der kan ødelægge en ellers god tur ud i den kolde vinternatur, som et par sko der klemmer. Når skoene klemmer eller ikke sidder, som de skal, kan det være svært at koncentrere sig om meget andet. Hele situationen bliver generelt bare mere ubehagelig og træls.

Det scenarie vil man jo helst være foruden, og derfor er det også meget vigtigt at sikre sig, at man får købt sine nye damevinterstøvler i den helt rigtige størrelse.

De forskellige mærker kan have lidt forskellige mål, når det kommer til størrelser. Men bare rolig, det er der råd for. Du kan selvfølgelig altid komme ind og prøve vinterstøvlerne i en af vores butikker og dermed afgøre, om det er den rette størrelse.

Men ellers kan du tage et kig på vores store størrelsesguide. Her finder du et overblik over alle de forskellige mærker, og når du klikker ind på et specifikt mærke, kan du se målene for, hvordan de laver deres størrelser. Både til tøj og fodtøj.

Husk desuden at prøve dine vinterstøvler med den type sokker, som du regner med at have på i dem. Så får du den mest korrekte fornemmelse af, hvordan vinterstøvlen egentlig sidder.

Hvilken type støvle skal du have?

Når det kommer til at vælge den rette type vinterstøvler, så har vi selvfølgelig også nogle forskellige slags, som du kan vælge imellem. Der er jo trods alt forskel på vinterstøvler. Skal det være læder, gummi eller måske ruskind? Skal du have vinterstøvler med for, eller passer et par vinterstøvler til damer med Gore-Tex® bedre til dig? Skal de være lavet til de helt lange traveture eller blot kunne klare hverdagens forskellige små gåture? 

Det er meget forskelligt, hvad man kræver af sine vinterstøvler, og netop derfor kan du også finde forskellige typer af vinterstøvler til damer i vores udvalg. Der er noget til ethvert behov. 

Du kan eksempelvis vælge et par vintergummistøvler, som helt kort er en gummistøvle med isolerende for. Et eksempel på en sådan vinterstøvle er Viking Praise Warm gummistøvle. En meget stilfuld varm støvle til kvinder med en lang række af praktiske egenskaber, som gør den helt perfekt til vintervejret.

Er du i stedet på udkig efter en varm vinterstøvle, der også kan bruges som en vandrestøvle, så er der selvfølgelig også flere muligheder at finde i vores udvalg. Et godt bud er Outblast TS CSWP Women vinterstøvle fra Salomon. Det er en vandtæt og åndbar vinterstøvle, der er velegnet til hverdag, men som også kan bruges til gode, lange traveture. Støvlen har isolering, en kraftig gummisål, samt andre gode egenskaber, som du kan læse meget mere om inde på produktsiden.

Hvis du er på udkig efter et par flotte vinterstøvler med for til damer, som primært skal bruges til almindeligt hverdagsliv og korte ture, så er et glimrende bud ECCO's Soft 7 Tred Warm High Women damestøvle. Vinterstøvlen er en stærkt vandafvisende dame-vinterstøvle med HYDROMAX®-behandlet læder, uldfor samt en fleksibel og stødabsorberende sål. Igen kan du læse meget mere om de mange gode fordele ved denne vinterstøvle inde på selve produktsiden.

Dette er blot et lille udpluk af de forskellige modeller af vinterstøvler til damer, som du kan finde her hos Eventyrsport. Så er du på udkig efter vinterstøvler, så kan du helt sikkert finde et par, der passer dig helt eminent lige her! Både når det kommer til funktioner og egenskaber, samt design og farver.

Imprægnering af dine vinterstøvler

Det er vigtigt, at du tager dig godt af dine vinterdamestøvler. Her er imprægnering rigtig vigtigt. Hvis du imprægnerer ordentligt og giver en gang rengøring og plejemidler engang imellem, holder dit fodtøj længere, for med god vedligeholdelse forlænges dine støvlers levetid og funktioner.

Hvis dine vinterstøvler er med membran, holder de op med at være åndbare, hvis du ikke imprægnerer ordentligt, så vand og sjap preller af. Hvis der er lige vådt på ydersiden og indersiden af membranen, har den så at sige ikke noget sted at transportere fugten hen.

Imprægneringen holder også til en vis grad vejsalt væk fra støvlerne, så de ikke får grimme rander. Noget der er meget smart med et par vinterstøvler til damer, som du gerne vil holde pæne så længe som muligt.

Så sørg for at give dine varme støvler en god imprægnering, samt en rengøring og pleje nu og da, og så giver du dine vinterstøvler de bedst mulige forudsætninger for en lang levetid. Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af miljøvenlige pleje- og imprægneringsmidler fra Granger's.

Har du udset dig et par nye vinterstøvler, som er i læder, så har vi en specifik guide blot til denne type af støvler. De gode vinterstøvler i læder skal selvfølgelig i brug, det er jo derfor, at man har købt dem. Ud på spændende vandreture, hyggelige gåture i skoven og andre aktiviteter under åben himmel.

Men livet udenfor betyder også, at der skal gang i støvlevasken. Jord og mudder slider nemlig på vinterstøvlens læder, fordi det ikke nøjes med at lægge sig som et lag udenpå, men også masseres ind i selve læderet. Derved ryger åndbarheden sig en tur, og sandsynligheden for svedige fødder stiger. Du kan finde en guide til vask af læderstøvler på vores blog.

Men uanset hvilken type af varme vinterstøvler til damer du ender med at vælge, skal de vedligeholdes, passes og plejes godt. Hvordan du gør det bedst, kan du også læse mere om på bloggen. Så sikrer du dig og dine nye vinterstøvler mange år på eventyr sammen.

Tag afsted på flotte vintereventyr

Der er ikke noget som et smukt og stille vinterlandskab. Der er helt stille. Intet vandløb der klukker, ingen blade der rasler, kun sne der knirker skønt under vinterstøvlerne og som lyser smukt op, selv efter det er blevet mørkt.

Selvom temperaturen falder, behøver du slet ikke at blive indendørs og droppe turene ud i naturen. Er du glad for naturlivet og flotte eventyr (måske med vandrestøvlerne på), er der intet, der står i vejen for, at du kan drage afsted - selv i det kolde vintervejr. Alt du behøver, er det rette udstyr og den rette beklædning.

Det er lidt som med det kendte udtryk: "Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning". Vi ville dog ikke kalde flotte vinterlandskaber for dårligt vejr, men det kræver dog stadig den rette påklædning, når du bevæger dig ud i det. Det gælder i høj grad om, at have nok varmt tøj og udstyr med, samt lidt ekstra af det hele, hvis der skulle blive brug for det. 

Inde på vores store blog kan du finde en masse inspiration til eventyr og til, hvad du bør pakke ned, når du skal afsted på eventyrene. Er det et vintereventyr, du skal ud på, kan du læse artiklen '7 gode råd: hold dig varm på vinterturen'.

Der får du eksempelvis råd til valg af vinterstøvler og sokker, som kan holde fødderne varme. Yderligere får du blandt andet viden om vigtigheden af en god hue, som kan holde hovedet varmt, samt forklaring på hvorfor en termodunk kan være din bedste makker på en kold tur.

Du kan også læse et interview med Jon Lindberg, som vandt den første sæson af programmet 'Alene i vildmarken' og som leder kurser for Opdag Verden, hvor han fortæller om, hvorfor han elsker vinterture. For ham er vinteren faktisk det allerbedste tidspunkt.

Når du skal ud på eventyr i det kolde vejr med dine varme forede vinterstøvler på, så er der selvfølgelig flere ting, du kan tilføje til dit outfit, som kan være med til at holde dig ekstra varm.

Du bør selvfølgelig have en god vinterjakke, samt en god hue og varme handsker. Men derudover, eller måske vi skal sige derunder, så bør noget rigtig godt uldundertøj helt bestemt også være en del af din vintergarderobe.

Vores dameundertøj er helt eller delvist i uld. Der bruges næsten udelukkende merinould, som er temperaturregulerende og naturligt lugthæmmende, og så har det den helt fantastiske kvalitet, at det varmer, selv om det bliver vådt.

Det er rigtig smart, hvis du er ude på eventyr i sneen med vinterstøvler og varmt overtøj på. Man kan jo få sne ind gennem ærmet eller blive lidt svedig, når man bevæger sig rundt. Her er uldundertøj din bedste ven!

Pointen ved det hele er, at der er intet, der står i vejen for, at du kan trække i dine varme forede vinterstøvler til damer og drage ud på eventyr i vinterlandskabet. Det er blot om at finde de rette vinterstøvler og det rette tøj og udstyr, og så ellers komme afsted!

Hold fødderne helt varme med gode sokker

Når vinterens kulde banker på, så er det med at gøre sit for at holde sig varm. Det gælder selvfølgelig også ens fødder. Derfor skal du have de rigtige sokker, der passer bedst ned i dine vinterstøvler, samtidig med at du selvfølgelig også skal have nogle rigtig gode vinterstøvler.

Alt efter hvilken type vinterstøvler, du er på udkig efter, er der selvfølgelig nogle sokker, der passer bedre. Der er jo forskel på en vintervandrestøvle og et par vinterstøvler lavet til hverdagens små gåture.

Når du ser på varme vinterstøvler til damer, er det derfor rigtig smart at tænke over, hvilke sokker du har på i dine støvler. Prøv eksempelvis gerne vinterstøvler på med den slags sokker, som du tænker at bruge i dine varme støvler.

Ved vinterstøvler kan det være en god idé at se efter sokker, der indeholder uld, fordi de varmer væsentligt mere og svedtransporterer væsentligt bedre end bomuldsstrømper, som mange ofte bruger til hverdag. Uld isolerer fortsat, selv om det bliver vådt i modsætning til bomuld, som bare bliver koldt og hårdt. Vi har et stort sortiment at uldsokker til damer, hvor du kan gå på opdagelse efter de helt rigtige uldsokker til dig.

Helt generelt er det bare rart med et par gode varme sokker i vinterstøvlerne, så du kan holde fødderne ekstra varme, selv på en kold vinterdag. Så er det bare lige lidt sjovere at være ude i det kolde vintervejr.

Vi har også en hel kategori med kvalitetssokker til damer. Her er der både vandresokker, skisokker, uldsokker, sportssokker samt sokker og strømper til hverdagsbrug. Så helt sikkert noget, der passer ned i dine damevinterstøvler, og som kan holde dine fødder varme og tilpasse.

Tilbud på vinterstøvler til damer

Kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme kontoen, blot fordi du gerne vil have et par varme forede vinterstøvler til damer i rigtig god kvalitet.

Hos os kan du løbende finde gode tilbud på vinterstøvler til kvinder. Der er altså rigtig gode chancer for, at du kan finde det helt perfekte par vinterstøvler på tilbud. Du finder de gode tilbud på vinterstøvler ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden.

Du kan også tage et kig i vores store outlet. Her kan du finde gode tilbud på vinterstøvler til damer, men du kan samtidig også finde en masse gode tilbud på andet udstyr, tøj og grej, som du måske er på jagt efter. Så er du eksempelvis på udkig efter en god skijakke, som du kan bruge sammen med vinterstøvlerne, eller et par gode uldsokker til at stikke ned i støvlerne, så kan du måske finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Vil du være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på vinterstøvler til damer, samt en masse andre gode ting, så kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt at blive medlem og ganske gratis!

Find dine nye damevinterstøvler hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af vinterstøvler til damer. Der er flotte støvler fra en lang række af gode kvalitetsmærker. Samtidig er der varme støvler til damer i et væld af forskellige farver og designs. Der er vinterstøvler til enhver smag og ethvert behov.

Her på siden kan du udelukkende finde vinterstøvler til kvinder, men vi har selvfølgelig også vinterstøvler til herrer og vinterstøvler til børn. Her hos Eventyrsport, kan hele familien holde fødderne varme i gode vinterstøvler!

Finder du ikke det, du leder efter her på webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilket par damevinterstøvler du bør vælge eller prøve nogle forskellige modeller på, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til materialer, modeller, størrelser eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du kan få de helt rette vinterstøvler med hjem! Du finder butikken nærmest dig i vores oversigt over butikker.