Hverdagsstøvler

Her finder du støvler, der egner sig til hverdagsbrug. Mange af dem har isolering og er således mest til vinterbrug, og visse modeller fungerer også til let trekking. Du finder Keen, Merrell, Haglöfs, Hanwag, Wolverine m.fl.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
  Henter data...

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Hverdagsstøvler til hele familien

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af støvler, der er velegnede til hverdagsbrug. Vi har flotte og komfortable støvler med varmt for til vinterens hverdag, men der er også modeller, som næsten ikke har foring. Nogle af støvlerne er af en sådan karakter, at de også kan bruges til let trekking og i hvert fald er glimrende til lange traveture med hund og/eller familie.

  Vi har hverdagsstøvler til både herrer, damer, drenge og piger, så du kan finde hverdagsstøvler til hele familien samlet på ét sted. Om du er til lange, elegante støvler, lave og mere sporty modeller eller går benhårdt efter funktionalitet, så skulle det være muligt at finde noget passende fra mærker som eksempelvis Keen, Merrell, Haglöfs, Hanwag eller Salomon her på siden.

  8 tips til at holde liv i dine hverdagsstøvler

  Find et par hverdagsstøvler, der passer til din fod

  Nogle mennesker har en helt normal fod, der bare kan klare sig i alle typer af støvler uden problemer. Men rigtig mange mennesker er bygget anderledes end ”gennemsnitsfoden”, og mange går også rundt med flere skavanker i fødderne. Det er vigtigt, at du passer på dine fødder, for det bliver altså nogle lange dage, hvis du har ondt eller føler dig klemt i dit fodtøj.

  Derfor skal du finde et par hverdagsstøvler, der passer til, hvordan dine fødder er udformet. Her hos Eventyrsport finder du hverdagsstøvler, der er tilpasset forskellige fødder, og du kan både finde støvler, der er lavet til lidt bredere fødder, samt støvler lavet til mennesker med knyster. Det gør det nemmere for dig at finde de helt rigtige støvler.

  Membraner i hverdagsstøvler holder fødderne tørre

  Rigtig mange af hverdagsstøvlerne er forsynet med en vandtæt og åndbar membran i form af for eksempel Gore-Tex® eller KEEN.DRY. Den sørger for, at du kan gå tørskoet gennem vintersølet, og at dine fødder ikke bliver plaskvåde af sved. Det er rigtig smart, når du bruger støvlerne til hverdag i for eksempel foråret eller efteråret, hvor vejret kan være lidt ustadigt.

  Hvis åndbarheden skal fungere ordentligt, skal du huske at imprægnere fodtøjet med jævne mellemrum, så regn og sjap preller af. På vores blog kan du finde en guide til, hvordan du bedst vasker, plejer og imprægnerer dine hverdagsstøvler. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af plejeprodukter, så du kan passe godt på dine støvler og bruge dem i mange år fremover.

  Tilbud på hverdagsstøvler

  Hverdagsstøvler kan være dyre, for kvalitet og pris hænger ofte sammen. Men her hos os kan du altid finde et godt tilbud, så din pengepung ikke behøver at lide, fordi dine fødder skal have det godt. Brug filteret ”kun tilbud” i kolonnen til venstre længere oppe på siden. Det giver dig det fulde overblik over alle de hverdagsstøvler, vi har på tilbud lige nu.