Sandaler til damer

Strand, strøgtur eller vandring - vi har sandalerne til formålet. Her finder du flotte og komfortable sandaler til kvinder, og der er både modeller med og uden hæl, samt lukkede såvel som åbne sandaler. 

per side
Sorter stigende

Stort udvalg af gode damesandaler

Trænger fødderne til at blive sat fri i et par gode sandaler til kvinder?

Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af smarte damesandaler i høj kvalitet, og der er både sandaler til hverdagen, vandresandaler og klipklapper. Du finder flere forskellige modeller – både sandaler med og uden hæl, og såvel åbne som lukkede sandaler.

Vores sandaler til damer kommer bl.a. fra kvalitetsmærker som Teva, Keen og Merrell.

Tilfredse sommerfødder

Er du en af dem, der straks stikker i et par damesandaler, når solen placerer sig højt på den blå himmel og sørger for sommertemperaturer? I så fald forstår vi det fuldstændig. Det føles så godt – og som et sikkert tegn på sommer – at lade fødderne få frisk luft i et par komfortable sandaler!

I vores sortiment af sandaler til kvinder finder du sandaler til ethvert formål: feminine og behagelige sandaler, enten med eller uden hæl, som sikrer tilfredse fødder til både hverdag og sommerfest; sandaler til vandreture, storbyferie og andre aktiviteter, samt klipklapper til hygge i haven og på stranden.

Der er både de helt åbne modeller, men også mere lukkede damesandaler, som beskytter foden lidt ekstra mod sten og andre forhindringer på vejen.

Mange af vores sandaler har fået en antibakteriel behandling, så fødderne holdes friske i løbet af dagen, og flere af sandalerne kan også sagtens vaskes.

I vores sortiment er der desuden stort fokus på sandaler, som er stødabsorberende og giver god svangstøtte, så fødderne kan holde til potentielt at være i gang i mange timer.

Tilbud på sandaler til kvinder

Er du både på udkig efter et par smarte kvalitetssandaler til damer og en god pris?

Vi har løbende gode tilbud på damesandaler – du finder dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” her på siden eller ved at trykke her.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub får du også besked om udsalg og tilbud på sandaler og andet fodtøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Du kan læse mere om fordelene ved kundeklubben her.

 

Se også:

Damesko

T-shirts og toppe til kvinder

Kjoler, nederdele og skorts

Dameskjorter

Bukser og shorts til kvinder

Sommerjakker til damer