Sandaler til damer

76 Varer

Her finder du vores store udvalg af flotte og komfortable sandaler til kvinder. Til hverdag og vandring – med og uden hæl, lukkede og åbne, smalle og brede. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af flotte og komfortable sandaler til damer

Trænger fødderne til at blive sat fri i et par gode sandaler til kvinder? Det kan vi sagtens forstå!

Årstiden bringer lysere dage, og luften begynder at blive lun med sommerdufte. Alting springer ud, og det er efterhånden på tide at lade de lukkede sko og de tunge vinterstøvler gå i hi og i stedet trække i et par lækre og luftige sommersandaler. 

For der er nærmest ikke noget bedre end at bevæge sig rundt i et par sandaler på en varm sommerdag. Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af smarte damesandaler i høj kvalitet. Der er sandaler til enhver lejlighed, både sandaler til hverdagenvandresandaler til spændende eventyr og klipklapper til afslapning i haven eller på standen. 

Du finder flere forskellige modeller, designs og farver, og der er helt sikkert et par, der lever op til netop dine behov – uanset om du leder efter et par moderigtige hverdagssandaler, klipklapper til stranden eller et par solide vandresandaler til ferien. 

Vores brede udvalg af sandaler til damer består gode af kvalitetsmærker. Her på siden finder du blandt andet de praktiske og komfortable og trendy sandaler fra amerikanske Teva

I Eventyrsports store sortiment af sandaler til damer finder du desuden også de funktionelle sandalsko og delvist lukkede sandaler fra miljøbevidste Keen, samt de brede og behagelige Merrell-sandaler, som særligt er kendt for deres gode pasform. 


Vores 7 bud på sandaler til damer

Tilfredse sommerfødder i flotte damesandler 

Er du en af dem, der straks stikker i et par damesandaler, når solen placerer sig højt på den blå himmel og sommertemperaturerne endelig indfinder sig på vejrudsigten? I så fald forstår vi det fuldstændig. Det føles så godt – og som et sikkert tegn på sommer – at lade fødderne få frisk luft i et par komfortable sandaler!

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af sandaler til damer til ethvert formål: feminine og behagelige sandaler, som sikrer tilfredse fødder til både hverdag og sommerfest – eller solide og holdbare vandresandaler til vandreturen langs en spændende sti med lutter frisk luft i lungerne (og om tæerne).

Mange kunne måske godt fristes til at tænke, at sandaler til udeliv er lidt kluntede og ikke så smarte. Men så kan ud godt tro om igen – mange af de helt store spillere på markedet følger ofte de nyeste trends og laver både funktionelle og flotte sandaler, som gør så godt både i bybilledet og i skoven. 

I Eventyrsports store udvalg af lækre hverdagssandaler til kvinder finder du både flade sandaler og sandaler med en lille hæl. Sandaler med en lille hæl kan være et rigtig pænt valg, hvis du er på udkig efter et par behagelige hverdagssandaler, som ikke går på kompromis med udseendet for at være gode at gå i. Og de er altså noget mere behagelige end et par højhælede sko.

Hvis du derimod er på udgik efter en behagelig sandal til arbejde, fest eller hverdag, har vi også et stort udvalg af flotte flade sandaler i mange forskellige mønstre, friske farver og lækre materialer – lige fra naturmaterialer som kork og læder til syntetiske materialer i smarte farver. 

Fælles for alle sandalerne er dog, at der er fokus på, at de skal være behagelige at have på i mange timer. Det er altså en perfekt kombination mellem komfort og udseende – og du finder helt sikkert en model, der falder i din smag og opfylder dine behov. 

Sandaler damer - funktionelle og smarte designs 

Er du vild med vandreture? Og går turene ofte til forskellige lokationer med ruter, der byder på forskelligt underlag? Så tænker du måske, at du er nødt til at have fat i et par vandrestøvler eller vandresko, for at dine fødder kan klare de mere krævende ture. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være.

Du kan nemlig sagtens drage ud på lange, flotte og fascinerende vandreture i dine vandresandaler. Det kræver bare, at du har fundet dig de helt rette sandaler dame. Det skal være et par sandaler, der passer perfekt til dine fødder, og som har de helt rette features og former - så skal de nok kunne bære dig langt.

Når du skal gå langt i dine sandaler, eller de skal kunne holde til at trampe ud af stenede stier eller over fugtige græsarealer, er det vigtigt, at sandalen er af høj kvalitet, gode materialer og giver din fod den nødvendige støtte. 

Blandt vores udvalg af damesandaler er der stort fokus på sandaler, som er stødabsorberende og giver god svangstøtte, så fødderne kan holde til potentielt at være i gang i mange timer. Her skal du specielt kigge på sålerne. Gode såler giver nemlig god aflastning og et fast greb i underlaget, så du ikke skrider på sten eller våde overflader. 

Så de rette sandaler kan til enhver tid bære dig ud på store eventyr.

Find de perfekte damesandaler til vandreturene

Vi har allerede slået det fast - med de helt rette sandaler, så er der intet, der står i vejen for, at du kan få en skøn vandreoplevelse. Det gælder bare om at vælge den rette model til dig, dit behov og din fod.

Hvis du nu skal ud på en meget krævende vandretur eller har rigtig meget oppakning med, bør du måske overveje, om en let og åndbar vandresko eller måske endda en solid og støttende vandrestøvle er noget for dig i stedet. 

Hvis du i stedet skal ud på vandretur med en lettere oppakning og har brug for luft til fødderne, kan et par gode vandresandaler sagtens være det helt rigtige valg for dig. Du finder både de helt åbne modeller, men også mere lukkede sandaler dame, som beskytter foden lidt ekstra mod sten og andre forhindringer på vejen i vores sortiment. 

Med en sandal med effektiv tåbeskyttelse skal du ikke bekymre dig om at skrabe tæerne mod sten eller at sparke mod en gren på stien. Alligevel får du en meget luftig sandalsko, som tillader dine fødder af ånde den friske luft, selvom den er mere lukket end en helt åben sandal.  

Mange af vores sandaler har fået en antibakteriel og lugthæmmende behandling, så fødderne holdes friske i løbet af dagen, og du undgår at få sure sandaltæer. Nogle af vores modeller kan endda holde til vand, sand og en tur i havet, hvis din vandretur tillader et lille soppe- eller badestop. Det gør sandalerne helt ideelle til vandreture i det varme sommervejr.

Du kan også overveje, om et par gode klipklappere er mere noget for dig. For et par klipklappere kan faktisk være lige så behagelige på vandreturen som på stranden.

Når dine fødder eksempelvis har brug for afveksling fra vandresandalerne i pauserne, eller der er mulighed for at soppe lidt undervejs på din tur, kan det være utroligt lækkert at stikke i et par luftige klipklapper og give fødderne er velfortjent pause. 

Uanset hvilken slags vandretur du skal ud på i det varmere vejr, så er der altså en masse sandaler dame, som du kan vælge i mellem. Og det gælder hvad end du skal ud i gruset terræn, går i blødt græs eller måske stikke fødderne i havet på vejen.

Tag sandalerne med på eventyr

Der findes et væld af forskellige slags sandaler dame. Så der er helt sikkert også en model og type af damesandal, der passer perfekt til dig og dine behov. Der gælder helt sikkert også, hvis du har planer om at skulle ud på eventyr, hvor sandalerne skal med i vandrerygsækken eller kufferten.

Vandresandalerne egner sig, ganske logisk, helt ideelt til vandreturene. De er skabt med fokus på komfort selv på lange ture. Du finder samtidig flere forskellige modeller, med designs som varierer i forhold til hvor åbne, de eksempelvis er.

Men skal du på storbyferie, så er et par sandaler dame også et alletiders valg. Her finder du også et bredt udvalg af modeller og designs, så der er helt sikkert også et par, der passer din stil. Når du går rundt i de varme gader, så er det skønt at få luft til fødderne i en hverdagssandal, som passer til din fod og din stil.

Skal du på charterferie, så er der flere slags sandaler, som du bør overveje at pakke ned i kufferten. Først og fremmest er et par klipklappere selvfølgelig et oplagt valg. De er hurtige at trække i, når turen går til stranden, poolen eller op efter en kold is. I vores sortiment her hos Eventyrsport, finder du et bredt udvalg af klipklappere, hvor der både er tænkt på design og komfort.

Men det er også rart at have et par hverdags damesandaler med på sommerferien. Hvis I skal ud på en endagstur og se noget af stedet, hvor I er på eventyr, så er det rart med et stykke behageligt fodtøj. Det samme gør sig gældende, hvis I skal ud og finde en god restaurant om aftenen. Og en damesandal er netop sådan et behageligt stykke fodtøj.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sandal, der bedst lever op til dine behov, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Her kan du også finde inspiration til den næste store rejse eller gode sommeraktiviteter med de mindste friluftsentusiaster.

Damesandaler til hverdagen

Varmt vejr er jo ikke kun lig med eventyr og rejser. Der er stadig hverdagen, og hverdagen kræver også goder sandaler dame. Dem kan du heldigvis også finde en masse af i vores sortiment her hos Eventyrsport.

Selv hvis man sidder indenfor på et kontor det meste af arbejdsdagen, så kan det godt blive rigtig varmt. Og så er der altså ikke noget bedre end et par damesandaler, som giver luft til fødderne, og som passer bedre til det lettere sommertøj.

Her på siden kan du eksempelvis finde flotte damesandaler fra det kendte mærke Teva®. Her finder du både modeller med hæl i blødt skind og de legendariske Terra Fi-modeller i flere forskellige farver - og alt derimellem. Med andre ord - Teva har helt sikkert en model, der falder i din smag.

I vores sortiment af damesandaler finder du samtidig også en masse sportssandaler til vandreture, storbyferie og andre aktiviteter, samt klipklapper til hygge i haven og på stranden. Der er kort sagt noget for enhver smag og til ethvert sandalbehov. 

Sandaler dame - ud i det blå med klipklapperne på

Damesandaler kommer i mange forskellige former og typer. En af dem er klipklappere - og dem har vi også en masse flotte af her hos Eventyrsport.

Et par klipklapper er helt perfekte til en tur på stranden, til hygge i haven, eller når du bare gerne vil kunne stikke fødderne i et par rare sko - hurtigt og let. Klipklapper er en meget alsidig damesandal, og du kan bruge den til en masse forskellige anledninger og aktiviteter.

Vi har klipklappere til damer fra mærker som Teva® og Reef. Du finder klipklappere i flere forskellige farver - alt fra flotte mønstre til mere afdæmpede sorte modeller. Så det er bare om, at finde den model du bedst kan lide.

Hvis du er på udkig efter en frisk sommertur, hvor du kan bruge dine klipklappere, og hvor der inkluderer muligheder for at bade og soppe, kan du med fordel besøge vores store blog. Her er for eksempel gode bud på Danmarks fineste kystruter og flotte kanoture i Sverige

På bloggen er der masser af inspiration at hente til ture, hvor du kan nyde godt af dine damesandaler.

Tilbud på sandaler til kvinder

Er du både på udkig efter et par smarte kvalitetssandaler til damer til en god pris?

Her hos Eventyrsport har vi løbende gode tilbud på damesandaler – dem finder du ved at tage et kig i vores store outlet. Her der altid er gode tilbud at finde på fodtøj, beklædning og andet lækkert friluftsgrej – og det er altså et kig værd, hvis du skal købe sandaler til hele familien. 

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub får du også besked om udsalg og tilbud på sandaler og andet fodtøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Find dine damesandaler hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af damesandaler, som du kan finde her på siden. Der er, som allerede nævnt, noget til enhver smag og ethvert behov.

Så hvad end du er på udkig efter et par komfortable og støttende vandresandaler, som kan bringe dig mange kilometer rundt på alverdens vandrestier, leder efter et par behagelige og pæne hverdagssandaler eller drømmer om et par lette klipklapper til strandturen - så kan du finde den rette model her hos os.

Du kan altid tage et kig på siden her, hvor du kan læse mere om de forskellige modeller. Under hver model af sandaler dame kan du læse mere om den specifikke model, du har trykket ind på. Eksempelvis hvilket materiale den er lavet af og hvad det betyder for skoen og for dig, når du har den på.

Hvis du gerne vil prøve nogle forskellige damesandaler, inden du beslutter dig, eller blot ønsker råd til, hvilke sandaler der er det bedste valg for dig, så er du altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde den helt rette damesandal.