Sandaler damer

Her ser du vores damesandaler, både klipklapper til stranden, komfortable sandaler til strøgtur og rejse og de kraftige modeller til vandring. Frisk luft til fødderne, det er sagen på varme dage.

per side
Sorter stigende

Damesandaler til alle formål

Frisk luft til fødderne er noget af det fedeste, og i Eventyrsport finder du sandaler til alle formål; enkle klip-klappere til strand og havehygge, feminine sandaler til sommerhverdag og havefester samt sports- og vandresandaler, der er velegnede til langvarig brug, f.eks. storbyferie og lettere vandring.

 

Klip-klappere

Disse enkle sandaler er hyggelige at futte rundt i på stranden, i haven og på cafetur med veninderne, men skal du gå ret langt, er det nok en god idé af få lidt sål på og nogle remme til at holde sandalen fast. Klip-klapperne i Eventyrsport er dog i en rigtig god kvalitet og kommer fra de mærker, som er kendt for at lave rigtig gode sandaler, for eksempel Teva.

 

Damesandaler til aktivitet

Til mere krævende aktiviteter er sandaler med flere remme og stærke, ergonomiske såler klart at foretrække. Eventyrsport forhandler damesandaler med særlig polstring under svang og hæl, der giver dig ekstra støtte og komfort, når du er på vandreture i naturen og i byen. Derudover har mange af sandalerne justerbare remme, der er placeret sådan på foden, at sandalen kommer til at sidde perfekt, næsten som en behagelig og praktisk vandresko ville gøre.

 

Vandresandalerne fra f.eks. Keen og Teva er af en sådan beskaffenhed, at de sagtens kan bruges på lange stræk af f.eks. Caminoen. Desuden er der ikke noget som at komme ud af støvlerne og over i en rar sandal, når dagens vandring er overstået.

 

Elegante og praktiske sandaler til hverdag og til fest

Næsten alle vores sandaler kan glimrende bruges til hverdag, og her er det bare et spørgsmål om din stil og type, hvilke du vælger. Mange af dem er også så elegante og feminine, at de sagtens kan bruges til en fest, hvis du alligevel ikke er stilet-typen.

 

Uanset om du søger simple sandaler til stranden, til vandring eller til fest, kan du være sikker på at finde noget blandt Eventyrsports store udvalg af sandaler til damer.

 

Sure tæer og stinkende sandaler

Bare tæer og fodtøj er en kombination, der uvægerligt ænder med en usædvanligt fæl lugt på et tidspunkt. Mange af sandalerne i Eventyrsport er antibakterielt behandlet for at mindske dette problem, og en del af dem tåler heldigvis også vask.

 

Sandaler dame

Vi har næsten altid gode tilbud på damesandaler. Husk også at kigge forbi vores Outlet for flere gode tilbud.