Sandaler til damer

Her finder du vores store udvalg af flotte og komfortable sandaler til kvinder. Til hverdag og vandring – med og uden hæl, lukkede og åbne, smalle og brede. 

per side
Sorter stigende

Stort udvalg af flotte og komfortable sandaler til damer

Trænger fødderne til at blive sat fri i et par gode sandaler til kvinder? Det kan vi sagtens forstå!

Det er forår, og luften begynder at blive lun med sommerdufte. Alting springer ud, og det er efterhånden på tide at lade de lukkede sko og de tunge vinterstøvler gå i hi og i stedet trække i et par lækre og luftige sommersandaler. 

For der er nærmest ikke noget bedre end at bevæge sig rundt i et par sandaler på en varm sommerdag. Hos Eventyrsport fører vi et godt udvalg af smarte damesandaler i høj kvalitet, og der er både sandaler til hverdagenvandresandaler til spændende eventyr og klipklapper til afslapning i haven eller på standen. 

Du finder flere forskellige modeller, designs og farver, og der er helt sikkert et par, der lever op til netop dine behov – anset om du leder efter et par moderigtige hverdagssandaler, klipklapper til stranden eller et par solide vandresandaler til ferien. 

Vores brede udvalg af sandaler til damer består gode af kvalitetsmærker. Her på siden finder du blandt andet de praktiske og komfortable ECCO-sandaler samt et stort udvalg af behagelige og alsidige damesandaler fra amerikanske Teva

I Eventyrsports store sortiment af sandaler til damer finder du desuden også de funktionelle sandalsko og delvist lukkede sandaler fra miljøbevidste Keen, samt de brede og behagelige Merrell-sandaler, som særligt er kendt for deres gode pasform. 

 

Tilfredse sommerfødder i flotte damesandler 

Er du en af dem, der straks stikker i et par damesandaler, når solen placerer sig højt på den blå himmel og sørger for sommertemperaturer? I så fald forstår vi det fuldstændig. Det føles så godt – og som et sikkert tegn på sommer – at lade fødderne få frisk luft i et par komfortable sandaler!

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af sandaler til kvinder til ethvert formål: feminine og behagelige sandaler, som sikrer tilfredse fødder til både hverdag og sommerfest – eller solide og holdbare vandresandaler til vandreturen langs en spændende sti med lutter frisk luft i lungerne (og om tæerne).

Mange kunne måske godt fristes til at tænke, at sandaler til udeliv er lidt kluntede og ikke så smarte. Men så kan ud godt tro om igen – mange af de helt store spillere på markedet følger ofte de nyeste trends og laver både funktionelle og flotte sandaler, som gør så godt både i bybilledet og i skoven. 

I Eventyrsports store udvalg af lækre hverdagssandaler til kvinder finder du både flade sandaler og sandaler med en lille hæl. Sandaler med en lille hæl kan være et rigtig pænt valg, hvis du er på udkig efter et par behagelige hverdagssandaler, som ikke går på kompromis med udseendet for at være gode at gå i. 

Hvis du derimod er på udgik efter en behagelig sandal til arbejde, fest eller hverdag, har vi også et stort udvalg af flotte flade sandaler i mange forskellige mønstre, friske farver og lækre materialer – lige fra naturmaterialer som kork og læder til syntetiske materialer i smarte farver. 

Fælles for alle sandalerne er dog, at der er fokus på, at de skal være behagelige at have på i mange timer. Det er altså en perfekt kombination mellem komfort og udseende – og du finder helt sikkert en model, der falder i din smag og opfylder dine behov. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sandal, der bedst lever op til dine behov, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Her kan du også finde inspiration til den næste store rejse eller gode sommeraktiviteter med de mindste friluftsentusiaster

 

Funktionelle sandaler i smarte designs 

I vores sortiment af damesandaler finder du også en masse sportssandaler til vandreture, storbyferie og andre aktiviteter, samt klipklapper til hygge i haven og på stranden. Der er kort sagt noget for enhver smag og til ethvert sandalbehov. 

Når du skal gå langt i dine sandaler, eller de skal kunne holde til at trampe ud af stenede stier eller over fugtige græsarealer, er det nemlig vigtigt, at sandalen er af høj kvalitet, gode materialer og giver din fod den nødvendige støtte. 

Blandt vores udvalg af damesandaler er der stort fokus på sandaler, som er stødabsorberende og giver god svangstøtte, så fødderne kan holde til potentielt at være i gang i mange timer. Gode såler giver nemlig god aflastning og et fast greb i underlaget, så du ikke skrider på sten eller våde overflader. 

Hvis du skal ud på en meget krævende vandretur eller har meget oppakning med, kan det dog være relevant at overveje, om en let og åndbar vandresko eller måske endda en solid og støttende vandrestøvle er noget for dig i stedet. 

Hvis du skal ud på vandretur med en let oppakning og har brug for luft til fødderne, kan et par gode vandresandaler sagtens være det helt rigtige valg for dig. Du finder desuden både de helt åbne modeller, men også mere lukkede damesandaler, som beskytter foden lidt ekstra mod sten og andre forhindringer på vejen i vores sortiment. 

Med en effektiv tåbeskyttelse skal du ikke bekymre dig om at skrabe tæerne mod sten eller at sparke mod en gren på stien. Alligevel får du en meget luftig sandalsko, som tillader dine fødder af ånde den friske luft, selvom den er mere lukket end en helt åben sandal.  

Mange af vores sandaler har fået en antibakteriel og lugthæmmende behandling, så fødderne holdes friske i løbet af dagen, og du undgår at få sure sandaltæer – og nogle modeller kan endda holde til vand og/eller sand og en tur i havet, hvis din vandretur tillader et lille soppe- eller badestop.

Desuden kan et par gode klipklappere være lige så behagelige på vandreturen som på stranden. Når fødderne har brug for afveksling fra vandresandalerne i pauserne, eller der er mulighed for at soppe lidt undervejs på din tur, kan det nemlig være lækkert at stikke i et par luftige klipklapper og give fødderne er velfortjent pause. 

Hvis du er på udkig efter en frisk sommertur, der inkluderer muligheder for at bade og soppe, kan du med fordel besøge vores store blog. Her er for eksempel gode bud på Danmarks fineste kystruter og flotte kanoture i Sverige.  

 

Tilbud på sandaler til kvinder

Er du både på udkig efter et par smarte kvalitetssandaler til damer til en god pris?

Vi har løbende gode tilbud på damesandaler – dem finder du ved at tage et kig i vores store outlet. Her der altid er gode tilbud at finde på fodtøj, beklædning og andet lækkert friluftsgrej – og det er altså et kig værd, hvis du skal købe sandaler til hele familien. 

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub får du også besked om udsalg og tilbud på sandaler og andet fodtøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.