Fleece til damer

114 Varer
Her finder du fleecetrøjer og fleecejakker til kvinder, som er perfekte til hverdag og friluftsliv. Mange slags alsidig damefleece i tykke og tynde varianter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Bløde fleecetrøjer til damer

Bekæmp efterårs- og vinterkulden med en lækker fleecetrøje eller fleecejakke til damer. 

Fleecejakker og fleecetrøjer er perfekte til rigtig mange former for udeliv, og de kan være en praktisk makker til både cykling, vandring, klatring, skisport, jagt, sejlads og alt derimellem.

Og udover at være en god outdoorjakke, kommer fleecejakken virkelig også til sin ret i den helt almindelige dagligdag, hvor man har brug for en let og funktionel jakke til at holde varmen i, som samtidig er behagelig at have på.

En fleecejakke eller -trøje kan meget. Det er et alsidigt stykke beklædning at have med i rygsækken eller under armen, uanset om du skal ud på tur, dyrke sport eller pendle til arbejde. En trøje eller jakke i fleece kan nemlig bruges til lidt af det hele og er bare allround et meget praktisk stykke overtøj.

Når det er lunt i vejret, og man faktisk ikke rigtig gider have en jakke på, er en fleecejakke- eller trøje ofte nok til at holde varmen i, hvis det er for koldt at gå uden noget over sig. Om sommeren er den også helt perfekt til sene aftenture efter solnedgang, hvor temperaturen daler.

I de koldere måneder på året er en fleecetrøje et oplagt mellemlag, som man nemt kan have under sin gode regnjakke eller skaljakke – en fleece isolerer nemlig kroppens varme ret effektivt. Desuden sidder de fleste modeller lidt tæt og fylder altså ikke så meget under ens vandafvisende yderlag.

Fleecetrøjer til damer findes til et hav af forskellige formål. Fleecejakkernes detaljer og pasform er altid udformet med øje for, hvad fleecen skal bruges til og skal kunne holde til. Fleecetrøjer- og jakker til damer produceres desuden ofte i stilrene eller sporty designs, så de nemt passer ind i både hverdags- og friluftsgarderoben.

Vores store udvalg af praktiske og varme damefleece er nøje udvalgt og kommer fra kendte og populære mærker såsom HaglöfsArc’teryxFjällrävenTrespass og Sherpa.

Fleecejakke: Den rette makker til efterår og vinter

Find fleecetrøjer og fleecejakker til damer online her

Når vinden rusker i træerne, og kulden så småt lægger sig over landet, er det om at pakke sig godt ind i varmt, behageligt tøj. Her er en fleecetrøje eller en fleecejakke et oplagt valg, for fleece isolerer virkelig godt mod kulden, og så er det lækkert blødt at have på.

Fleece produceres i forskellige tykkelser, og nogle modeller er mere vamsede, mens andre føles silkebløde. Nogle er endda plyssede på indersiden men helt glatte på ydersiden. Det er lidt smag og behag, hvad man er til, men de er alle lækre og lune.

På siden her ser du vores udvalg af fleecetrøjer og fleecejakker til damer, og der er lidt for enhver smag. Her finder du nemlig et utal af forskellige varianter med en bred pallette af egenskaber og pasformer.

Blandt fleecetrøjerne og fleecejakkerne til kvinder finder du både tykke og tynde varianter, og vi har tætsiddende såvel som mere løse modeller. Om du vil have med eller uden hætte er også helt op til dig, for vi har begge dele. Du finder også modeller med eller uden vindtæt membran samt med eller uden lynlås.

Alsidige fleecejakker og -trøjer til alle årstider

Mange af os ejer faktisk allerede en eller flere fleeces – og det er der en rigtig god grund til. For en fleecetrøje eller -jakke er ikke kun blød og hyggelig. En fleece er yderst funktionel til både hverdag og fritid, kan bruges i varme eller kolde omgivelser, og så er fleece et yderst slidstærkt og hurtigtørrende materiale.

Fleece kan have forskellige pasformer, og alle typer har hver sin fordel. Nogle modeller er tætsiddende og derved helt perfekte som mellemlag i en lag-på-lag-konstruktion under en god skaljakke. De tætsiddende fleecetrøjer er perfekte til situationer, hvor bevægelsesfrihed og et strømlinet look er at foretrække.

Andre fleeces til damer sidder løsere og er derfor perfekte som jakker eller cardigans over et lunt inderlag – både til hverdag over en smart bluse eller ude i det blå over en lækker uldundertrøje

De vamsede fleece jakker er også perfekte på kolde vinterdage, hvor mange af os sætter pris på lidt ekstra hyggeligt overtøj, og til at sidde i ved bålet på en køling forårsaften.

Brug en tynd fleecetrøje til sommerens kølige dage og aftener

Tilbud på fleecetrøjer og fleecejakker til damer

Der findes en fleecetrøje til alle årstider, men nogle gange kan en fleece blive lidt for varm til en af de kølige sommerdage, eller når solen har mistet sin magt på en sommeraften. Der er en tynd fleecetrøje til damer en god løsning.

En tynd fleecetrøje kan hjælpe med at holde på varmen på grund af sine isolerende egenskaber, men den er selvfølgelig ikke ligeså varm som de helt vamsede, tykke fleecetrøjer eller -jakker. Du får altså den hyggelige fornemmelse fra fleecen samt essensen af de praktiske egenskaber, uden at bliver for meget.

Vi har masser af tynde fleecetrøjer til damer i vores udvalg, så du helt selv kan finde ud af, hvilken model og farve du kunne tænke dig. På den måde kan du finde lige præcis den tynde fleecetrøje, du gerne vil have.

Materialet fleece har mange gode egenskaber

Grunden til, at fleecetrøjer og fleecejakker til damer er gode til flere forskellige årstider og mange forskellige aktiviteter, er, at materialet fleece kan rigtig mange forskellige ting. En af de mest åbenlyse kvaliteter ved trøjer og jakker i fleece til damer er, at de selvfølgelig er varme.

Men derudover har fleece også mange andre gode egenskaber. Fleece er oftest lavet af polyester og er altså i sidste ende lavet af plastik. Derfor er fleece til en vis hydrofobisk, hvilket betyder, at det ikke tager så meget vand ind. Efter en tur i vaskemaskinen, vil du måske opleve, at en fleecetrøje eller fleecejakke tørrer hurtigere end for eksempel tøj lavet af bomuld, og det er netop på grundt af materialet.

Faktisk bevarer fleece også sine isolerende egenskaber, selvom det bliver vådt. Der minder fleece lidt om uld, der også varmer uanset om det er vådt eller ej. Fleece er dog langt lettere end uld, og det er derfor nemt at have med i tasken, hvis du for eksempel er ude at vandre, og det er vigtigt, at din oppakning ikke vejer for meget, eller du har for tungt tøj på.

Fleece er også åndbart, men da det er lavet af plastik, er der andre materialer, der er noget mere åndbare end fleece. Det er værd at have for øje, hvis du skal være meget aktiv, og du kan komme til at svede.

Bedste fleecejakke eller fleecetrøje til dame

Snører du vandrestøvlerne jævnligt? Holder du af at arbejde i haven? Eller sætter du pris på behageligt, pænt og funktionelt overtøj i din hverdag? Så bør du kigge efter en god fleecejakke eller fleecetrøje.

Uanset om du kan svare ja til en eller flere af de ovenstående - eller måske noget helt andet, så er en fleecetrøje eller -jakke det ideelle valg for dig. For en fleecetrøje eller -jakke byder nemlig på et væld af gode egenskaber, som gør den egnet til en lang række aktiviteter.

En fleecetrøje eller fleecejakke er eksempelvis den perfekte makker til vandreturen. Du kan have en fleecejakke på, hvis vejret er tørt og temperaturen frisk. Hvis vejret til gengæld byder på regn og kulde, så fungerer en fleecetrøje som ideelt underlag eksempelvis under en god regnjakke.

En fleecetrøje eller fleecejakke kan dog bruges til meget andet end outdooraktiviteter. Hvad end du skal en tur rundt i byen, lufte hunden eller måske ordne lidt havearbejde, så er det et helt oplagt valg for dig.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af forskellige fleecejakker og fleecetrøjer. Derfor kan du også være helt sikker på, at der er en model, der er som skabt til dig og dine behov.

Pas godt på din fleecetrøje og  -jakke

En fleece til dame er rigtig nem at passe på, men derfor skal du selvfølgelig holde øje med, om du gør det rigtige, når den er blevet lidt beskidt eller lignende. En fleece kan nemlig bare smides i vaskemaskinen, og langt det meste af tiden behøver du ikke bekymre dig om, om den krymper, da den netop er lavet af plast.

Der kan dog forekomme enkelte fleeces, der er lavet i blandinger, eller der er sat sammen med andre materialer. Hold godt øje med vaskeanvisningen på disse, da det kan være nødvendigt at vaske dem på en anden måde.

Du bør dog ikke tørre din fleece i tørretumbleren, da fleece ikke kan tåle ekstrem varme. Hæng den i stedet til tørre på en bøjle, hvor den også vil tørre hurtigt. Du bør bestemt heller ikke stryge en fleece - men det er der umiddelbart heller ikke grund til, da materialet ikke krøller.

Bæredygtige og miljøvenlige fleecetrøjer og  -jakker til damer

I vores udvalg finder du mange miljøvenlige fleecetrøjer til kvinder. Du kan altså nemt finde en model, hvor der både er tænkt over funktionalitet og alsidighed – og bæredygtighed.

Det gælder både de lette sommerfleeces, de tykke vinterfleeces og de alsidige fleeces, som kan bruges hele året rundt – der er nemlig ingen grund til, at godt grej skal være godt på bekostning af miljøet.

Flere af vores fleecejakker og fleecetrøjer er lavet i genanvendte materialer, og mange af dem har endda den eftertragtede Bluesign®-certificering. Bluesign®-certificeringen er din garanti for, at der er tænkt over miljøet i hele fremstillingen af produktet – blandt andet ved at udelade skadelige stoffer.

Hvis du er på jagt efter de ’grønneste’ fleeces, kan du også altid kigge efter vores eget ’Careful Choice’-mærkat, som tildeles bæredygtigt og miljøvenligt friluftsgrej.