Fleece til damer

Her finder du fleecetrøjer og fleecejakker til kvinder, som er perfekte til hverdag og friluftsliv. Mange slags alsidig damefleece i tykke og tynde varianter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Bløde fleecetrøjer til damer

  Bekæmp efterårs- og vinterkulden med en lækker fleecetrøje eller fleecejakke til damer. 

  Fleecejakker og fleecetrøjer er perfekte til rigtig mange former for udeliv, og de kan være en praktisk makker til både cykling, vandring, klatring, skisport, jagt, sejlads og alt derimellem. 

  Og udover at være en god outdoor jakke, kommer fleecejakken virkelig også til sin ret i den helt almindelige dagligdag, hvor man har brug for en let og funktionel jakke til at holde varmen i. 

  En fleecejakke eller -trøje kan meget. Det er et alsidigt stykke beklædning at have med i rygsækken eller under armen, uanset om du skal ud på tur, dyrke sport eller pendle til arbejde. En trøje eller jakke i fleece kan nemlig bruges til lidt af det hele og er bare allround et meget praktisk stykke overtøj. 

  Når det er lunt i vejret, og man faktisk ikke rigtig gider have en jakke på, er en fleecejakke- eller trøje ofte nok til at holde varmen i, hvis det er for koldt at gå uden noget over sig. Om sommeren er den også helt perfekt til sene aftenture efter solnedgang, hvor temperaturen daler.  

  I de koldere måneder på året er en fleecetrøje et oplagt mellemlag, som man nemt kan have under sin gode regnjakke eller skaljakke – en fleece isolerer nemlig kroppens varme ret effektivt. Desuden sidder de fleste modeller lidt tæt og fylder altså ikke så meget under ens vandafvisende yderlag.  

  Fleecetrøjer til damer findes til et hav af forskellige formål. Fleecejakkernes detaljer og pasform er altid udformet med øje for, hvad fleecen skal bruges til og skal kunne holde til. Fleecetrøjer- og jakker til damer produceres desuden ofte i stilrene eller sporty designs, så de nemt passer ind i både hverdags- og friluftsgarderoben. 

  Vores store udvalg af praktiske og varme damefleece er nøje udvalgt og kommer fra kendte og populære mærker såsom HaglöfsArc’teryxFjällrävenTrespass og Sherpa.

  Fleece jakke: Den rette makker til efterår og vinter

  Find fleecetrøjer og fleecejakker til damer online her

  Når vinden rusker i træerne, og kulden så småt lægger sig over landet, er det om at pakke sig godt ind i varmt, behageligt tøj. Her er en fleecetrøje eller en fleecejakke et oplagt valg, for fleece isolerer virkelig godt mod kulden, og så er det lækkert blødt at have på.

  Fleece produceres i forskellige tykkelser, og nogle modeller er mere vamsede, mens andre føles silkebløde. Nogle er endda plyssede på indersiden men helt glatte på ydersiden. Det er lidt smag og behag, hvad man er til, men de er alle lækre og lune. 

  På siden her ser du vores udvalg af fleecetrøjer og fleecejakker til damer, og der er lidt for enhver smag. Her finder du nemlig et utal af forskellige varianter med en bred pallette af egenskaber og pasformer. 

  Blandt fleecetrøjerne og fleecejakkerne til kvinder finder du både tykke og tynde varianter, og vi har tætsiddende såvel som mere løse modeller. Om du vil have med eller uden hætte er også helt op til dig, for vi har begge dele. Du finder også modeller med eller uden vindtæt membran samt med eller uden lynlås. 

  Alsidige fleecejakker og -trøjer til alle årstider

  Mange af os ejer faktisk allerede en eller flere fleeces – og det er der en rigtig god grund til. For en fleecetrøje eller -jakke er ikke kun blød og hyggelig. En fleece er yderst funktionel til både hverdag og fritid, kan bruges i varme eller kolde omgivelser, og så er fleece et yderst slidstærkt og hurtigtørrende materiale. 

  Fleece kan have forskellige pasformer, og alle typer har hver sin fordel. Nogle modeller er tætsiddende og derved helt perfekte som mellemlag i en lag-på-lag-konstruktion under en god skaljakke. De tætsiddende fleecetrøjer er perfekte til situationer, hvor bevægelsesfrihed og et strømlinet look er at foretrække. 

  Andre fleeces til damer sidder løsere og er derfor perfekte som jakker eller cardigans over et lunt inderlag – både til hverdag over en smart bluse eller ude i det blå over en lækker uldundertrøje

  De vamsede fleece jakker er også perfekte på kolde vinterdage, hvor mange af os sætter pris på lidt ekstra hyggeligt overtøj, og til at sidde i ved bålet på en køling forårsaften. 

  Bedste fleece jakke eller fleecetrøje

  Tilbud på fleecetrøjer og fleecejakker til damer

  Snører du vandrestøvlerne jævnligt? Holder du af at arbejde i haven? Eller sætter du pris på behageligt, pænt og funktionelt overtøj i din hverdag? Så bør du kigge efter en god fleece jakke eller fleecetrøje.

  Uanset om du kan svare ja til en eller flere af de ovenstående - eller måske noget helt andet, så er en fleecetrøje eller -jakke det ideelle valg for dig. For en fleecetrøje eller -jakke byder nemlig på et væld af gode egenskaber, som gør den egnet til en lang række aktiviteter.

  En fleecetrøje eller fleecejakke er eksempelvis den perfekte makker til vandreturen. Du kan have en fleecejakke på, hvis vejret er tørt og temperaturen frisk. Hvis vejret til gengæld byder på regn og kulde, så fungerer en fleecetrøje som ideelt underlag eksempelvis under en god regnjakke.

  En fleecetrøje eller fleecejakke kan dog bruges til meget andet end outdoor aktiviteter. Hvad end du skal en tur rundt i byen, lufte hunden eller måske ordne lidt havearbejde, så er det et helt oplagte valg for dig.

  Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af forskellige fleecejakker og fleecetrøjer. Derfor kan du også være helt sikker på, at der er en model, der er som skabt til dig og dine behov.

  Bæredygtige og miljøvenlige fleecetrøjer og -jakker til damer

  I vores udvalg finder du mange miljøvenlige fleecetrøjer til kvinder. Du kan altså nemt finde en model, hvor der både er tænkt over funktionalitet og alsidighed – og bæredygtighed. 

  Det gælder både de lette sommerfleeces, de tykke vinterfleeces og de alsidige fleeces, som kan bruges hele året rundt – der er nemlig ingen grund til, at godt grej skal være godt på bekostning af miljøet. 

  Flere af vores fleece jakker og fleecetrøjer er lavet i genanvendte materialer, og mange af dem har endda den eftertragtede Bluesign®-certificering. Bluesign®-certificeringen er din garanti for, er der tænkt over miljøet i hele fremstillingen af produktet – bl.a. ved at udelade skadelige stoffer.

  Hvis du er på jagt efter de ’grønneste’ fleeces, kan du også altid kigge efter vores eget ’Careful Choice’-mærkat, som tildeles bæredygtigt og miljøvenligt friluftsgrej.