Indkøbskurv 0

Flyverdragter

Her finder du smarte flyverdragter til friske piger og drenge. Vælg med kendte mærker som prisvindende Didriksons, Ticket To Heaven, Isbjörn og Skogstad. Sortér på køn, farve, størrelse med mere ved hjælp af filteret.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
20 40 60 80 100 Alle

Flyverdragt - børnenes favorit!

Hvis ungerne skal med på tur, skal de selvfølgelig også klædes ordentligt på, og her er en lækker flyverdragt et godt valg. Deres udstyr skal ikke være en dårligere kvalitet end dit eget, hvis de også skal have en rigtig god oplevelse! Funktionalitet - f.eks. vandtæthed, åndbarhed og slidstyrke - har højeste prioritet, men udseendet er heller ikke uvæsentligt. Vi fører både varmt vintertøj til ungerne, flyverdragter og lignende, samt regntøj til børn - i den allerbedste kvalitet. Spørger man børnene selv, er der sjældent tvivl om, hvad de foretrækker i kulden. Nemlig en varm og vandtæt flyverdragt! Den er nem at lege i, der er ingen samlinger hvor regn, sne og sjap kan slippe ind. Eventyrsport forhandler et bredt udvalg i flyverdragter i høj kvalitet fra Isbjörn og Didriksons.

 

Pris vs. kvalitet

En billig flyverdragt er ikke altid en god flyverdragt. Pris og kvalitet hænger som oftest sammen, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten i vores udvalg. Det betyder dog ikke, at flyverdragterne er dyre, for priserne på en god flyverdragt starter helt nede ved 599 kr, og der er løbende gode tilbud at hente på webshoppen.

 

Er flyverdragten sikker for barnet?

Det kan være fristende at købe en flyverdragt i udlandet, men du kan ikke altid være sikker på, at produktet lever op til de høje danske krav og anbefalinger, der stilles til flyverdragtens og børnetøjs generelle udformning. Der er helt specifikke regler vedrørende snores og bånds længder, og knuder på samme da de kan gribe fat i grene eller legestativer. Der er flere andre krav, som du kan læse mere om Produktsikkerhedsloven og EU-projektet Snore i børnetøj.   

 

Flyverdragt udsalg

Vi har et stort udvalg af flyverdragter fra de bedste mærker, og når vi gør plads til nye varer, laver vi flyverdragter udsalg, hvor resterne fra sæsonen sælges til en stærk pris.

 

Flyverdragter tilbud

Hvis du er på udkig efter et godt flyverdragt tilbud, kan du benytte dig af filteret i toppen af siden. Klik blot på Kun Tilbud og du finder flyverdragter tilbud. Vi har flyverdragter til piger og drenge fra Isbjörn, Ticket To Heaven og prisvindende Didriksons. Vi har flyverdragter i et væld af farver. Bliv inspireret. Se dig omkring her på siden.

 

Flyverdragter til børn

Flyverdragter til børn er nærmest obligatorisk at have i garderoben, når man har børn i børnehavealderen, skolen, fritidshjem eller andre typer institutioner. Flyverdragter er perfekte til det ustadige skandinaviske vejr, og giver barnet masser af bevægelsesfrihed. For forældrene giver flyverdragten også mindre tøj at holde styr på, idet jakke og bukser går ud i et.  

 

Forlæng flyverdragten med Extend size

Didriksons flyverdragter er udstyret med Extend size, hvor ærmer og ben kan forlænges med 4-5 centimeter. På den måde kan flyverdragten vokse med barnet og bruges endnu en sæson. Forlængelsen kan du selv lave ved at pille en søm op, og folde et ekstra stykke stof ud. Sømmene er røde og ikke til at tage fejl af.

 

 Mere tøj til børn:

Børnehuer og -handsker

Børnejakker

Børnefleece

Børneundertøj

T-shirts