Didriksons flyverdragter

Her ser du vores store sortiment i flyverdragter fra Didriksons. Børnenes favorit fås i et væld af farver og i forskellige tykkelser og med forskellig vandtæthed. Mange har Extend Size, så de kan vokse med barnet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Didriksons flyverdragter: Kvalitet og komfort

  Er du på udkig efter en god flyverdragt til børnene, så er der god grund til at se vores udvalg af flyverdragter fra Didriksons.

  Du finder flyverdragter i forskellige farver og modeller, og der er selvfølgelig både flyverdragter til piger og drenge

  Didriksons står for kvalitet

  Didriksons har eksisteret siden 1913, hvor grundlæggerne Julius og Hanna Didrikson begyndte at lave arbejdstøj til fiskerne i det lille svenske fiskersamfund, Grundsund.

  Dengang handlede det om at lave funktionelt tøj, der kunne holde vind og vejr ude, og det har sådan set ikke ændret sig.

  Derfor er det heller ikke så sært, at Didriksons i dag er et af Skandinaviens største mærker inden for regntøj og anden funktionel beklædning. Blandt andet står de bag flere prisvindende flyverdragter.

  Gode for børnene og for miljøet

  Når børnene skal ud at lege, er det vigtigt, at regn og sne holdes ude, så alt det sjove ikke spoleres af vådt tøj, der bliver koldt og klamt.

  Med en Didriksons flyverdragt er børnene godt sikret mod kulde og vand. I vores udvalg af flyverdragter fra Didriksons finder du modeller med et vandsøjletryk på 10.000 mm.

  Et vandsøjletryk på omkring 3-4000 mm er normalt nok til at holde vand væk, så med et vandsøjletryk på 10.000 mm kan dine børn trygt bevæge sig ud i regnen. 

  Flyverdragterne er desuden åndbare og typisk også vindtætte.

  Didriksons flyverdragter overholder diverse krav til børnetøj, og der er derfor ingen farlige bindebånd eller snore i hoved- og halsområdet.

  Didriksons har igennem længere tid sørget for at bruge PFC-fri imprægnering til deres produkter, herunder deres flyverdragter. På den måde er du sikret, at flyverdragten stadig er vandtæt, men uden brug af PFC, som ellers ophobes i naturen og desuden mistænkes for at have skadelig virkning på mennesker. 

  Extend Size: Flyverdragter der vokser med dit barn

  Didriksons flyverdragter har en indbygget genistreg i form af Extend Size-teknologien.

  Med Extend Size kan du købe den størrelse flyverdragt, der passer dit barn lige nu, og når flyverdragten så er ved at blive en tand for lille, kan du sprætte en søm op. Derved får dragten lidt ekstra arm- og benlængde. Sømmene er røde, så du ikke risikerer at tage fejl af disse og andre syninger.

  Extend Size giver Didriksons flyverdragten lidt ekstra levetid, og det er både godt for pengepungen og for miljøet.

  Didriksons flyverdragt på tilbud

  Vær blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud på vintertøj, herunder på flyverdragter fra Didriksons. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.

  Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

  Du kan også finde Didriksons flyverdragter på tilbud ved at bruge ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.

   

  Se også:

  Øvrige produkter fra Didriksons

  Jakker til børn

  Termotøj til børn

  Fleece til børn