Cykeltøj

Her finder du det tøj, der gør din cykeltur sjovere uanset om det er hverdagens transport, cykelferien eller den hårde træning på jernhesten. Undertøj, jakker, regntøj m.m, alt sammen velegnet til cykelbrug.

  per side
  Sorter stigende

  CYKELBEKLÆDNING

  Intet er så skønt som en tur ud i det blå på cyklen. Den flotte natur kan nydes i fulde drag, og der kan hurtigere tilbagelægges lidt flere kilometer, hvorfor det er en skøn substitut for vandringen. Vejret kan vi dog ikke selv herske over, så den rigtige påklædning er alfa og omega for succesen. Lad ikke vind, regn eller for den sags skyld solen ødelægge din tur, og skulle balderne blive ømme, er der bestemt også råd for det. Så pump dækkene og hop op på sadlen!

  Cykelbukser

  Et par cykelbukser med polstring bliver man hurtigt fan af. Om de skal være med eller uden seler er en smags- eller køns-sag. De kan evt. bruges under et par almindelig shorts eller bukser, så du ikke ser så cykelrytteragtig ud, når du lige skal i Brugsen på vejen. 

  Cykeljakker 

  En jakke, der er skåret sådan, at den følge kroppens form, når man sidder bøjet over styret, er en rar ting. Vindtæt over det hele eller måske bare på fronten - der er mange muligheder. 

  Cykel regntøj 

  Det kan man bare ikke undvære, hvis man skal cykle på arbejde hver dag eller er taget på cykeltur med telt og det hele. Vælg noget med en rigtig god åndbarhed, så du kan komme af med sveden. Vores cykelregntøj har specielt udformede bukser, som har plads til bag og knæ, og som kan samles i benene, så de ikke flagrer og hænger fast i cyklen. Og så er reflekser jo altid godt.

   

  Vaude

  Vi elsker vores natur og bruger derfor også meget energi på at værne om den, så vores kommende generationer også får fornøjelsen af den. Netop derfor er vi særligt inspirerede af tyske Vaude, der absolut er en af de førende på markedet indenfor genbrug og miljøbevidste materialer. Sammenkoblet med deres helt store ekspertise indenfor cykling finder du her et stort sortiment af gennemtænkte produkter. Læs mere om Vaude her