Cykeltasker/-rygsække

Cykeltasker er et must, hvis du er til turcykling. Du finder vores udvalg herunder, sammen med vores cykelrygsække til kortere ture på landevejen eller i skoven. De vandtætte cykeltasker giver også rigtig god mening til dagligt brug- til studie eller arbejde.

  per side
  Sorter stigende

  Styr på bagagen: Vandtætte cykeltasker og cykelrygsække til turene i det fri

  Er du ofte at finde i sadlen, rullende derudad på landeveje og cykelstier, så tjek vores store udvalg af cykeltasker og cykelrygsække her på siden.

  Hos Eventyrsport finder du både små og store tasker og rygsække til de tohjulede ture, og der er selvfølgelig vandtætte modeller til dagene, hvor regnen siler ned.

  Vores cykeltasker og -rygsække kommer fra gode mærker som Vaude, Deuter, Osprey og Tatonka, og du finder alt lige fra den helt lille cykelrygsæk til de større cykeltasker, som er perfekte til lange ture.

  Ud på cykeltur, aldrig sur

  Er du en af dem, der drømmer om lange cykelture, så snart de første forårstegn viser sig? Eller som måske dagligt tager turen til og fra arbejde på cykel?

  Uanset hvad kan det være rigtig rart, og ikke mindst nødvendigt, med en god cykeltaske eller cykelrygsæk til bagagen.

  Til de længere ture, f.eks. cykelferierne med vind i håret og sol på næsen, kan det være virkelig godt med en cykeltaske, som kan sættes på enten styret eller på bagagebæreren. Så er der med garanti ikke noget, der sidder og generer på ryggen, når du tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

  Hos Eventyrsport finder du både cykeltasker til styr og til bagagebæreren. Fælles for dem alle er, at de har en smart monteringsteknik, der gør dem nemme at sætte på, så du hurtigt kan komme ud på landevejen.

   

  Kører du til og fra arbejde i hverdagen, eller tager du cyklen på de små smutture til byen og hen til vennerne, vil det ofte være det helt rette med en rygsæk. Sørg for at rygsækken har god ventilering, så du ikke får det for varmt på ryggen. Det er også vigtigt, at rygsækkens remme er velpolstrede, så de ikke gnaver. For ekstra komfort er det en fordel med en rygsæk med brystrem og hoftebælte, som sørger for, at rygsækken sidder komfortabelt – også hvis rygsækken er tung.

  Vælger du en decideret cykelrygsæk, er du sikret disse egenskaber, og der vil ofte også være en hjelmholder, lygteholder og aftageligt regnovertræk.

   

  Da man desværre ikke altid kan regne med solskin på cykelturen, finder du i vores sortiment mange vandtætte cykeltasker og cykelrygsække, og der er indbyggede reflekser, så du kan ses i mørke.

  Kom af sted med et godt tilbud

  Hos Eventyrsport har vi løbende gode tilbud på cykeltasker og cykelrygsække. Du finder dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke lige her.

  Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og på den måde nyde godt af en række fordele – blandt andet at være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på diverse tasker, rygsække og andre kvalitetsprodukter til hverdag og friluftsliv.

  Læs mere om kundeklubben her.

   

  Se også:

  Alle rygsække

  Alle tasker

  Cykeltøj

  Tilbehør til cykling

  Regntøj 

  Pakkeliste til cykeltur