Indkøbskurv 0

Cykeltasker/-rygsække

Cykeltasker er et must, hvis du er til turcykling. Du finder vores udvalg herunder, sammen med vores cykelrygsække til kortere ture på landevejen eller i skoven. De vandtætte cykeltasker giver også rigtig god mening til dagligt brug- til studie eller arbejde.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2

CYKELTASKER OG -RYGSÆKKE

Cykelferien, eller hverdagenes mange timer i sadlen stiller krav til udstyret. Taskerne her på siden er specialdesignet til cykellivet, hvor rygsækkene har særligt indbygget ventilationssystem så du undgår den drivvåde ryg, kommer cykelttaskerne i forskellige udgaver: vandtættet, letvægtstasker, styrtasker med kortlomme og meget mere.

 

Styrtaske

Styrtasken er en lille taske der kan monteres på styret af cyklen så du nemt kan komme til indholdet, også mens du cykler. Lågets overdel har en indbygget kortlomme, så du uanset vejret hele tiden kan have dit kort lige foran dig.

 

Front- og bagtasker

Tasker til al din baggage der kommer i mange forskellige varianter. Fælles for dem alle er at de med et smart monteringsteknik nemt og hurtigt kan monteres cyklens bagagebære bag på cyklen, og dhvis turen kræver mere udstyr kan fronten inddrages.