Cykeltasker og -rygsække

43 Varer
Her finder du vores cykelrygsække og cykeltasker til hverdag, sport og turcykling. Du finder også de vandtætte modeller, som er ideelle til studie og arbejde.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Styr på bagagen: Vandtætte cykeltasker og cykelrygsække 

Enhver tur ud i det blå bliver altid lidt federe med det rette grej ved hånden ­– eller på ryggen. Og skal der trædes i pedaler ud langs snoede skovstier, gennem byen eller ud af lige landeveje, så er det måske en meget god idé med en smart taske eller en god rygsæk til at opbevare friske forsyninger og tørt tøj i. 

Er du ofte at finde i sadlen, rullende derudad på landeveje og cykelstier, så tjek vores store udvalg af cykeltasker og cykelrygsække her på siden. De er alle praktiske, helt perfekte i størrelsen og lige til at hive med ud på cyklen, når der skal fart over feltet. 

Her hos Eventyrsport finder du både små og store tasker og rygsække til de tohjulede ture, og der er selvfølgelig vandtætte modeller til dagene, hvor regnen siler ned. Der er tekniske modeller, hvor der er plads til meget opbevaring, og simplere tasker, der kan det mest nødvendige. 

Vores cykeltasker og -rygsække kommer fra gode mærker som VaudeDeuterOsprey og Thule, og du finder alt lige fra den helt lille cykelrygsæk til de større cykeltasker, som er perfekte til lange ture.

 

Ud på cykeltur, aldrig sur – cykeltasker, der dur’ 

Er du en af dem, der drømmer om lange cykelture, så snart de første forårstegn viser sig? Eller som måske dagligt tager turen til og fra arbejde på cykel? Måske fræser du ned af stejle skråninger og snoede stier i al slags vejr? Eller er du mest til en rolig cykletur gennem byen en lun sommeraften? 

Uanset hvad, så kan det være rigtig rart, og ikke mindst nødvendigt, med en god cykeltaske eller cykelrygsæk til bagagen. Når du skal have ekstra tøj, indkøb, skolesager eller måske en madpakke med dig ud på cyklen, så er det smart at kunne opbevare det samlet og på en måde, så det ikke er i vejen. 

Til de længere ture, for eksempel cykelferierne med vind i håret og sol på næsen, kan det være virkelig godt med en cykeltaske, som kan sættes på enten styret eller på bagagebæreren. Så er der med garanti ikke noget, der sidder og generer på ryggen, når du tilbagelægger den ene kilometer efter den anden.

Hvis du ikke har brug for så meget bagage, eller hvis du vil undgå tyngden på ryggen, er det også smart med en taske, som du ikke selv skal bære. Hvis det er meget varmt, sveder du heller ikke lige så nemt, hvis du ikke har en rygsæk på. 

Hos Eventyrsport finder du både cykeltasker til styret og til bagagebæreren. Fælles for dem alle er, at de har en smart monteringsteknik, der gør dem nemme at sætte på, så du hurtigt kan komme ud på landevejen.

Hvis du skal ud at køre stærkt eller motionere, ikke har nogle lommer og kun lige har brug for opbevaring af nøgler, en snack og dit kreditkort, finder du også de små bæltetasker og crossbody-modeller, som kun lige rummer det allermest nødvendige. 

 

Cykelrygsække til hverdag, ferie eller sport 

Kører du til og fra arbejde i hverdagen, eller tager du cyklen på de små smutture til byen og hen til vennerne, vil det ofte være det helt rette valg med en rygsæk. På den måde kan du hurtigt stige af og på cyklen uden at skulle tænke på din bagage.

Sørg for, at rygsækken har god ventilering, så du ikke får det for varmt på ryggen. Det kan for eksempel være gennem små kanaler i skumpolstringen, eller hvis rygsækkens bæresystem har ventilation i form af net eller en ramme, der holder selve tasken væk fra ryggen. 

Det er også vigtigt, at rygsækkens remme er velpolstrede, så de ikke gnaver – særligt, hvis du skal fragte tunge ting eller være på farten i lang tid. For ekstra komfort er det en fordel med en rygsæk med brystrem og hoftebælte, som sørger for, at rygsækken sidder komfortabelt – også hvis rygsækken er tung.

Vælger du en decideret cykelrygsæk, er du sikret disse egenskaber, og der vil ofte også være en hjelmholder, lygteholder og et aftageligt regnovertræk. Cykelrygsækkene her på siden er nemlig designet til at hjælpe dig til at få den mest optimale, hurtige eller behagelige tur ud i det blå på cyklen. 

 

Vandtætte cykeltasker – gode til dansk vejr

Da man desværre ikke altid kan regne med solskin på cykelturen, finder du i vores sortiment mange vandtætte cykeltasker og cykelrygsække, og der er indbyggede reflekser, så du kan ses i mørke.

Det danske vejr har det med at vise sig fra sin våde side ind imellem, og selvom man selvfølgelig kan pakke i vandtætte pakposer, så er det altså også smart, hvis ens cykeltaske eller -rygsæk er vandtæt i sig selv, hvis man nu bliver fanget i et regnskyl. 

For eksempel er mange af vores vandtætte cykelrygsække og -tasker er produceret i 100% vandtæt, slidstærkt og PVC-frit tarpaulin-materiale, som med garanti holder både tøj, udstyr og madpakke knastørt gennem styrt- og støvregn. 

Hvis du bare skal ud i regnvejr i ny og næ, så er en decideret vandtæt rygsæk måske ikke helt nødvendigt – når man skruer op for vandtætheden, skruer man nemlig nogle gange ned for de smarte små features og lommer udenpå rygsækken, som kan være fede at have. 

Her hos Eventyrsport forhandler vi derfor også et stort udvalg af gode, vandtætte regnovertræk til din rygsæk, som du nemt kan hive frem og trække over tasken i tilfælde af regn – vær dog opmærksom, når du vælger rygsæk, da nogle modeller faktisk har et indbygget i sig. 

 

Hvor meget plads, skal der være i cykelrygsækken? 

Inden du køber en ny cykeltaske eller cykelrygsæk, er det værd at overveje, hvor meget plads du har brug for. Selvom der godt kan være lidt i en stor rygsæk, er de nu rarest at komme afsted med en taske, som kan rumme lige præcis det, der er behov for, så der ikke er spildplads, og tasken derfor sidder og blafrer. 

Skal der kunne være oppakning nok til en hel cykelferie, skal du måske både have tasker til bagagebæreren og en rygsæk. Skal du bare ud at motionere, kan du måske nøjes med en lille rygsæk eller taske, hvor der blot kan være en smart væskeblære og en snack. Og skal du på arbejde, skal der måske være plads til en computer i rygsækken? 

Hvis du skal afsted på længere ture ud af landevejen, skal du huske, at det altid er en god idé at reservere lidt plads i rygsækken til de ting, der kan få dig ud af kedelige situationer. Det kunne for eksempel være et lille lappegrej, et par lune cykelhandsker, en sæt let regntøj eller et sæt ekstra lækkert cykeltøj, til hvis himlens sluser åbner sig uventet. 

Her på siden finder du for eksempel små, smarte sadeltasker, hvor du kan have en ekstra slange, lappegrej og et dækjern i – så er du altid forberedt, hvis uheldet er ude. 

Hvis du er i tvivl om, hvad der er smart at huske, når du skal ud at cykle langt, kan du tage et kig på vores store blog, hvor vi har samlet en pakkeliste til cykelturen. Her finder du også 10,5 gode råd til cykelferien – så er du sikker på at komme godt afsted og op på jernhesten. 

 

Kom af sted med et godt tilbud

Hos Eventyrsport har vi løbende gode tilbud på cykeltasker og cykelrygsække. Du finder dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at slå et smut forbi vores store outlet, hvor du også finder andet lækkert cykeltilbehør til skarpe priser. 

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub og på den måde nyde godt af en række fordele – blandt andet at være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på diverse tasker, rygsække og andre kvalitetsprodukter til hverdag og friluftsliv.