Hybridtrøjer

44 Varer

Hybridtrøjer består af to eller flere slags trøjer, som er kombineret. Hybridtrøjer er ofte en kombination af fleece og dun. Se hele udvalget af hybridtrøjer til herrer og damer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hybridtrøjer til hele familien

Vil du gerne have en trøje, der både varmer overkroppen, men giver dig god bevægelighed i armene? Så er en hybridtrøje måske svaret for dig. En hybridtrøje bringer nemlig det bedste fra to trøjer ind i én, så du får en trøje, der er optimeret til dét, du skal bruge den til.

Vores hybridtrøjer er i høj kvalitet, og vi har modeller til både mænd, kvinder og børn. De fleste af vores hybridtrøjer er oftest hybrider mellem dunjakker og fleecetrøjer, men der er også andre kombinationer i udvalget.

Leder du efter en hybridtrøje fra Didriksons, Peak Performance eller Arc’teryx? Så finder du dem her blandt vores mange andre kvalitetsmærker.

Hvad er en hybridtrøje?

En hybridtrøje er en alsidig beklædningsgenstand, der kombinerer forskellige materialer og teknologier, så der opnås en god komfort og bevægelsesfrihed. Hybridtrøjer er populære indenfor udendørsaktiviteter som vandring, løb, skiløb og andre former for sport.

Hybridtrøjer er designet med specifikke udendørsaktiviteter i tankerne ved at kombinere forskellige egenskaber i deres konstruktion. De har ofte paneler eller områder med forskellige materialer, der maksimerer præstationen.

En af trøjens vigtigste egenskaber er evnen til at balancere varmeisolering og åndbarhed. De kan have isolerende paneler eller fyld af fleece, dun eller syntetiske materialer, som holder kroppen varm under kolde forhold. Derudover har de også åndbare paneler, der sikrer fugttransport og ventilation, der reducerer risikoen for overophedning, så du kan holde dig tør og komfortabel under fysisk aktivitet.

Er hybridtrøjer velegnede til udendørsaktiviteter?

Det korte svar er ja! Hybridtrøjer kombinerer normalt forskellige materialer og teknologier for at opnå en optimal balance mellem varmeisolering, åndbarhed og bevægelsesfrihed. Det gør dem funktionelle under forskellige vejrforhold og aktiviteter – også de udendørs.

Vask af hybridtrøjer

Følg trøjens vaskeanvisning og sørg for, at alle lommer og lynlåse er lukket inden vask. Vælg derudover et skånsomt program og brug mildt vaskemiddel, så du undgår at slide på trøjen mere end nødvendigt. Lad trøjen lufttørre på en flad overflade eller hæng den op på en bøjle.

Hvordan kan du undgå, at din hybridtrøje mister formen?

Undgå at vride eller strække unødvendigt i trøjen under brug, og når den er våd. Sørg derudover for at vaske hybridtrøjen efter vaskeanvisningen og med lignende beklædning og kun få genstande i vasken, så du undgår, at trøjen bliver vredet for meget under vask.

Find gode tilbud på hybridtrøjer

Ofte hører kvalitet og pris sammen, men det kan faktisk også lade sig gøre at finde en hybridtrøje i god kvalitet, der også har en fair pris. Hos Eventyrsport har vi altid et godt tilbud på hybridtrøjer, så du kan finde den trøje, der passer bedst til dig og dine behov og samtidig skåne din pengepung.

I venstre kolonne længere oppe på siden finder du filteret ”kun tilbud”. Aktiverer du dét, får du det komplette overblik over, hvilke hybridtrøjer der er sat ned i pris eller har den skarpeste pris netop nu. Brug også vores filtre til at lede specifikt efter dit yndlingsbrand eller den størrelse, du har behov for.