Fleecetrøjer

329 Varer

Her finder du vores store udvalg af smarte, varme fleecetrøjer, -jakker og -bukser til børn og voksne. Fleece i mange tykkelser og strukturer, tekniske modeller til sport og tur og helt enkle til hverdag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Lette og varme fleecetrøjer til hele familien 

Hvem står ikke lige og mangler en lækker fleece? For med sådan en under armen, er du altid parat til at bekæmpe aften- eller vinterkulden.

En fleecetrøje er en praktisk, blød og behagelig jakke, der kan bruges hele året. Om sommeren er trøjen perfekt til at holde på varmen en halvkølig sommeraften rundt om bålet. Imens den om vinteren er god under en vinterjakke for ekstra isolation. Du kan for eksempel vælge en teddy fleecejakke, der lige giver et ekstra strejf af hygge til de kølige dage.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af fleecetrøjer og fleecejakker til hele familien. Vi har fleecetrøjer i smarte designs og et bredt sortiment af farver og modeller. Så selvom trøjen er super praktisk, så behøver du ikke at gå på kompromis med udseendet.

Vi har fleecetrøjer i mange forskellige tykkelser og strukturer, i forskellige prisklasser og fra mange kendte og populære mærker som HaglöfsHelly HansenFjällrävenArc’teryx og The North Face.

Så om det er en fleecejakke til en længere vandretur, du er på udkig efter, eller en fleece til hverdagsbrug, så er der gode chancer for, at du finder en, der opfylder netop dine behov. Det er bare at gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.

Hvad er fleece lavet af?

Fleece er fremstillet af polyesterfiber. Det produceres ved at strække og børste polyesterfibrene, hvilket skaber en blød, fluffy og plysset struktur. Konstruktionen giver fleece dets karakteristiske egenskaber. Derfor kan du også støde på teddy fleecejakker, der ser ekstra bløde og vamsede ud.  Materialet er let og fleksibelt, hvilket giver god bevægelsesfrihed og komfort.

Hvis du skulle løbe ind i en regnbyge, så er en fleecetrøje ikke det værste at have på. Materialet kan kun suge vand svarende til en procent af egen vægt, så trøjen skal ikke hænge til tørre i særlig lang tid, før den igen er tør og klar til brug.

Er uld eller fleece varmest?

Både fleece og uld er kendt for deres varmeisolerende egenskaber, men der er en lille forskel.

Uld er et naturligt materiale, der er godt til at holde dig varm, selv når det er vådt. Derudover er det åndbart og kan regulere kropstemperaturen ved at lade overskydende varme og fugt slippe ud. Og som en ekstra bonus er uld naturligt lugtresistent.

Fleece er et syntetisk materiale, som er blødt, let og hurtigtørrende. Fleece bruges ofte som isolering i overtøj. Fleece har også en god åndbarhed og kan transportere fugt væk fra kroppen, så du holdes tør under fysisk aktivitet.

Det kan være svært at vurdere, om det er uldtrøjen eller fleecetrøjen, som er varmest, da det afhænger af en række faktorer som trøjens konstruktion, tykkelse og vægt.

Jakken under jakken

Fleecetrøjer findes i forskellige tykkelser. Vælger du en tyndere model, er det oplagt at bruge den til lag-på-lag-beklædning.

På en kold, regnfuld efterårsdag er en regnjakke i sig selv ofte for kold, men her er fleecen perfekt at have indenunder. Komforten er så god i en fleecetrøje, så selvom du har to jakker på, vil du ikke føle dig hæmmet i dine bevægelser. Hvis regnen holder op, er trøjen ofte nok til at holde dig varm, så du bare kan smide regnjakken.

Til de mindste er en fleecetrøje også praktisk at have på under flyverdragten. Så er der ingen chance for, at de små fryser overkroppen, selvom de måske hopper eller leger rundt i en vandpyt eller to.

Mange smarte modeller

Vores fleecetrøjer og fleecejakker findes i mange forskellige modeller, der er gode til forskellige formål. Vi har tynde udgaver, som er perfekte til en kølig sommeraften, og tykke fleecetrøjer, der holder super godt på varmen en kold vinterdag – et oplagt alternativ til en tyk sweater eller en efterårsjakke. En tyk fleecetrøje kan nemlig sagtens gøre det ud for overtøj, hvis du for eksempel skal en tur i haven eller ud med hunden.

Mange af vores fleecetrøjer har lynlås hele vejen ned, så de fungerer som en helt almindelige jakke. Vi har fleece med lynlås ¼ ned af trøjen, så du får en mere tæt og varm fornemmelse, ligesom du kender det fra en hættetrøje eller en anorak. Den korte lynlås giver dig muligheden for at lyne lidt ned i halsen, hvis det alligevel bliver for varmt. 

En fleecetrøje med lynlås, der går hele vejen ned, giver dig mulighed for at kunne åbne helt op, hvis du får brug for lidt luft - og så er det også nogle gange rart ikke at skulle have fleecen hele vejen op over hovedet.

Har du behov for at finde ud af, om du er til en tyk fleecetrøje, en teddy fleecejakke, en tynd fleecetrøje med lynlås eller i stedet en uldtrøje, så er du velkommen til at kigge forbi en af vores Eventyrsport butikker. Her står vores personale klar til at hjælpe dig med at finde ud af, om du er til fleece eller uld.