Fleece

Her finder du vores store udvalg af smarte, varme fleecetrøjer, -jakker og -bukser til børn og voksne. Fleece i mange tykkelser og strukturer, tekniske modeller til sport og tur og helt enkle til hverdag.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  Lette og varme fleecetrøjer til hele familien

  Hvem står ikke lige og mangler en lækker fleece? For med sådan en under armen, er du altid parat til at bekæmpe aften- eller vinterkulden.

  En fleecetrøje er en praktisk, blød og behagelig jakke, der kan bruges hele året. Om sommeren er trøjen perfekt til at holde på varmen en halvkølig sommeraften rundt om bålet. Imens den om vinteren er god under en vinterjakke for ekstra isolation.

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af fleecetrøjer og fleecejakker til hele familien. Vi har fleecetrøjer i smarte designs og et bredt sortiment af farver og modeller. Så selvom trøjen er super praktisk, så behøves du langt fra at gå på kompromis med udseendet.

  Vi har fleecetrøjer i mange forskellige tykkelser og strukturer, i forskellige prisklasser og fra mange kendte og populære mærker som Haglöfs, Helly Hansen, Fjällräven, Arc’teryx og The North Face.

  Så om det er en jakke til en længere vandretur, du er på udkig efter, eller en fleece til hverdagsbrug, så er der gode chancer for, at du finder en, der opfylder netop dine behov. Det er bare at gå på opdagelse i vores store udvalg her på siden.

  Blødt, smart og funktionelt

  Fleece er et let og blødt materiale, der er behageligt at have på. Det er lettere end uld og isolerer næsten lige så godt. Det lette og luftige materiale giver en optimal bevægelsesfrihed for arme og skuldre, og er derfor perfekt til både hverdagsbrug og outdoor-ture. Materialet er åndbart og svedtransportabelt. Så fleecetrøjen er et oplagt valg til udendørs aktiviteter, der måske giver lidt sved på panden.

  Hvis du skulle løbe ind i en regnbyge, så er en fleecetrøje ikke det værste at have på. Materialet kan kun suge vand svarende til en procent af egen vægt, så trøjen skal ikke hænge til tørre i særlig lang tid, før den igen er tør og klar til brug.

  Jakken under jakken

  Fleecetrøjer findes i forskellige tykkelser. Vælger du en tyndere model, er det oplagt at bruge den til lag-på-lag-beklædning.

  En kold, regnfuld efterårsdag er en regnjakke i sig selv ofte for kold, her er fleecen perfekt at have indenunder. Komforten er så god i en fleecetrøje, så selvom du har to jakker på, vil du ikke føle dig hæmmet i dine bevægelser. Hvis regnen holder op, er trøjen ofte nok til at holde dig varm, så du bare kan smide regnjakken.

  Til de mindste er en fleecetrøje også praktisk at have på under flyverdragten. Så er der ingen chance for, at de små fryser overkroppen, selvom de måske hopper eller leger rundt i en vandpyt eller to.

  Mange smarte modeller

  Vores fleecetrøjer findes i mange forskellige modeller, der er gode til forskellige formål. Vi har tynde udgaver, som er perfekte til en kølig sommeraften, og tykke modeller, der holder super godt på varmen en kold vinterdag – et oplagt alternativ til en tyk sweater.

  Mange af vores fleecetrøjer har lynlås hele vejen ned, så de fungerer som en helt almindelige jakke. Vi har fleece med lynlås ¼ ned af trøjen, så du får en mere tæt og varm fornemmelse, ligesom du kender det fra en hættetrøje eller en anorak. Den korte lynlås giver dig muligheden for at lyne lidt ned i halsen, hvis det alligevel bliver for varmt. 

  Se også

  Hvis du er på udkig efter at gøre en god handel, og hvem er ikke det? Så vælg vores outlet filter i venstre spalte. Her finder du et udvalg af fleece til virkelig gode priser.

  Hvis du stadig overvejer, om det lige netop er en fleecetrøje, du har brug for, eller om en uldtrøje eller måske en strik er mere dig, så tag et kig på de her sider. Her kan du læse meget mere om vores andre produkter:

  Striktrøjer/sweatere

  Hættetrøjer og sweatshirts

  Uldtrøjer

  Tynde trøjer

  Hybridtrøjer/ -jakker

  Tøj

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price