Salomon løbesko

55 Varer

Her finder du lækre løbesko i med suveræn komfort fra Salomon til alle slags løbeture – små, kringlede skovstier, hyggeture og din næste personlige rekord.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Over stok og sten med Salomon løbesko

En løbetur kan hurtigt blive en ubehagelig oplevelse, hvis fødderne klager; måske gnaver skoen, eller måske begynder anklerne at knage, mens du bevæger dig gennem skovbunden eller ud af en stenet sti. 

Derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige løbesko, så du kan få det optimale ud af dit løbeeventyr. Salomon laver trail løbesko i topkvalitet til både mænd og kvinder, der er klar til at suse gennem landskabet på egne ben – om det så er hurtigt eller langsomt, lige ud eller kuperet, i sol eller regn. 

Komfort og støtte i højsædet

Selvom Salomon startede med at lave skisportsudstyr i de franske alper, er de virkelig kommet efter det, når det kommer til løbesko, og i dag er produkter fra Salomon nogle af de helt store spillere på markedet indenfor specielt trailløb.

Herhjemme er Salomon især kendt for Salomon Speedcross – en alsidig og let løbesko, der er et rigtig godt valg, når du skal have et par trailsko for første gang. Du kan finde vores udvalg af trailsko til damer og trailsko til herrer her.

Med løbesko fra Salomon får du høj kvalitet, hvor der er fokus på stødafdæmpning, støtte og fleksibilitet, der giver optimal mulighed for at forcere selv de mest krævende, ujævne eller varierede terræner. Om du udforsker hullede skovveje eller giver den gas på mudrede bjergruter er det vigtigt, at din løbesko sidder rigtigt og giver dig den støtte, som dine fødder og ankler har brug for. Du kan læse mere om, hvorfor netop trailsko er så gode til løbeture i terræn og få tips til at vælge de helt rigtige på bloggen.

Nogle mener, at lige børn leger bedst – og med løbesko passer det altså. Med Salomons snøreteknik Quicklace™ får du nemt og hurtigt ens støtte ned langs foden, så du undgår ujævne snøringer og derved får en løbesko med en utroligt velsiddende pasform. Og med den lille lomme til det overskydende stykke af stroppen, er du topklar til at fræse gennem skovbunden uden risiko for at hænge fast.

Fødderne solidt plantet i jorden med gode såler

Om du løber trail, OCR eller bare leger og udforsker i mere kuperede terræner i skove, bjerge eller dybe dale, så er stabilitet og greb vigtigt – dine fødder skal bære dig hele vejen, uanset terræn, og derfor er de også nødt til at kunne stå fast.

Med Salomons sans for godt håndværk skaber de slidstærke løbesko med solide såler og godt greb i underlaget, så terræn og vejrforhold ikke bliver en hæmsko – men derimod en fordel.

Udover et godt greb, producerer Salomon også løbesko med høj åndbarhed, så dine fødder ikke overopheder på turen. Sammen med et par gode sokker giver det rigtig gode forudsætninger for en smertefri og legende let løbetur i al slags vejr.

Salomon producerer desuden også lækkert løbetøj og smart udstyr af høj kvalitet til ethvert løbeeventyr, og der er altså ingen grund til at gå på kompromis med hverken din træning eller dit udstyr.

Hvis du er interesseret i at læse om, hvordan du kommer godt i gang med at løbe eller er på udkig efter et par gode råd, kan ud læse mere på vores blog.