Trailsko til herrer

80 Varer

Trailsko giver dig sikkerhed og udnyttelse af energien. Med den grove sål står du fast – både opad og nedad. Om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi trail løbesko, som dækker dit behov.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Trail løbesko til herrer i høj kvalitet

Kan du godt lide, når det går lidt mere vildt for sig? Når løbeturen ikke kun foregår på asfalten eller på løbebåndet i fitnesscentret? Så er du nok en stor fan af trailløb!

Trailløb foregår ofte off-road. Det foregår på varieret underlag og går både opad og nedad. Med andre ord - hvis du er ude og løbe trailløb, så skal du være klar på det meste. Og det er du med et par gode trailsko til herrer på fødderne.

Når du løber trailløb, kan det være en god ide at løbe i et par trail løbesko til herrer af den simple grund, at du står godt fast. Trailsko har en grovere sål end almindelige løbesko, hvilket betyder, at du kan stå fast på glatte underlag. Der er ofte pigge under sålerne, som giver et godt greb, og derfor kan de hjælpe dig med at holde balancen, så du ikke styrter eller glider i mudder og glat græs. Det gør skoen til din bedste ven!

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af trailsko til mænd fra populære mærker såsom Salomon, Adidas, Saucony, Altra og New Balance. Så der er helt sikkert et par, der passer lige præcis til dig, dine fødder og dit behov. Det er blot om at gå på jagt i udvalget.

Trailsko til alle - uanset niveau og erfaring

Der findes en trail løbesko til alle. Om du er nybegynder eller hardcore ultraløber, så har vi noget, som dækker dine behov. Trailløb er ikke svært, men det rette fodtøj kan være forskel på succes og fiasko. Der findes ikke ét facit - men vi kan med vores rådgivning hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

Vi har løbesko til trailløberen, der stiller høje krav til sit fodtøj, og så har vi trailsko til dig, der vil prøve kræfter med sporten, eller til dig, der måske bare vil have et par gode skridsikre sko, når du skal en tur i skoven. Vi har selvfølgelig trail løbesko, der passer hele familien.

Og vi tør næsten sige, at når du først har prøvet kræfter med trailløb, så vil du ikke fortryde det.

Valget af trail løbesko er lidt nemmere med hjælp fra en erfaren løber. På vores blog kan du finde en guide skrevet af en løbespecialist: 'Vælg den helt rigtige trailsko'. Med den er du sikker på at træffe det bedste valg, når du skal investere i et par trail løbesko. Så kan du trygt bevæge dig ud i terrænet med troen på, at dine sko bringer dig sikkert hjem hver gang. 

Du kan selvfølgelig også finde løbesko til herrer til andre typer af løb. Vi har helt klassiske allround løbesko til herrer, samt konkurrenceløbesko til herrer. Her hos Eventyrsport kan du altså finde det helt perfekte par løbesko til herrer, uanset hvilken type løb du foretrækker.

Hvornår bør din løbesko være en trailsko?

Når du valgt at bevæge dig ud i skoven og ud på sporet, vil du opleve, at din almindelige løbesko har sine begrænsninger på andet underlag end asfalt. Du står simpelthen ikke ordentlig fast, når det går over stok og sten, gennem mudder eller op og ned af bakkerne.

Det giver især to store udfordringer:

 • Du får ikke nok ud af den energi, du bruger på at bevæge dig.
 • Du mister sikkerhed, når du bevæger dig hurtigt ned ad bakkerne eller løber tekniske ruter med mange retningsskift. 

Hvilken trailsko er den rette?

Valget af trailsko afgøres af dine behov og dine krav. For at finde den rette trailsko til herrer kan du stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Hvordan er det underlag, du skal løbe på?
 • Hvor langt skal du løbe?
 • Er det teknisk vanskelige spor, du skal løbe?

Du vil opleve, at efterhånden som du bliver grebet af at løbe trail, vil det give mening at have flere forskellige trailsko at skifte mellem, afhængig af de forskellige ture du løber, samt vejr og vind.

Hvis du gerne vil vide mere om trailløb, så kan du tage et kig på artiklen 'Hvad gør dig til en god trailløber?', hvor du kan få nogle gode råd til, hvordan du kan bliver god til trailløb.

Overvejelser når du skal finde den rette trailsko

Trail løbesko adskiller sig fra asfaltsko på flere områder. De mest markante er:

 • Grip
 • Stødabsorbering
 • Stack Height
 • Drop
 • Beskyttelsen i sålen
 • Åndbarhed og slidstyrke i overdelen

Grip - knopperne under bunden

På trail løbesko er der som før omtalt greb under bunden. Det er der af to årsager: sikkerhed og udnyttelse af energien. De knopper eller ”lugs” omtaler man som skoens Grip.

Tætheden hvormed knopperne sidder, højden på dem, den måde de vender osv. er afgørende for, hvilket underlag de gør sig bedst på, og de er derfor også med til at afgøre, hvilken sko du bør vælge.

Det er svært at finde en trailsko med et grip, der egner sig lige godt til alle underlag. Der findes allround trailsko, men de vil altid gå på kompromis i begge yderligheder af underlag: fast og tørt vs. blødt og mudret.

Mængden af stødabsorbering

Kravet til stødabsorbering i en trail løbesko er ikke det samme som i en asfaltsko, da underlaget man løber på, er blødere og eftergivende. 

Imidlertid er distancerne, folk løber dog blevet væsentlig længere - også i terræn - og i takt med Ultra-Trailløbene vinder frem, gør behovet for grip kombineret med stødabsorbering det også. 

På trailruter med asfaltpassager, eller hvis man har 2km asfalt fra sit hjem til skoven, kan god stødabsorbering ligeledes være på sin plads.

Stack height og drop

Jo højere sålen er, jo mindre og jo dårligere kontakt og fornemmelse har du til det underlag, som du løber på. Som trailløber ønsker man god kontakt til underlaget, da det gør, at man er mere stabil og agil. Kombination af lav stack height og et lavt drop, giver den bedste kontakt til underlaget.

Beskyttelsen i sålen

Skal du løbe på stenet underlag eller klipper, så er det vigtigt at få en sko med rockplate. Det er en indbygget plade, der beskytter mod spidse sten eller lignende. I enkelte sko ligger pladen løst i kassen og lægges under den indvendige sål efter behov. 

Åndbarheden / tætheden i overdelen

Pas på at overdelen på din trailsko ikke bliver for tæt. Der kommer med høj sandsynlighed vand i løbeskoene, når du løber trail, og det er helt sikkert, at fødderne bliver varme og våde på grund af den høje puls. Derfor er det bedst med en meget åndbar og drænende sko, så vand og sved hurtigt kan komme ud.

Slidstyrken i overdelen

Skal skoen bruges til løb i uvejsomt terræn gennem krat og sten, skal overdelen kunne holde til det. Trailsko er lavet til hård brug og er forstærket relevante steder. Nogle modeller mere end andre.

Tilbud på trailsko til mænd

Når det kommer til outdoor- og sportsudstyr, så er det ofte sådan, at pris og kvalitet følges ad. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme kontoen blot fordi, at du gerne vil have et par løbesko til trailløb i høj kvalitet.

Vi har løbende gode tilbud på løbesko til herrer. Så hvis du gerne vil gøre et godt kup og finde det perfekte par trail løbesko til mænd til en helt skarp pris, så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre det kup her hos os!

Du kan finde de gode tilbud på trailsko til herrer ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Du kan også altid tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde en masse tilbud på blandt andet løbesko til mænd. Der er også et væld af skarpe tilbud på andet grej eller outdoor-udstyr, som du måtte være på jagt efter.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked, når vi har tilbud og udsalg på trailsko til mænd, samt på en masse andet godt grej og udstyr, så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er både nemt og gratis!

Find dine nye løbesko til herrer her hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af løbesko til trailløb til herrer. Du kan finde den helt perfekte løbesko til dig, uanset hvilket løbeeventyr du skal ud på!

På siden her kan du udelukkende finde trail løbesko til mænd, men vi har selvfølgelig også et stort udvalg af trailsko til damer. Alle skal kunne løbe off-road!

Her i webshoppen kan du tage et kig på vores brede udvalg af trailsko til mænd, og læse mere om de forskellige modeller. På webshoppen får du gratis fragt og retur, samt hurtig levering. Samtidig er der 365 dages returret!

Hvis du ikke finder det helt rette par trail løbesko her i webshoppen, eller hvis du gerne vil have råd og vejledning, inden du træffer dit valg, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker.

I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd, så du kan få den helt rette par trailsko til herrer med dig hjem!