Petzl

1 Vare

På siden her finder du vores udvalg af gedigne Petzl-pandelygter og solidt klatreudstyr, bl.a. Petzl-klatreseler og -tilbehør.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Petzl pandelamper og klatreudstyr gør dig klar til eventyr

 

Skal du på klatreeventyr, eller mangler du bare at kunne kaste lys over land, når du er ude på tur, løber i skoven eller lufter hunden i vintermørket?

 

Her på siden finder du klatreseler og pandelygter fra Petzl – et firma med solid erfaring og eventyr i DNA’et.

 

Fra bjerggrotter til lysende ideer

Franskmanden Fernand Petzl var en eventyrer, som elskede at gå på opdagelse i diverse bjerggrotter. Som følge af hans passion begyndte han at udvikle udstyr, som skulle gøre det nemmere at komme frem til og bevæge sig rundt i de flotte, men også barske grotter.

 

Det første af hans klatreudstyr så dagens lys i 1960’erne, og i 70’erne fulgte også pandelamper. I 1975 blev the Petzl Company så en realitet, og siden har Petzl haft som deres mission at skabe innovativt klatreudstyr til dem, der kaster sig ud på de skrå brædder – eller rettere, de skrå bjergsider – og at lyse op i mørket med robuste pandelygter.

 

Her på siden finder du vores udvalg af pandelamper fra Petzl til outdoor og hverdag, og der er selvfølgelig lidt forskellige modeller at vælge imellem.

 

Du finder desuden også Petzl-klatreseler til sportsklatring, alpinklatring og traditionel klatring, ligesom vi også har rebbremser.

 

Kvalitets pandelamper til alle formål

Med en petzl pandelampe om hovedet, undgår du at fare vild i mørket. Om du skal udforske mørke grotter i eksotiske lande, eller blot ud med skraldet en vinteraften, så lyser Petzl pandelamper vejen op for dig. Vi har forskellige modeller, der kan bruges til forskellige formål.

 

Vi har den populære Tikka-pandelygte med en lysstyrke på 200, 150 eller 300 lumen. Tikka pandelamperne bruger tre stk. AAA batterier eller et genopladeligt core batteri, det skal dog købe separat.

 

Hvis du helt vil undgå at tænkte på, om du nu også har fået skiftet batterierne, så kan du vælge en genopladelig pandelampe. Det kunne for eksempel være en Swift FI 900. Her får du en kraftfuld pandelampe, der kun vejer 100 gram, men alligevel kan lyse med en maksimal lysstyrke på hele 900 lumen og har en rækkevide på op til 150 meter. Lygten sidder stabilt om hovedet, og er derfor perfekt til aktiviteter som bjergbestigning, trailløb og skiløb.

 

Vi har også Petzl-pandelamper til børn. Disse modeller har en lavere lysstyrke, da børns øjne er mere lysfølsomme end voksenøjne, ligesom børn også nemmere risikerer at lyse andre direkte i ansigtet.

 

Pandelamperne har hvidt lys i forskellige lysstyrker. De lyser også med rødt lys, så du kan orientere dig i mørket uden at miste nattesynet. Lygterne kan bruges med den medfølgende strop om hovedet, eller monteres på en hjelm eller din cykel, her skal bruge beslag, som dog ikke medfølger. Du kan læse meget mere under de enkelte modeller.

 

Se også:

 

Vores store udvalg af pandelamper til løb og friluftsliv

 

Lette, praktiske lygter af høj kvalitet

 

Alt du skal bruge til klatring