Petzl

På siden her finder du vores udvalg af gedigne Petzl-pandelygter og solidt klatreudstyr, bl.a. Petzl-klatreseler og -tilbehør.

  per side
  Sorter stigende

  Petzl: Pandelamper og klatreudstyr

  Skal du på klatreeventyr, eller mangler du bare at kunne kaste lys over land, når du er ude på tur, løber i skoven eller lufter hunden i vintermørket?

  Her på siden finder du klatreseler og pandelygter fra Petzl – et firma med solid erfaring og eventyr i DNA’et.

  Fra bjerggrotter til lysende ideer

  Franskmanden Fernand Petzl var en eventyrer, som elskede at gå på opdagelse i diverse bjerggrotter. Som følge af hans passion begyndte han at udvikle udstyr, som skulle gøre det nemmere at komme frem til og bevæge sig rundt i de flotte, men også barske grotter.

  Det første af hans klatreudstyr så dagens lys i 1960’erne, og i 70’erne fulgte også pandelamper. I 1975 blev the Petzl Company så en realitet, og siden har Petzl haft som deres mission at skabe innovativt klatreudstyr til dem, der kaster sig ud på de skrå brædder – eller rettere, de skrå bjergsider – og at lyse op i mørket med robuste pandelygter.

  Her på siden finder du vores udvalg af pandelamper fra Petzl til outdoor og hverdag, og der er selvfølgelig lidt forskellige modeller at vælge imellem.

  Vi har bl.a. den populære Tikka-pandelygte med en lysstyrke på 200 eller 150 lumen, og du finder også Petzl-pandelamper til børn. Disse modeller har en lavere lysstyrke, da børns øjne er mere lysfølsomme end voksenøjne, ligesom børn også nemmere risikerer at lyse andre direkte i ansigtet.

  Du finder desuden også Petzl-klatreseler til sportsklatring, alpinklatring og traditionel klatring, ligesom vi også har rebbremser.

   

  Se også:

  Øvrige pandelamper

  Alle lygter

  Alt klatreudstyr