Pandelamper

Med en pandelampe har du hænderne fri. Vores udvalg rummer markedets mest avancerede pandelygter. Vi fører pandelamper som du kan bruge til løb og friluftsliv. Pandelamper fra Black Diamond er markedsførende og en toneangivende producent med innovative løsninger og tårnhøj kvalitet.

  per side
  Sorter stigende

  Pandelamper

  I den mørke tid er en pandelampe nogen gange det stykke udstyr, der gør at det hele fungerer. Ikke nok med at den kan lyse præcis der, hvor du har brug for det. Den tillader dig også at have hænderne fri til at løfte, tilrette, reparere og justere alle mulige ting.

  Pandelygter til løb

  Vi har et bredt udvalg af pandelygter. Med en pandelampe til løb kan du løbetræne i skoven, selvom der er buldermørkt. Når det eneste der kan ses er nærområdet i lyskeglen, bliver løbeturen ekstra spændende. Sørg for at du vælger en pandelampe, som har minimum 300 lumens som maximum lysstyrke. Så har du lys nok til at se sporet i en tilstrækkelig stor afstand fra dig, til at du kan nå at korrigere din retning, hvis der er en rod, som stikker op af jorden.

  Genopladelige pandelamper

  Nogle af vore pandelamper er genopladelige. Det er særlig praktisk, hvis du under alle omstændigheder har en powerbank med på tur. Så kan du oplade pandelampen fra samme energikilde, som du bruger til alle dine andre batteridrevne enheder. Til gengæld skal du være klar over, at genopladelige batterier ikke kan indeholde lige så meget energi, som almindelige batterier. Heldigvis er det i mange af de genopladelige pandelamper muligt at skifte batterierne ud, så pandelygten bliver drevet af almindelige batterier.

  Den energibesparende LED

  Lyset i en pandelampe kommer stort set altid fra en LED. LED er en lysende diode, som ikke kræver ret meget strøm for at lyse med et kraftigt lys. LED kan lyse med forskellige farver, og hvis din LED pandelampe har for eksempel en rød diode, kan du lyse mørket op uden at dit nattesyn bliver kompromitteret. Desuden bruger rødt lys ikke lige så meget strøm, så pandelampen lyser i meget længere tid. Ulempen er at det røde lys ikke kan nå lige så langt som hvidt lys. Derfor kan du ikke se lige så langt frem med rødt lys, som du kan med hvidt lys.

  Lysstyrken svinder

  Når en pandelampe bliver angivet til at have for eksempel 300 lumen i lysstyrke, så er det den maksimale lysstyrke. 300 lumen i lysstyrke indikerer en temmelig kraftig pandelygte. Når du har brugt pandelampen i et stykke tid, vil der være mindre strøm i batterierne, og derfor vil pandelampen ikke lyse lige så kraftigt. På hver enkelt pandelampe er der også en angivelse af hvor lang tid den kan lyse. Denne tidsperiode fortæller, hvor længe pandelampen lyser med et brugbart lys. Det er altså ikke en angivelse af hvor længe pandelampen kan lyse med den maksimale lysstyrke.

  Justerbar komfort

  Remmen som selve pandelampen sidder på er altid justerbar, så du kan stramme den til omkring hovedet. Vi har ikke alle samme størrelse hoved, og derfor er denne feature essentiel for at kunne bruge pandelampen effektivt. Desuden er den justerbare rem også anvendelig, når du skal montere pandelampen på en cykelhjelm eller en klatrehjelm. Hjemene har små clips, som kan holde fast på hovedremmen, og dermed sidder pandelampen godt og solidt på hjelmen. Den justerbare rem kan som regel afmonteres, så du kan vaske den. Der er en stor fordel, fordi den bliver beskidt af at være i nærkontakt med din svedige pande i længere tid.