Vandresokker

52 Varer

Gå ikke på kompromis, når det gælder sokkerne på vandreturen. Vores store udvalg indeholder svedtransporterende sokker i kunststof og selvfølgelig et væld af forskellige vandresokker med uld.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold fødderne glade med de rette vandresokker

Dine vandresokker hører til blandt den vigtigste del af dit udstyr, og derfor skal kvaliteten og pasformen også være helt i top. Det er nemlig vandrestrømperne, som beskytter dine fødder, så huden ikke bliver slidt af den store belastning, som en hel dags vandring altid vil være.

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af uldsokker og svedtransporterende strømper i kunststof. Derfor kan vi også garantere, at der er en model, der passer til dig, dit behov og dine fødder.

Det er altid godt at holde fødderne varme og tørre. Det gælder i høj grad også på vandreturen. Her er det vigtigt med et par gode vandrestøvler, som sidder godt på foden.

Vi har er stort udvalg af vandrestøvler til damer og vandrestøvler til mænd, som du kan kigge igennem. Men en ting er at finde den helt perfekte støvle, en anden ting er at matche dem med de helt rette uldsokker og vandrestrømper. For det er kun med det rette par vandresokker, at fødderne har det rigtig godt.

Vi har tykke uldsokker, tynde uldsokker og lange og korte vandresokker. Der er altid et par, der passer til dine præferencer og din vandretur. Samtidig har vi uldsokker til mænd og uldsokker til damer, hvilket sikre den helt rette pasform.

Uldsokker og vandrestrømper til alle vandreturene

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af uldsokker og vandresokker til både damer og herrer. Det har vi i høj grad, fordi forskellige vandreture, aktiviteter og sæsoner kræver forskellige sokker. Samtidig er det også forskelligt, hvad folk foretrækker, men der er altid god vejledning at hente.

På en vandretur i det varme sommervejr, er der ofte nogen, som tænker, at vandrestrømperne bør være meget tynde. Det er dog ikke altid, at det er en god ide. Et par tynde strømper vil nemlig ikke trykaflaste ret meget, og de giver heller ikke lige så god beskyttelse af huden, mod den belastning som en vandretur er. Derfor er det en god ide, at gå efter en uldsok eller vandrestrømpe, som har en mellem tykkelse.

De tynde uldsokker er til gengæld helt optimale, hvis du godt kan lide at gå med to par sokker i dine vandresko eller -støvler. Vi har sokker, der er designet til at blive brugt som indersokker. De er ganske tynde og fylder minimalt i fodtøjet, men de løser opgaven perfekt. De skal nemlig sørge for at eventuel friktion bliver afsat imellem de to lag sokker, i stedet for imellem huden og sokkerne.

Systemet er godt kendt, og brugt igennem mange år. Særligt før i tiden, da vandresokker ikke var helt så højt teknisk niveau. I dag kan du sagtens nøjes med et par sokker i støvlerne. Selv på lange ture vil de fleste kunne klare sig med et par moderne formstrikkede vandresokker ad gangen.

Uldsokker er det helt rette valg til vandrestøvlerne, men de har også mange andre gode funktioner. Et par varme uldsokker passer eksempelvis helt perfekt ned i et par gummistøvler på en regnvejrsdag.

Find den rette pasform på dine vandrestrømper

Tilbud på vandresokker i god kvalitet

Der er et par detaljer at tage hensyn til, når du skal vælge de rigtige vandresokker til vandreturerne. Det allervigtigste er naturligvis at finde den rigtige størrelse.

Hvis sokkerne er for små, vil tæerne blive trykket sammen. Det kan resultere i øget risiko for vabler imellem tæerne. Denne slags vabler er særdeles generende, og er også besværlige at behandle, fordi der er så lidt plads. Når du prøver dine vandresokker på, skal du derfor kontrollere, at du kan bevæge tæerne, uden at det føles stramt.

Det er heller ikke godt at vandrestrømper er for store. Selvom det vil føles frit og godt omkring tæerne, så kan det formsyede område omkring hælen ende med at skabe folder ved akillessenen eller under svangen. Begge dele vil betyde meget stor risiko for vabler i disse områder.

Du bør derfor være kritisk, når du prøver dine vandrestrømper inden du skal afsted på tur. Prøv dem i god tid inden du skal afsted, så du er helt sikker på, at det er de rette vandresokker.

Husk det ekstra par vandresokker

Når du pakker til din vandretur, så er det altid en god idé at pakke et par ekstra vandresokker ned i rygsækken. Så er du sikker på, at du altid har et tørt par.

Har du været på flere vandreture, så har du sikkert prøvet at ramme ind i en byge eller måske en hel dags vandring i regnvejr. Hvis ikke du har prøvet det, så har du været meget heldig - især hvis du vandrer i et land som Danmark, hvor vejret kan være meget lumsk.

Men efter et stykke tid i våde vandresko eller vandrestøvler, så er det ikke til at komme udenom våde vandresokker. Og våde vandresokker hører simpelthen til noget af det mest ubehagelige på en vandretur.

Det findes næsten ikke noget værre end at svuppe rundt i våde eller fugtige sokker. Endnu værre er det, hvis du ikke kan få noget tørt på fødderne, når du rammer slutdestinationen for dagens vandretur. Og det er her et par ekstra vandresokker i rygsækken kan redde dagen.

Det er ikke et stort problem at få våde sokker, fordi det er ikke svært at tørre dem igen. Men hvis du har våde vandresokker på hele dagen, så kan huden på dine fødder blive ekstra slidt. Derfor er det skønt at kunne skifte til tørre sokker, når du er nået frem til dagens overnatningssted.

På vores store blog kan du også finde tips og tricks til vandreturen. Du kan blandt andet læse artiklen '3 råd til tørre fødder på vandreturen'. Så har du i hvert fald gjort alt, hvad du kan for at sikre dig tørre fødder på din vandretur.

Få pakket det rigtige ned til vandreturen

Når du er på vandretur, er der en masse ting, som er gode at have med. Selvfølgelig de minimum 2 par gode vandresokker, men udover det er der også en række ting, som er smarte at få pakket ned i rygsækken.

Det første step er dog at finde den rette rygsæk. Hvilken størrelse rygsæk du bør vælge, afhænger af, hvilken slags tur du skal ud på. Er det en dagstur, så er det praktisk med en mindre rygsæk, hvor du kan have en madpakke, vand og måske en ekstra trøje.

Hvis du skal ud på en længere vandretur over flere dage, så skal tasken selvfølgelig være større, så der er plads til mere tøj, udstyr og selvfølgelig vandresokkerne.

Hvilket tøj du bør medbringe på din vandretur, afhænger af, hvad du føler dig mest tilpas i. Det kan tage lidt tid at finde frem til favoritterne, men her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af tøj, som er designet med henblik på vandring. Du kan blandt andet finde vandrebukser og flere forskellige jakker til damer og herrer, såsom fleeces og vindjakker.

Derudover skal du altid huske at have en drikkedunk med. Uanset hvor lang turen, du skal ud på, er, så er væske vigtigt. Du kan se vores udvalg af gode drikkedunke her.

Det her er blot et par eksempler på, ting du altid bør have med på dine vandreture, samt ting som du kan vurdere, om du vil have med på din vandretur. Vandresokkerne høre helt klart til den første gruppe. Et par vandresokker i gode materialer kan få dig rigtig langt og gøre din vandretur endnu bedre. Så husk det nu - et par gode vandresokker på fødderne og et ekstra par i rygsækken.

Vandresokker til alle vandrere

Find vandresokker fra eksempelvis Ulvang og Smartwool

Alle kan være vilde med vandring. Derfor skal der også være vandreudstyr til alle. Det inkluderer selvfølgelig også vandresokker. For hvad end du har flere vandreår og en masse vandresokker bag dig eller er helt ny på vandreruterne, så skal vandresokkerne passe perfekt.

Pasformen på dine vandresokker skal sidde lige i skabet. Hvis ikke pasformen er i orden, kan det skabe mange gener. Sokkerne kan folde og irriterer og i sidste ende måske give vabler. Og det vil man jo helst være fri for, når man har mange kilometers vandretur foran sig.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vandresokker, så du kan helt sikkert finde en model og en pasform, som passer til dig og din fod.

Vi har vandresokker til damer og herrer, hvor de forskellige modeller er tilpasset henholdsvis dame- og herrefødder. I vores udvalg kan du både finde svedtransporterende sokker i kunststof og vandresokker med uld. Alle vandresokkerne er selvfølgelig i rigtig god kvalitet.

Har du hele familien med på vandretur? Eller på ferie i sommerhuset eller på campingpladsen, hvor I skal på gåture i skoven eller have gummistøvlerne på ned til stranden? Så skal dine børns fødder jo også have det behageligt - hvilket et par vandresokker kan sørger for.

Vi har også et stort udvalg af vandresokker til børn. Vi har både sokker til drenge og til piger. Sokkerne er rigtig gode til vandring, men også super gode til alle andre slags udendørs aktiviteter, såsom spejderlejrer, skovture eller gemmeleg i skoven. Der er ikke det, et par gode vandresokker i høj kvalitet ikke kan bruges til.

Modeller og muligheder er det nok af, så det er bare om at finde de helt rigtige vandresokker for dig.

Vandresokker i gode materialer og høj kvalitet

På trods af navnet kan vandresokker selvfølgelig også bruges til meget andet end kun vandring. Generelt er vandresokker lavet i virkelig godt materiale, som holder dine fødder glade og tilpasse.

Du kan eksempelvis finde flere modeller i merinould. Merinould er et naturskabt mesterværk og helt ideelt til tøj og vandresokker. Selv hvis dine fødder skulle blive våde, så vil uld forsat isolere. Samtidig er uld temperaturregulerende, så dine fødder hverken bliver for kolde eller for varme, og det er naturligt lugthæmmende, hvilket er en eminent egenskab for et par sokker, som er lukket inde i en sko hele dagen.

Vi har også vandresokker lavet i kunststof eller i en blanding af kunststof og uld. Der er modeller, der indeholder bambusviskosen, som er naturligt lugthæmmende, myggeafvisende og yderst behageligt at have på. Kort sagt - der er altså vandresokker til alle, uanset præferencer.

Find dine vandresokker hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport har vi vandresokker fra en masse gode og kendte kvalitetsmærker. Du finder blandt andet sokker fra Smartwool, Ulvang og Icebreaker.

Vi har også ofte gode tilbud på vores vandrestrømper og uldsokker. Du kan kigge igennem vores store udvalg af uldsokker her på siden.

Du er også selvfølgelig også altid velkommen i en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model.

Skal du vælge uld eller syntetiske strømper?