Herschel

Herschel rammer plet med sine rygsække, bumbags og tasker i et enkelt, stilfuldt design – perfekte til hverdag, til studiet og til kortere ture ud i det blå.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte rygsække og tasker fra Herschel

Leder du efter en flot men praktisk rygsæk eller smart taske? Så er Herschel det oplagte valg!

Her på siden finder du rygsække og tasker fra det canadiske mærke, som i den grad har øje for lækkert design. Herschel er garanter for tidsløse, stilrene og enkle rygsække, skuldertasker og bæltetasker, der både gør sig godt i det urbane og ude i naturen. 

Hos Eventyrstort fører vi et bredt udvalg af Herschels flotte rygsække og tasker. Uanset om du er på udkig efter en ny taske til hverdagen, til studiet, til korte ture ud i det blå eller måske til en storbyferie, så skal du ikke snyde dig selv for et kig på de mange flotte bud fra canadiske Herschel. 

I vores webshop forhandler vi blandet andet den populære Herschel Little America-rygsæk, men også en masse andre smarte bud på din næste yndlingsrygsæk eller praktiske lille taske til både by og natur. Du finder for eksempel den smarte Form Large crossbody samt den praktiske og stilrene Nineteen Mesh Bæltetaske

 

Perfekte til hverdag og små ture

Herschel Supply blev grundlagt i 2009 af brødrene Jamie og Lyndon Cormack i Canada. Brandet har dog rødder tilbage i en tid før 00’erne, da Herschel er opkaldt efter byen af samme navn, hvor brødrenes familie har boet i flere generationer. 

Siden Herschels tilblivelse er det gået hurtigt for mærket, der med sin sans for detaljer og en fin kombination af nostalgi og modernitet har slået sit navn godt fast hos rigtig mange mennesker verden over. Den meget genkendelige stilart gør det også nemt at huske de flotte tasker fra Canada.

Taskerne og rygsækkene fra Herschel er kendetegnet ved et på én gang tidløst og retro-inspireret design, som gør det godt i modebilledet. Men det hele er ikke bare æstetik – de flotte rygsække kan også sagtens tages med på eventyr udenfor byen. 

Herschel har fokus på, at deres rygsække, bumbags og andre tasker skal være komfortable at bære på farten til hverdag eller på mindre ture. Og det er jo faktisk ret praktisk med en rygsæk, som du kan tage direkte med fra dagligdagen på studiet og ud på en vandretur om aftenen med gode venner.  

 

Flotte rygsække fra Herschel med praktiske detaljer

I Eventyrsports udvalg finder du flere modeller, der har en polstret ryg og polstrede seler, ligesom vi har varianter med justerbar brystrem, som giver ekstra komfort. Bunden er ofte forstærket, og udeover et rummeligt hovedrum, så har taskerne også en masse mindre lommer, som gør det nemt at organisere indholdet. 

Og for lige at understrege, at en Herschel-taske ikke bare er en modetaske, så er alle Herschels rygsække og mindre tasker produceret i slidstærke materialer, så de rent faktisk kan holde til at komme med ud i det blå – eller til at bære tunge skolebøger. 

Langt de fleste af vores Herschel-rygsække har en fleeceforet lomme til computeren, hvilket gør dem meget anvendelige til studie eller arbejde. Nogle modeller har desuden mere tur-orienterede detaljer om toplåg samt stropper og remme, som kan bruges til at spænde ting fast på rygsækken. 

Nogle af rygsækkene er desuden lavet i vandafvisende materialer, så en lille byge ikke er det store problem. Det er dog altid en god idé at supplere med et lille regnslag til rygsækken (hvis der da ikke følger et med rygsækken), hvis du skal være ude i regnvejr i længere tid, eller hvis det regner meget.

På vores store blog kan du læse mere om, hvad du skal huske at pakke på dagsturen, samt hvordan du bedst pakker en rygsæk, som du skal vandre med. 

Hvis du er på udkig efter en lidt mere teknisk rygsæk til længere vandreture eller rejser, kan du med fordel tjekke vores udvalg af små hverdagsrygsækkepraktiske daypacks og rummelige vandrerygsække