Herschel

Herschel rammer plet med rygsække og tasker i enkelt, stilfuldt design. Rygsække og tasker fra Herschel er den perfekte følgesvend til hverdag, f.eks. på studiet, eller til kortere ture ud i det fri. Se vores udvalg her, hvor vi bl.a. har Little America-rygsækken.

  per side
  Sorter stigende

  Smarte rygsække og tasker fra Herschel

  Leder du efter en flot, men praktisk rygsæk eller taske? Så er Herschel det oplagte valg!

  Her på siden finder du rygsække og tasker fra det canadiske mærke, som i den grad har øje for lækkert design.

  Vi forhandler bl.a. Herschel Little America-rygsækken.

  Perfekte til hverdag og små ture

  Herschel blev grundlagt i Canada i 2009, og siden er det gået hurtigt for mærket, der med sin sans for detaljer og en fin kombination af nostalgi og modernitet har slået navnet godt fast hos rigtig mange mennesker verden over.

  Taskerne og rygsækkene fra Herschel er kendetegnet ved et på én gang tidløst og retroinspireret design, men det hele er ikke bare æstetik. Herschel har også fokus på, at deres rygsække og tasker skal være komfortable at bære på farten til hverdag eller på mindre ture.

  I vores udvalg finder du flere modeller, der har en polstret ryg og polstrede seler, ligesom vi har varianter med justerbar brystrem, som giver ekstra komfort.

  Nogle af rygsækkene er desuden lavet i vandafvisende materialer. Det er dog altid en god idé at supplere med et regnslag til rygsækken, hvis du skal være ude i regnvejr i længere tid, eller hvis det regner meget.

  Langt de fleste af vores Herschel-rygsække har en fleeceforet lomme til computeren, hvilket gør dem meget anvendelige til studie eller arbejde.

   

  Se også:

  Rygsække

  Tasker