Små rygsække

199 Varer

Her finder du vores store udvalg af små rygsække og daypacks til voksne og børn. De findes til et utal af formål, i mange farver, størrelser og prislag. Brug filteret, hvis du vil begrænse udbudet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Små rygsække til vandreturen, rejsen og hverdagen

Skal du på en kortere vandretur, have plads til håndbagagen på rejsen eller måske bare have de vigtigste sager med til arbejdet eller studiet, så er en lille rygsæk ofte et godt valg for dig.

Lille rygsæk, daypack, dagtursrygsæk – kært barn har som bekendt mange navne, men uanset hvilket navn du helst bruger, så gælder det, at det er en type bagage, som alle kan bruge! 

Den lille rygsæk er din følgesvend i hverdagen og på de kortere ture ud i naturen og fordi, at du formodentlig skal bruge den en hel del, så er det også rigtigt vigtigt, at den sidder helt perfekt. Samtidig med at den passer lige præcis til dig, din stil og dit behov!

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af små rygsække til damer, små rygsække til herrer og små rygsække til børn. Hele familien kan med andre ord finde gode rygsække her!

På denne side kan du finde diverse små rygsække til voksne og børn, som alle har det til fælles, at de kan indeholde under 50 liter, men ellers er de ganske forskellige. Der er derfor både de helt små rygsække, der kan indeholde det mest nødvendige, men også rygsække, der snildt kan fungere til vandreturen, rejsen eller festivalen.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af små rygsække - også kaldet daypacks fra anerkendte kvalitetsmærker som FjällrävenHaglöfsOspreyDeuter og The North Face. Alt, du skal gøre, er at tage et kig på udvalget af daypacks, så du kan finde den, som du bedst kan lide, og så er du klar til at drage afsted!

Drag ud på eventyr med den lille rygsæk på

Den lille rygsæk er oprindeligt tiltænkt til brug ved kortere ture, for eksempel på dagsturen ud i det fri eller på turen til og fra arbejde. Men der er faktisk ikke rigtig noget, som den ikke kan bruges til, det gælder blot om at finde den rigtige model til at sætte sammen med det rigtige udstyr.

I dag findes der yderst specialiserede modeller til blandt andet vandring, skiløb, multisport, løb og cykling. Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af rygsække, og vi fører en lang række af de specialiserede modeller – derfor er det en god idé, på forhånd at overveje, hvad rygsækken skal bruges til, inden du går på jagt efter den. 

Har du en drøm om at gå Caminoen? Eller måske en del af den? Det forstår vi godt! Det er et eventyr uden lige! 

Men for at det skal blive et rigtig godt eventyr, så gælder det om, at have det helt rette tøj og udstyr med sig i bagagen. Og noget der er særligt vigtigt, det er netop, at bagagen - din rygsæk - er helt i top, og sidder lige som den skal!

På Caminoen i Spanien, er det sådan, at der hvert år valfarter utallige mennesker til den gamle pilgrimsrute i Santiago Del Compostella. Derfor er der en masse steder at både spise og sove på ruten, hvilket betyder, at du ikke behøver en kæmpe mængde grej og oppakning.

Faktisk kan du tit nøjes med en rygsæk fra 30 liter og op til 50 liter. Du behøver jo egentlig ikke, at have andet end tøj og dine personlige ejendele med.

Noget der er væsentligt, når det kommer til Caminoen, er, at du ikke har for mange kilo i rygsækken. Du kan læse mere om, hvordan du klarer pakke-situationen i artiklen 'Sådan får du færre kilo på Caminoen'.

Hvis du gerne, inden du køber en rygsæk, vil have lidt mere styr på, hvad du skal og bør have med i tasken, så kan du kigge på vores pakkeliste til Caminoen. Og det er som bekendt en af de mindre rygsække eller daypacks, som vil egne sig rigtig godt til formålet.

Der er selvfølgelig mange andre eventyr, som også kalder på en god rygsæk. Der er et væld af forskellige typer af rygsække, som egner sig til et væld af forskellige aktiviteter og eventyr. Du kan finde alt fra små rygsække og daypacks til store rygsække i høj kvalitet her hos os.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type rygsæk du har brug for, kan du læse mere i artiklen 'Rygsæk - godt at vide inden du køber', hvor vi har samlet nogle gode råd til, hvad du bør overveje inden dit køb. Du er også velkommen til at læse vores artikel "7 bud på din næste daypack".

Uanset hvilken type eventyr, du skal ud på, er det altid vigtigt med en god rygsæk på ryggen. En daypack er ganske ofte et helt perfekt valg, og hvis du er til outdooreventyr, så bør du helt sikkert have sådan en lille rygsæk stående klar!

Små rygsække til børn

Små børn har også brug for en god rygsæk. En lille rygsæk til dit barn i god kvalitet er en smart ting at prioritere. Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af gode små rygsække til børn

Mindre børn har ofte glæde af en god lille rygsæk, som kan bære det allermest nødvendige til en sjov og lærerig dag.

Små rygsække til børn kan eksempelvis bruges til dagene i børnehaven, skolen eller SFO'en. Det kan også være, at I er afsted på vandretur hele familien, eller at dit barn gerne drager ud på eventyr med spejderne. Alle aktiviteterne kalder på en god lille rygsæk, og heldigvis behøver du ikke kalde længe, for du kan finde dem lige her.

Vi har et stort udvalg af forskellige små rygsække til børn, og du finder helt sikkert også den helt rigtige til dit barn blandt de mange modeller, som falder i god jord hos både piger og drenge i alle aldre.

Der er både en masse flotte farver at vælge imellem, og samtidig et hav af forskellige seje modeller med flotte designs, som alle sidder godt på en lille ryg. Nogle modeller er mere tekniske end andre, mens nogle er større, og andre er små. Der er børnerygsække til ethvert barn og ethvert formål.

Justering af rygsækken og god pakning

En lille rygsæk er brugbar til et væld af forskellige aktiviteter og eventyr. Uanset om du skal på en længere vandretur eller en kort tur i skoven en søndag, så er det rart med en god lille rygsæk, og det er vigtigt, at den lille rygsæk sidder godt.

Derfor er det også en god idé at justere rygsækken, inden du køber og bruger den. Så kan du nemlig være sikker på, at den ikke gnaver eller på anden måde generer – hvis den generer (og selvfølgelig hvis den er i original stand), så sørg for at få rygsækken byttet til en anden, som passer bedre. Det kan du både gøre i vores butikker, men du kan også sende den retur hjemmefra.

Det er vigtigt, at de små rygsække til kvinder, mænd eller børn sidder godt, for ellers kan de ture, man er ude på hurtigt blive rigtig trælse. Der findes næsten ikke noget værre end en daypack, som sidder og gnaver og irriterer. Det kan hurtigt tage glæden ud af ethvert eventyr.

Vil du vide mere om, hvordan du justerer rygsækken, kan du læse vores blogindlæg med vejledning. Blogindlægget hedder 'Rygsæk - 6 gode råd til justering', og kommer eksempelvis omkring, hvordan stropper og skulderremme skal sidde.

Ud over at have styr på, hvordan rygsækken skal justeres for at sidde helt perfekt, så er det også en god idé at få den pakket korrekt - det gælder i høj grad, hvis du eksempelvis skal afsted på vandretur. Når du pakker din rygsæk rigtigt, får du den mest behagelige vandretur. Samtidig kan en solidt pakket rygsæk være med til at aflaste din krop, hvilket jo er meget rart!

Du kan læse mere om, hvordan du bør pakke din rygsæk i blogindlægget: '12 tips: Sådan pakker du rygsækken'.

Find din nye daypack hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport har vi et stort sortiment af daypacks og små rygsække. Du kan finde flotte modeller og designs til hele familien. Der er små rygsække til enhver smag og ethvert behov!

Du kan gå på jagt efter den perfekte daypack her på webshoppen, hvor du får fri fragt og retur, samt hurtig levering. Yderligere er der 365 dages returret. 

Finder du ikke lige det, som du er på udkig efter, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilken daypack du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet. 

I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til modeller, størrelser, designs eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du får den helt rette daypack med dig hjem!

Er du interesseret i at læse mere om de forskellige rygsække?