Små rygsække

Her finder du vores store udvalg af små rygsække og daypacks til voksne og børn. De findes til et utal af formål, i mange farver, størrelser og prislag. Brug filteret, hvis du vil begrænse udbudet.

  per side
  Sorter stigende

  Lille rygsæk til voksne: Til vandreturen, rejsen og hverdagen

  Skal du på en kortere vandretur, have plads til håndbagagen til rejsen eller måske bare have de vigtigste sager med til arbejdet, så er en lille rygsæk, eller daypack, ofte et godt valg.

  Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af små rygsække fra anerkendte mærker som Fjällräven, Haglöfs, Osprey og Deuter. Der er særligt mange små rygsække til voksne, men du finder også et godt udvalg til børn. Vil du kun se børnerygsække, kan du klikke her.

  Følgesvenden på de korte ture

  Lille rygsæk, daypack, dagtursrygsæk – kært barn har som bekendt mange navne.

  Hos Eventyrsport finder du i kategorien "Små rygsække" diverse rygsække, som kan indeholde under 50 liter. Der er derfor både de helt små rygsække, der kan indeholde det mest nødvendige, men også rygsække, der snildt kan fungere til en vandretur, rejsen eller festivalen. Vi har både rygsække til voksne og til børn.

  Den lille rygsæk, eller daypack, er oprindeligt tiltænkt til brug ved kortere ture, f.eks. på dagsturen ud i det fri eller på turen til og fra arbejde. I dag findes der dog yderst specialiserede modeller til vandring, skiløb, multisport, løb, cykling m.m. I vores sortiment finder du derfor også disse typer små rygsække.

  Er du i tvivl om, hvilken type rygsæk du har brug for, kan du læse mere her, hvor vi har samlet nogle gode råd til, hvad du bør overveje inden dit køb.

  Justering af rygsækken

  Uanset om du skal på en længere eller helt kort tur, så er det vigtigt, at din lille rygsæk sidder godt.

  Sørg derfor for at justere rygsækken inden køb og inden brug, så du er sikker på, at den ikke gnaver eller på anden måde generer.

  Vil du vide mere om, hvordan du justerer rygsækken, kan du læse vores blogindlæg med vejledning her.

  Tilbud på små rygsække

  Leder du efter en lille rygsæk, og vil du også gerne have en lille pris? Vi har løbende gode tilbud på rygsække – du ser dem ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

  Du kan også være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på rygsække og andet udstyr. Du skal blot være medlem af Eventyrsports Kundeklub.

  Læs mere om alle fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også:

  Store rygsække

  Computerrygsække

  Alle rygsække

  Cykeltasker

  Alle tasker

  Regnslag og tilbehør til rygsække 

  Blogindlæg: 12 tips: Sådan pakker du rygsækken