Camino rygsække

54 Varer

Her finder du de lidt mindre vandrerygsække, som er velegnede til hytte-til-hytte-ture eller Caminovandring. De har gode bæresystemer, toplåg og de ting, der hører til på en god rygsæk, og de rummer typisk fra 35-50 liter.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af mindre Camino rygsække i høj kvalitet

Alle kan få brug for en rygsæk. For der er næsten ikke det, som en rygsæk ikke kan bruges til. Det er den ideelle skoletaske, og den er perfekt til at smide om på ryggen, inden du springer på cyklen på vej til arbejde.

Vi kunne egentlig blive ved med at nævne forskellige aktiviteter og situationer, hvor en rygsæk bare er det bedste og mest praktiske stykke bagage. Og vi er selvfølgelig også nødt til at nævne vandring, eventyr og ekspeditioner. For er der et tidspunkt, hvor en rygsæk bare er det helt perfekte match, så er det, når du skal ud på eventyr!

Det gælder uanset, om du skal på en let endagsvandretur, en weekendtur i skoven eller på et længere eventyr til eksempelvis Camino de Santiago eller en anden skøn vandrerute i udlandet.

Uanset hvad, så er faktum altså, at du helt sikkert bør anskaffe dig en rigtig god vandrerygsæk!

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af rygsække. Her på siden kan du finde de mindre vandrerygsække, som eksempelvis egner sig godt til Caminovandring eller hytte-til-hytte ture. Disse rygsække har typisk en størrelse et sted mellem 35-50 liter.

Vi har selvfølgelig også rygsække i en masse andre størrelser, og i vores udvalg kan du både finde de små rygsække på ca. 0-30 liter og de helt store vandrerygsække med en størrelse på over 50 liter. 

I vores udvalg har vi blandt andet rygsække fra Fjällräven og Deuter, rygsække fra Osprey samt flere gode kvalitetsmærker. Vi har selvfølgelig også rygsække til damer, herrer og børn - der er altså som sagt noget til ethvert behov og enhver smag.

Drag ud på eventyr med Camino rygsækken på

Er du glad for at drage på afsted på vandreture og eventyr, så bør en god og velsiddende rygsæk helt sikkert være en fast del af dit udstyr.

For når det kommer til mindre vandrerygsække, som du skal have på ryggen mange timer ad gangen, så er det ekstra vigtigt, at den sidder helt perfekt. Hvis ikke rygsækken sidder godt, så kan den nemt komme til at gnave og irritere, og så er det lige pludselig ikke så fedt, at der stadig er 20 km til næste overnatningssted.

Du har sikkert allerede set, at de fleste Camino rygsække har en masse forskellige spænder, snore og ting og sager, som kan justeres i alle mulige længder og retninger. Det er ret vigtigt, hvordan disse spænder og snore bliver justeret, men det kan være temmelig svært at finde rundt i, hvordan de bør indstilles. Derfor har vi også samlet 6 gode råd til, hvordan du justerer din rygsæk.

Vi har selvfølgelig et stort udvalg af Camino rygsække og mindre vandrerygsække fra en masse gode mærker. Derfor er der helt sikkert også en model, som passer dig helt perfekt.

Måske det er en Osprey vandrerygsæk, der er det helt rette valg for dig? Osprey's kendte og elskede vandrerygsække sidder så godt, at du end ikke ænser, at den er der. Det er i høj grad på grund af bæresystemet i rygsækken. Du kan læse mere om, hvorfor netop Osprey's vandrerygsække excellerer på dette punkt på vores blog.

Vi har som nævnt både webshop og butikker fyldt med gode rygsække. Alle modeller byder på gode funktioner og designs, som gør dem helt sublime til vandreture - såsom Caminoen. Du kan altid prøve de forskellige modeller på i butikken, og se om det måske er en Fjällräven, Deuter eller Osprey rygsæk, du skal have med hjem, eller om det er en vandrerygsæk fra et af de mange andre mærker, som passer allerbedst til dig. Muligheder er der i hvert fald nok af.

Drømmer du om Caminoen?

Det er egentlig lidt uspecifikt blot at sige Caminoen, for der er en hel del forskellige Caminoer. "Camino" er det spanske ord for sti og beskriver vejen til Santiago De Compostela, hvor legenden fortæller, at Jesu discipel Jakob blev begravet. Caminoen er altså en klassisk pilgrimstur.

Camino de Santiago er også kendt under navnet The Way of St. James, men selvom navnet er et andet, er destinationen stadig Santiago de Compostela.

Der findes som nævnt flere forskellige Caminoer, hvoraf nogle er bedst på specifikke tider af året og andre er bedst, hvis det er en speciel type tur, som du gerne vil ud på. Navnene fortæller lidt om, hvor de forskellige ruter begynder, men fælles for dem er, at de ender i Santiago.

Her kan du se nogle af de mest populære ruter, og hvor lange de er:

 • Camino Francés (ca. 775 km.)
 • Camino Primitivo (ca. 321 km.)
 • Camino del Norte (ca. 815 km.)
 • Camino Portugues (ca. 242 km.)
 • Camino Inglés (ca. 118 km.)
 • Camino Finisterre (ca. 87 km.)

En ting, der også er fælles for alle Camino-ruterne, er, at du meget gerne skal have en rigtig god vandrerygsæk med dig på turen.

Generelt skal din Camino-rygsæk være en del mindre, end hvad du kender fra andre vandreture. Her er der nemlig ikke behov for at medbringe telt, sovepose og andet sovegrej, da man oftest bor på vandrehjem eller hotel på turen.

Du kan læse en masse om Caminoen på vores blog. Og i artiklen 'Sådan får du færre kilo på Caminoen' kan du blive klogere på, hvad du skal have med i din vandrerygsæk. Det er trods alt meget rart, ikke at skulle slæbe rundt på unødvendige kilo, når du er ude på en af de længere ture, som Caminoen jo gerne byder på.

På bloggen kan du også finde en god pakkeliste til Caminoen, så du kan blive helt klar til turen. Helt generelt er der en masse god råd at hente, så du får det helt rette pakket ned i vandrerygsækken.

Rygsække og tasker til hverdag

En rygsæk er selvfølgelig ikke kun god til outdoorliv, vandreture og eventyr på Caminoen. Rygsække fungerer lige så godt til hverdagens strabadser. Både til arbejde og skole, til de mindste og de ældste. Der er rygsække til alle. I vores udvalg her hos Eventyrsport finder du rygsække til ethvert behov og enhver smag.

Hvis det eksempelvis er en rygsæk til skole, du er på udkig efter, kan et godt bud være en Fjällräven taske - måske deres kendte klassiker, Kånken rygsækken. Som sagt en kendt klassiker, som de fleste kender, og mange allerede ejer eller har ejet.

Fjällrävens Kånken-rygsæk er designet, så den har en behagelig og ergonomisk form. Det gør den helt ideel til at fragte skolebøger, penalhuse eller bærbare computere rundt hver dag. Tasken findes i utallige farver og modeller, og kan bruges af både børn og voksne.

Et andet mærke, der helt bestemt er værd at nævne, når det kommer til rygsække, er Osprey. Det er et af de helt store mærker inden for vandrerygsække til outdoor og hverdagsrygsække. Osprey er et amerikansk brand, som blev grundlagt af Mike Pfotenhauer tilbage i 1974. Du kan læse mere om brandets historie på vores blog.

Dette er dog selvfølgelig blot to eksempler på mærker, som fremstiller gode rygsække i højeste kvalitet, som du kan bruge til både hverdag og vandring. I vores brede udvalg af rygsække kan du finde en masse gode designs og modeller - så det er bare om at finde frem til den, der passer helt perfekt til dig.

Tilbud på gode Camino rygsække

Kvalitet og pris har det ofte med at følges ad. Men her hos Eventyrsport behøver du langt fra at tømme kontoen, bare fordi du gerne vil have en mindre vandrerygsæk i god kvalitet.

Vi har løbende rigtig gode tilbud på vores Camino rygsække, så der er rigtig gode chancer for, at du kan finde den helt perfekte rygsæk på tilbud. Du kan se de mange tilbud på vores mindre vandrerygsække ved at vælge filteret ”kun tilbud” til venstre øverst på siden her.

Du kan også tage et kig på vores store outlet, hvor du kan finde gode Camino rygsække til rigtig gode priser. Samtidig kan du i outlettet finde en masse andet grej, som eksempelvis vil egne sig helt perfekt til at have med på en af Camino-ruterne - måske er det Camino Frances, som trækker i dig denne gang? Uanset hvad, så kan du finde alt dit udstyr til skarpe priser, der ikke bryder budgettet.

Hvis du vil være blandt de første, der får besked, når vi har forskellige tilbud på mindre vandrerygsække, kan du med fordel melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub – det er ganske gratis.

Find din nye Camino rygsæk hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde mindre rygsække til vandring, eventyr og hverdag fra en lang række af gode kvalitetsmærker. Der er faktisk vandrerygsække til enhver smag og ethvert behov.

På siden her finder du de lidt mindre vandrerygsække, som eksempelvis er ideelle til Camino-vandring. Der er rygsække til enhver smag og ethvert behov. Hvis du udelukkende er på udkig efter rygsække til børn, kan du finde dem i kategorien børnerygsække.

Finder du ikke det, du leder efter her på siden, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilken rygsæk du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores mange butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få den helt rette Camino-rygsæk med hjem.