Regnslag og tilbehør

37 Varer

Her finder du alle de dimser og dutter, der gør det nemmere og sjovere at bruge din store rygsæk; regnovertræk, beskyttelsestasker, pakremme, pakposer m.m.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold bagagen tør: Regnslag og pakposer til rygsækken

En rygsæk kan en helt masse i sig selv, men når du er afsted med rygsækken, er det aldrig helt til at vide, hvilket vejr du vil møde på vejen. Derfor kan du med fordel sørge for at være godt forberedt ved at have lidt ekstra tilbehør med dig i rygsækken, så du aldrig bliver overrasket af uvejr.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regnslag til rygsækken. Vi har dog også pakposer, paktasker, taskelåse, spænder, remme og andet tilbehør til rygsækken, så du kan tilpasse din rygsæk til dine behov og altid have mulighed for at tilføje noget mere.

På med pakpose og regnovertræk

Af sti af sted med rygsækken på og næsen rettet mod nye eventyr!

Uanset om du skal på vandretur, cykeltur, festival eller måske til og fra arbejde, så er det rart at have sikret rygsækken og bagagen mod vejr og vind, lufthavnens bagagebånd eller folk med lidt for lange fingre.

Når regnen pludselig siler ned om ørerne på dig, får du for eksempel nemt brug for et ordentligt regnslag til rygsækken, så vandet ikke siver igennem rygsækken og ind til dine ting. Det ville nemlig være super ærgerligt, hvis du for eksempel skal bruge et sæt tørt tøj undervejs, men det hele er gennemblødt, eller du har haft en eller anden form for elektronik med på turen, som nu ikke virker, fordi regnen har haft for stor en effekt.

For ekstra beskyttelse kan du også lægge bagagen i pakposer - vi har både almindelige og vandtætte pakposer. Med både regnovertræk og en vandtæt pakpose til rygsækken kan du være sikker på, at regnen må opgive at udsætte din bagage for et brusebad. 

På vores blog kan du få gode råd til, hvilket udstyr du har brug for, når du skal på tur i det våde vejr.

Sikr dine ejendele mod lange fingre

Skal du ud at rejse, kan det også være rart med lidt ekstra sikkerhedsforanstaltninger mod tyveri. Dette er især praktisk i lufthavne, på togstationer og i storbyer, hvor der er mange mennesker samlet på ét sted. Her på siden finder du taskelåse, så uvedkommende får sværere ved at åbne din rygsæk, og du kan have dine ejendele i fred. 

Du kan også se på vores rygsække fra Pacsafe, som har indbyggede sikringer mod tyveri, eller måske har du brug for et pengebælte?

Find dit regnslag til rygsækken hos os

Her hos Eventyrsport finder du altid et godt tilbud, og du kan få et hurtigt overblik over, hvilke typer tilbehør og regnslag til rygsække der er på tilbud lige nu, hvis du bruger filteret ”kun tilbud” i kolonnen til venstre længere oppe på siden.

Du er også altid velkommen til at besøge en af vores fysiske butikker. Vores kompetente personale svarer gerne på spørgsmål eller hjælper dig med at finde lige præcis dét tilbehør, du mangler til din rygsæk.