Haglöfs vandrestøvler

15 Varer

Haglöfs prioriterer godt håndværk og funktionalitet. Her finder du vores udvalg af Haglöfs vandrestøvler til damer og herrer med solide såler og lækker komfort.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs vandrestøvler – høj kvalitet og kompromisløst design

Haglöf tager sine første, spæde skridt midt i den vilde, svenske natur for over 100 år siden. Skaberen, Wiktor Haglöf, var søn af en arbejdsmand, og for ham var naturen ikke noget, man tog ud i for morskabens skyld. Naturen var benhård alvor og overlevelse. 

Derfor satte han sig i 1914 for at lave sin egen rygsæk for at gøre hverdagen lidt nemmere – for vil du have ordentligt håndværk, tænkte han, så må du altså lave det selv.

Heldigvis lavede Wiktor ikke kun udstyr til sig selv, og i dag er Haglöfs et af de mest anerkendte og populære mærker indenfor al slags ude- og friluftsliv i god kvalitet til både mænd og kvinder. Om du er på udkig efter en teknisk jakke, en holdbar rygsæk eller en lækker sovepose, så er Haglöfs et godt sted at kigge hen. 

Også indenfor vandrefodtøj er Haglöfs et solidt brand, og med deres innovative designs og sans for detaljerne er det nemt at finde de helt rigtige vandrestøvler blandt Haglöfs produkter. Du kan læse mere om, hvad der gør Haglöfs vandrestøvler unikke på vores blog. 

Uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, vægten eller miljøet skaber Haglöfs solide og teknisk geniale vandrestøvler, der trygt og sikkert vil bære dig over bjerge, gennem dybe dale og på tværs af store distancer. 

Med filosofien om, at de vil gøre friluftslivet federe, at ”Less is more,” og den helt unikke og specielle LIM-serie er enhver detalje nøje gennemtænkt, og der er ikke en eneste syning, der ikke har en funktion. 

 

Solide såler - en tro følgesvend i al slags terræn

Vandrestøvler fra Haglöfs er især kendt for sine solide såler, der får dig til at stå godt fast på underlaget og giver dig en stabil stødabsorbering, selvom du bærer mange kilo på ryggen – så kan du i ro og mag koncentrere dig om at bestige det næste bjerg eller traske igennem en mudret dal.  

Ofte er vandrestøvler fra Haglöfs udstyret med WET GRIP Rubber™ og AHAR™, der giver godt greb på både våde og tørre overflader. 

Siden 2010 har Haglöfs desuden været ejet af Asics, og ligesom Asics’ løbesko er også Haglöfs vandrestøvler forsynet med Ascis Gel™-teknologi – det betyder, at der i hælen er et indlæg af gel, der både øger stødabsorberingen og komforten ved hvert eneste skridt, uden at det går på kompromis med holdbarheden. 

Støtten og pasformen er nogle af de absolut vigtigste faktorer, når du skal vælge et par vandrestøvler, som forhåbentligt skal ud i det blå sammen med dig i mange år. Hvis du er interesseret i blive klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige vandrestøvle, kan du med fordel læse mere i vores store guide

 

Bæredygtigt vandtætte – GORE-TEX® og Proof Eco™

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vandrestøvler fra Haglöfs både med og uden vandtæt membran. Haglöfs bruger ofte de vandtætte og åndbare GORE-TEX®-membraner, men også ofte deres egen membran, Proof Eco™, der både kan holde vand og fugt ude af dine støvler, lade dine fødder ånde og leve op til de højeste miljømæssige standarder. 

Om du er på udkig efter støvler, der kan holde til fugtige og kolde ture, eller du måske nærmere jagter et par støvler, som dine fødder kan ånde i på varme eventyr, så har Haglöfs noget for enhver smag. Hvis du til gengæld er på jagt efter en lettere vandresko til de mindre krævende ture, kan du se vores udvalg af Haglöfs vandrestøvler her.

Og uanset hvad du vælger, går du bestemt ikke galt i byen med at vælge en god, svedtransporterende vandresok, der også kan hjælpe med at holde dine fødder tørre og glade – du kan lære mere om, hvorfor vandresokker er et godt valg uanset støvletype, ved at besøge vores blog.