Haglöfs vandresko

13 Varer

Her finder du vores udvalg af lækre, åndbare og holdbare vandresko fra Haglöfs. Noget for enhver smag til rejser, hverdag og vandreturen med den lette oppakning. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs vandresko – forkæl fødderne med sublim komfort

Svenske Wiktor Haglöf, der grundlagde det nu hyldede outdoorbrand Haglöfs for over 100 år siden, var af den overbevisning, at skulle man have noget af ordentlig kvalitet, så skulle man lave det selv. Og det gjorde han så. 

I dag er Haglöfs et af de mest populære mærker på markedet indenfor produkter til friluftsliv, rejser og eventyr. Netop på baggrund af Wiktors overbevisning gør Haglöfs den dag i dag alt for, at deres udstyr skal gøre livet og opholdene i naturen lidt mere behageligt, lidt federe og lidt bedre. 

Derfor er vandresko fra Haglöfs også et kompromisløst valg, når det kommer til at finde et par solide, holdbare og lækre sko i høj kvalitet. Du kan læse meget mere om hvad der gør Haglöfs vandresko og Haglöfs vandrestøvler unikke på vores blog.

 

Alsidigt udvalg i høj kvalitet til små og store eventyr

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg Haglöfs vandresko til både rejser, lange og korte vandreture samt friluftsliv i hverdagen. Hvis du er på udkig efter vejledning til at vælge de helt rigtige vandresko, kan du læse vores store guide.   

Selvom din tur ud i det blå måske ikke kalder på tunge og stive vandrestøvler til at støtte anklerne og afdæmpe hårde stød, fortjener de stadig et par lækre, åndbare og solide vandresko med en god sål til at hjælpe dig og din lille daypack igennem skoven, over fjeldet eller langs Caminoen. 

Haglöfs laver både vandresko med den vandtætte og åndbare GORE-TEX®-membran samt deres egen Proof™ ECO-membran, som endda er miljøbevidst. I deres ”Less is More”, eller L.I.M-serie, findes der desuden også membranfri vandresko til de helt tørre og varme ture. 

Et par vandresko fra Haglöfs er et godt valg, hvis du skal bruge et par lette og kompromisløse sko, hvor der er kræset lige det ekstra for detaljen, uden at det går ud over funktionaliteten. Hvis du derimod er på udkig efter et par vandrestøvler til de tungere og længere ture, kan du tjekke vores udvalg her på hjemmesiden.