Haglöfs små rygsække

40 Varer
Hos Eventyrsport har vi et kæmpe udvalg af små Haglöfs rygsække – daypacks til turen og den lille oppakning, rygsække til hverdag og rejse samt små skirygsække.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs’ små rygsække – perfekte til hverdag og ferie

For over 100 år siden grundlagde Wiktor Haglöf det populære og elskede outdoorbrand Haglöfs, som er kendt for god kvalitet og et alsidigt udvalg. Dengang blev det skabt ud fra en passion for at gøre livet i naturen lige det federe – og sådan er det stadig den dag i dag. 

En god lille rygsæk til det allermest nødvendige er netop med til at forsøde både trekkingturen op ad et fjeld og gåturen til skole. Når du skal vælge en ny daypack eller hverdagsrygsæk, så er det svært at komme udenom Haglöfs’ høje kvalitet og gode designs.

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Haglöfs-rygsække til hverdag, rejse, og fritid. Du finder både praktiske hverdagsrygsække, daypacks til vandreferien og gode rygsække til alpinsport. 

Haglöfs producerer desuden en masse gode vandrerygsække og solide duffel bags, som du finder i vores store Haglöfs-shop her på Eventyrsports hjemmeside. 

 

En Haglöfs rygsæk til ethvert eventyr

Om du er til urban outdoor, en funktionel hverdagsrygsæk eller til teknisk krævende vandreture gennem hårdt terræn, er vores udvalg af Haglöfs’ små rygsække helt sikkert et nærmere kig værd. 

Haglöfs’ alsidige små rygsække kan bruges til en lang række formål – en lille vandrerygsæk kan også nemt bruges som skoletaske, og en skirygsæk kan også sagtens være fantastisk på den daglige cykletur til arbejde. 

Uanset om du er på jagt efter en rygsæk med masser af rum og justeringsmuligheder eller blot en simpel rygsæk, som kan rumme dine skolebøger og din gode jakke på de varmere dage, så er der helt sikkert en Haglöfs-rygsæk, der kunne være det helt rigtige match for dig. 

 

Haglöfs rygsække til børn

Oplevelser ude i det blå er allerbedst, når de deles. Og familiens yngste skal da ikke snydes for at komme med på eventyr. Med den helt rette børnerygsæk, som sidder godt og behageligt, er det ingen sag for junior at bære noget af grejet. 

Uanset om dit barn skal bære på kogesættet eller sine skolebøger, er det rart med en god rygsæk, som man stort set ikke ænser, at man bærer på. Og hvis rygsækken skal bruges flere timer om dagen, som både vandrerygsække og skoletasker jo ofte skal, så er det alfa og omega, at den sidder rigtigt. 

Haglöfs er mestre i at lave rygsække, både til børn og voksne, som sidder behageligt på skuldrene og hjælper til at aflaste ryggen, når der er meget vægt i tasken. Brandets høje kvalitet skinner også igennem ved deres rygsække til børn, som du trygt kan sende familiens yngste afsted på tur med. 

Her på siden finder du vores store udvalg af Haglöfs gode små rygsække til børn. Der er fine farver og forskellige modeller at vælge igennem, og både drenge og piger kan helt sikkert finde en rygsæk, som de kan lide. 

 

Haglöfs børnerygsække til hverdag og tur

Dit behov ændrer sig alt efter, hvad du skal. Hvis du og dit barn skal ud at vandre lange strækninger, så har I nok brug for en solid vandrerygsæk med plads til lidt grej. Hvis I skal på ferie sydpå, så er det måske snarere en lækker duffel bag, der er mest praktisk?

Hvis du og dit barn er på jagt efter en god, lille allround rygsæk til hverdag og friluftsliv, så er du landet på den helt rigtige side. Haglöfs små rygsække til børn og voksne kan nemlig bruges til lidt af det hele – til skolebrug, til dagsturen, til børnehaven, til ferien og til turen ned at handle – vi kunne blive ved. 

De små rygsække her på siden har ikke hoftebælter, som vandrerygsække har. Til gengæld er bærestropperne godt polstrede og behagelige at have på, så man sagtens kan fylde noget i tasken, uden at det går ud over ryggen – og nogle modeller har endda en lille hoftestrop til at aflaste. 

 

Haglöfs alsidige børnerygsække i høj kvalitet

En rigtig god rygsæk, som sidder komfortabelt, og som er lavet af de rigtige materialer, kan sagtens gøre, så skolebøgerne eller liggeunderlaget føles en smule lettere at bære rundt på. For eksempel har Haglöfs Corker Junior rygsækkene anatomisk udformede bæreseler, så den sidder helt perfekt. 

Corker Junior-serien er desuden konstrueret med en halvhård skal, så rygsækken ikke klapper sammen, og så er den syet i slidstærkt og bluesign®-certificeret polyester – det betyder, at den både er vand- og skidtafvisende, holdbar og bæredygtigt designet.  

En rygsæk til børn fra Haglöfs kan sagtens holde til både at komme med på legepladsen, i skole og ud til et primitivt shelter midt i skoven. Holdbare materialer og flourkarbon-fri imprægnering er bare nogle af de ting, der gør brandets børnerygsække perfekte til at blive brugt igen og igen. 

En rigtig god outdoorrygsæk har også en indretning, der gør, at man nemt kan fordele sit grej i tasken – uanset om det er bøger, bamser eller et sæt skiftetøj. Corker Junior-serien fra Haglöfs har for eksempel et stort hovedrum med adgang til toppen, men også en elastisk sidelomme, snøresystem på ydersiden og et praktisk bærehåndtag. 

 

Haglöfs Tight Junior – ikonisk og elsket

Haglöfs er kendt for at skabe friluftsbeklædning og udstyr i høj kvalitet til hele familien. Den ikoniske og enormt populære Haglöfs Tight rygsæk er med god grund ingen undtagelse – og den findes selvfølgelig i en udgave, som passer perfekt på ryggen af små eventyrere. 

Her hos Eventyrsport finder du både Haglöfs Tight Junior og Haglöfs Tight XS. Junior rummer 8 liter, mens Tight XS rummer 10 liter – den gode størrelse og deres lave tyngdepunkt gør dem begge til et oplagt valg som dit barns næste gode allround rygsæk til hverdag og friluftsliv. 

Ligesom Corker Junior-serien er Tight-rygsækkene produceret i Bluesign®-certificeret og genanvendt polyester samt imprægneret med flourkarbon-fri imprægnering. Den går altså hverken ud over sundhed, miljø eller bliver særligt nemt beskidt. 

Den primære genistreg ved Tight-serien er dog, at den sidder tæt på ryggen og derfor følger kroppens mindste bevægelse. Rygpanelet er ergonomisk og formet efter ryggens bevægelsesmønstre, hvilket giver en enorm bevægelsesfrihed. Ofte mærker du slet ikke, at du har rygsækken på. 

Tight Junior og XS har en god pasform, og den aftagelige og justerbare taljerem giver behagelig aflastning for ryggen, selv når den er fyldt med tunge ting som skolebøger og madpakker. Rygsækken har ergonomiske bæreseler, og både brystrem og skulderstropper er polstrede og åndbare. 

Haglöfs Tight til børn har både et hovedrum og en udvendig lomme, så du kan organisere indholdet. Rygsækken har endda også kompressionsstropper på siden, så du kan få den til at sidde helt perfekt og tæt ind til dit barns ryg, selvom den ikke er fyldt op. 

På vores store blog kan du læse om, hvordan du bedst justerer dit og dit barns rygsæk, så den sidder bedst muligt. Her kan du også læse vores guide til, hvordan du vælger den helt rigtige rygsæk.