Haglöfs tasker

8 Varer
Her finder du vores udvalg af tasker fra Haglöfs til hverdag, rejse og sport; skuldertasker, robuste duffel bags, praktiske computertasker og bæltetasker

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Haglöfs tasker til hverdag, rejse og friluftsliv

Wiktor Haglöf grundlagde Haglöfs for over 100 år siden med den overbevisning, at god kvalitet er hjemmelavet. Så han gav sig til at skabe det nu elskede og populære outdoorbrand med henblik på at gøre livet i naturen lige det federe, lidt mere komfortabelt og generelt bare sjovere. 

Godt grej er nemlig en stor del af oplevelsen ude i det fri, og her går man altså ikke galt i byen, hvis man vælger en taske fra Haglöfs til at bære sine ting i. Det svenske brand producerer robuste og praktiske tasker til alle aspekter af livet i kompromisløst design og høj kvalitet, så du bare kan nyde turen til arbejde eller op ad en bjergside. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Haglöfs’ lækre tasker til hverdag, rejse, sport og fritid, og her på siden finder du alle Haglöfs’ robuste duffel bags, praktiske computertasker, bæltetakser og gode skuldertasker.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af Haglöfs rygsække i form af gode hverdagsrygsække og solide vandrerygsække, som nemt kan supplere din nye duffel bag eller praktiske mulepose fra det svenske brand. 

 

Haglöfs duffel bags – alsidige og uundværlige

En praktisk duffel bag er en enormt god allround hverdags- og outdoortaske til både skole, arbejde, fritid, ferie, sport og friluftsliv. 

Uanset om du kalder det en sportstaske, pølsetaske, duffle eller noget helt fjerde, så er denne type taske bare enormt praktisk; den er rummelig, nem at pakke og kan indeholde alt fra vådt regntøj til klatreseler og vandrestøvler. 

Haglöfs solide duffel bags fås i mange flotte farver og i flere størrelser. Du finder både duffels på 30 liter til det lille behov, men vi forhandler også de helt store duffel bags fra det svenske brand på hele 90 liter. Om du skal på bilferie eller til fodboldtræning, så er der en duffel bag, der matcher dine behov.

Pølsetaskerne fra Haglöfs er produceret i slidstærke materialer, har solide lynlåse, er robuste, har en masse gode stropper og lommer, og så har de fået en omgang flourocarbon-fri imprægnering, så de skyr vand og snavs. 

På vores store blog kan du læse meget mere om fordelene ved en duffel bag. Her kan du også finde masser af inspiration til fede ferier, spændende rejser og sjove aktiviteter i naturen, hvor du kan teste din nye, robuste duffel bag fra Haglöfs.