Fjällräven til børn

11 Varer
Her finder du både tøj og rygsække i høj kvalitet fra svenske Fjällräven til familiens yngste – det perfekte udstyr til når de mindste skal med ud i det fri.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven til børn – høj kvalitet til familien mindste

Når et brand er kendt og elsket over det meste af verden og har mere end 50 års erfaring i at producere holdbart, stilrent og lækkert friluftsgrej – ja, så er det vist afgjort. Du kan roligt klæde de mindste i flokken på til eventyr i tøj og udstyr fra svenske Fjällräven.

Kvalitetssikre Fjällräven producerer alt lige fra funktionelle friluftsbukser over lækre vandrerygsække til bløde striktrøjer og fleeces til hele familien – og de mindste i flokken skal selvfølgelig ikke snydes for god beklædning og flotte rygsække med den lille, karakteristiske ræv på.

Her på siden finder du vores brede udvalg af Fjällräven udstyr til børn. Du finder selvfølgelig den lille rygsæk, Fjällräven Kånken Mini, til de små ture ud i det blå, til bamsernes pendlerute mod børnehaven eller til det mest nødvendige i løbet af en dag på legepladsen. Det nyeste skud på børneserien er Vardag, som er lidt mindre, men stadig super til de så udflugter.

Du finder også et godt udvalg af Fjällrävens topfunktionelle friluftsbukserlækre jakker og smarte t-shirts til raske børn, der kan lide at give den gas i naturen. Og så finder du naturligvis alt Fjällrävens gode tilbehør i små størrelser, der passer til de yngste eventyrere.

 

Kånken Mini – en stabil Fjällräven rygsæk til børn

Det er over 50 år siden, at Åke Nordin skabte den første Fjällräven rygsæk. Den nu klassiske og ligefrem ikoniske rygsæk blev født ud af et ønske om at lave en rygsæk, som Åke rent faktisk selv gad at have på og slæbe bøger i. Kånken tasken findes i flere størrelser.

Resten er som bekendt historie – i dag ser du den lille, firkantede og solide Fjällräven Kånken rygsæk overalt i verden, og den findes efterhånden i flere flotte farver, end du kan tælle. Der er endda særudgaver, samarbejder med kunstnere og modeller, hvor overskuddet går til velgørenhed.

Og det er selvfølgelig ikke kun de voksne, der får stor glæde af den praktiske rygsæk i det slidstærke materiale G-1000®Også børn og unge kan få sig en smart lille Fjällräven, som de nemt kan tage med ud på eventyr – for Fjällräven tasker er lavet til at blive brugt. 

Kånken er en rygsække, som næsten alle kender, og det skyldes især dens slidstyrke. Vi har mange kunder, der kommer ind og er på udkig efter mini-versionen af deres egen 15-30 år gamle kånken, som de kan for ære til deres børn eller børnebørn. Er du på udkig efter den slags inspiration, så bør du tage et kig forbi vores Fjällräven store i Aarhus, som har mange udstillede eksempler på Fjällräven produkter, der har klaret mange års hverdagseventyr

Fjällräven Kånken Mini rygsæk er fuldstændig ligesom den originale udgave til voksne. Den eneste forskel er sådan set bare, at den passer perfekt på en lille ryg. Fjällräven mini fås i et væld af flotte og friske farver, og det er nemt at finde en, der ikke ligner alle de andres.

 

Små Fjällräven-rygsække til hverdagens store eventyr

Når du køber en Fjällräven til dit barn, så køber du en utroligt holdbar og slidstærk lille taske, som kan holde til mange ture med på legepladsen, til at blive beskidt, til at blive leget med og til at blive siddet lidt på, hvis du små ben bliver trætte på et stort eventyr.

Fjällräven producerer flere modeller af deres slidstærke små rygsække til børn – den klassiske Kånken Mini er blot en af de mange Fjällräven-rygsække, der findes til de yngste i familien.

I Eventyrsports gode udvalg af Fjällräven til børn finder du også den stilrene Räven Mini Rygsæk, som er perfekt til børnehavebørn eller friske unger i førskolealderen. Tasken er produceret i det slidstærke G-1000® Heavy Duty, og så er bæreselerne konstrueret til at få rygsækken til at sidde bedst muligt.

I vores udvalg her på siden finder du også den flotte Fjällräven Kånken no. 2 rygsæk i flere flotte farver. Du kender den klassiske form og stil fra den originale Kånken – og så er denne udgave udstyret med lækre læderdetaljer, der giver den et flot, eksklusivt look.

Fælles for alle mini-rygsækkene i Fjällrävens brede sortiment er, at de er produceret i de bedste materialer, som kan holde til at blive brugt, samt at de har funktionelle detaljer som gode lommer, justerbare stropper og stærke lynlåse – præcis som modellerne til voksne og resten af familien.

Hvis de små Fjällräven rygsække her på siden bliver lige til den lille side, så har vi også et stort udvalg af praktiske skoletasker fra Fjällräven, som kan rumme lidt mere. Hvis der er tale om et lidt større barn, som skal med ud at vandre, har vi også et bredt udvalg af Fjällräven-vandrerygsække til de mindste.

 

Fjallraven rygsæk, fjeldræven rygsæk, Fjallræven?

Kært barn har som bekendt mange navne – og selvom der findes mange kreative måder af stave til det svenske brand, så hedder det nu engang Fjällräven. Uanset hvad du vælger at kalde det, så skal du dog helt sikker nok finde noget her på siden, der opfylder dine og dit barns behov.

 

Fjällräven til børn – gode tilbud og skarpe priser

Hvis du er på jagt efter en god rygsæk eller andet solidt udstyr fra Fjällräven til dit barn eller en anden lille friluftsentusiast, så er der ikke noget i vejen for at tjekke, om det ikke kan findes til en ekstra skarp pris.

 Det kan du gøre ved at benytte tilbudsfilteret øverst i venstre side, eller ved at tage et kig i vores store outlet, hvor vi ofte har gode tilbud på Fjällrävens lækre produkter – både til børn, men også til voksne og unge eventyrere.