Exped

5 Varer
Schweiziske Exped leverer udstyr i topkvalitet med mange fine løsninger til friluftsliv og rejse. Her finder du Expeds liggeunderlag, pakkeposer og hængekøjer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Exped liggeunderlag – lækre underlag i høj kvalitet

Et godt liggeunderlag kan gøre rigtig meget for at sikre dig en god nattesøvn – det er både et behageligt leje at sove på, men det er også med til at isolere og holde dig varm på de kolde nætter i naturen.  

Schweiziske Exped producerer en lang række holdbare og funktionelle liggeunderlag til både hverdagseventyr, rejser og vandreture. Der er noget for ethvert behov – og helt sikkert også et underlag, der er helt rigtigt for dig. 

Husk, at du altid kan læse mere om de forskellige underlags specifikationer som konstruktion, egenskaber og størrelser under produktets beskrivelse. 

Her på siden finder du også et udvalg af Expeds funktionelle friluftsgrej; vandtætte pakkeposer til regnfulde trekkingture eller våde kajak- og kanoture, reservedele til dit trofaste liggeunderlag og hængekøjer til eventyr med lav vægt. 

 

Alsidige Expeds forskellige liggeunderlag

Exped er eksperter i at producere liggeunderlag til alt fra den ultralette vandretur til den hyggelige sheltertur med kæresten. I Eventyrsports sortiment finder du både enkeltunderlag samt dobbelte liggeunderlag fra Exped, som vil elske at komme med ud på eventyr. 

Exped fører særligt to dominerende serier af liggeunderlag – SynMat og DownMat. Fælles for dem er, at de er overfladebehandlede, så man ikke så nemt glider ned om natten, samt at tallet i navnet indikerer tykkelsen. For eksempel er Exped DownMat 9 M 9 cm tyk, mens Exped SynMat Lite 5 LW er 5 cm tyk. 

SynMat-serien er en række selvoppustelige liggeunderlag med integreret pumpe, som er fyldt med lækkert mikrofiberfyld og har en høj isoleringsevne – den såkaldte R-værdi

Det isolerende fyld af fiber giver underlaget en høj isoleringsevne samtidig med, at det ikke vejer eller fylder meget mere end de oppustelige liggeunderlag, som nærmest kan blive til ingenting i rygsækken. Sammen med en god letvægtssovepose kan du altså sagtens ligge komfortabelt uden at gå på kompromis med vægten. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type liggeunderlag, der bedst lever op til dine behov, kan du læse meget mere i vores store guide på bloggen. Her kan du også læse mere om, hvad du ellers kan gøre for at sikre dig, at du kan holde varmen om natten

DownMat-serien er en helt revolutionerende form for oppusteligt liggeunderlag – ved at fylde isolerende og lette dun ind i en luftmadras, får man et enormt lækkert underlag med en høj R-værdi og meget lav vægt. For eksempel vejer Exped DownMat 5 LW med en R-værdi på hele 4,1 kun 830 gram, mens det i komprimeret tilstand fylder meget lidt. 

Nogle af DownMat-liggeunderlagene har en indbygget pumpe i siden mens andre har en medfølgende minipumpe. Med nogle modeller følger også en pakkepose og et lille reparationskit. En luftmadras kan desværre være lidt udsat i skovbunden, men små huller kan nemt lappes på farten. 

 

Du kan se vores udvalg af lappegrej og tilbehør til overnatning på webshoppen.