Fleece til børn

59 Varer

Fleece er fremragende isolering mod kulden, og du kan få alt fra tynde og lette til tykke og vamsede fleecejakker og -trøjer til børn. Eller hvad med et par dejligt varme fleecebukser?

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte fleece jakker og -trøjer til børn

Vil du gerne være helt sikker på, at dit barn kan holde varmen i efterårs- og vinterkulden? Så går du ikke galt i byen med en varm, blød fleecejakke eller fleecetrøje til børn.

Når tænderne klaprer på de blæsende efterårsdage og i de kolde vintermåneder, så er du godt sikret mod kulde og blæst med en lækker fleecejakke på. Men når der blot er en kølig forårsbrise, så kan en fleecetrøje også hurtigt blive dit barns bedste stykke beklædning. For fleecetrøjer og -jakker kan klarer lidt af hvert.

En fleece er et ekstremt blødt og behageligt stykke beklædning, som samtidig kan bruges det meste af året. De kan være det yderste lag, når dit barn bevæger sig udenfor, men også et underlag under vinterjakken eller regnjakken. Der er muligheder nok, når det kommer til fleece til børn.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af fleece til børn. På siden her finder du udelukkende fleecejakker og -trøjer, men vi har også mere fleecetøj til børn, eksempelvis fleecebukser fra Lego Wear, som du kan finde på vores side med bukser til børn.

I vores store udvalg finder du mange forskellige varianter og modeller at vælge imellem. Vi har blandt andet både tynde fleece og de mere vamsede, tykke fleecetrøjer og -jakker med for. 

Vi har samtidig modeller i et stort udvalg af farver, så dit barn kan helt sikkert finde en model, der falder i lige præcis deres smag!

Vores fleece til piger og drenge kommer fra gode kvalitetsmærker såsom Didriksons, Isbjörn, Helly Hansen og Trespass.

Klæd børnene blødt og varmt på

Når efteråret erstatter sommermånederne, og det gradvist bliver koldere, må der ofte lidt ekstra lag tøj til for at holde varmen. Skal børnene på tur med børnehaven eller skolen, lege udenfor eller blot hygge en dag derhjemme, så er en fleecetrøje eller -jakke til piger og drenge et godt valg. Kombinér evt. med et par fleecebukser til børn for ekstra varme.

Fleece er blødt og lækkert, og så isolerer det rigtig godt mod kulde. Desuden er det et meget slidstærkt, hurtigtørrende materiale og er derfor meget anvendeligt til børn.

I vores udvalg her på siden finder du drenge- og pigefleece, og der er både ganske tynde og mere tykke, vamsede fleecetrøjer og fleecejakker til børn at vælge imellem. Du kan også vælge et par fleecebukser, så børnene holdes varme helt fra top til tå.

Når det bliver rigtig koldt, så kan du selvfølgelig tilføje flere lag under børnefleecen. Måske også en lun vinterjakke til at have over fleecetrøjen, en vamset og blød hue, varme og tykke handsker og et par solide støvler - så er der intet der står i vejen for, at dit barn kan have en sjov dag udenfor - selv når det er koldt.

Ud i det blå med fleecejakken på

Holder dit barn af at være udenfor? Har det altid fart på og farer afsted fra den ene aktivitet til den næste? Hvis du kan nikke genkendende til blot lidt af det her, så er der ingen tvivl om, at en god fleece er det helt rette valg til dit barn.

En børnefleece er nemlig et helt eminent stykke tøj til dit barn, da det kan bruges til et væld af forskellige aktiviteter og ved en masse forskellige lejligheder.

Mangler dit barn et passende stykke overtøj til foråret, til at trække i på vej til og fra skole? Så er en fleecetrøje det perfekte valg. En fleecetrøje er nem at tage på og kan på én gang bruges som en trøje og som et stykke overtøj i sig selv.

Er dit barn glad for at tilbringe sin tid ude i naturen, så er en fleecetrøje eller fleecejakke også et godt valg. De er som nævnt utroligt behagelige, og da de findes i så mange forskellige tykkelser og modeller, kan du helt sikkert finde en fleecejakke eller fleecetrøje, som passer til de ture, som dit barn skal ud på.

Så hvad end den står på spejderlejr, hyttetur, leg i skoven eller måske noget helt andet, så er en fleecejakke eller en fleecetrøje altså bare et rigtig godt valg!

Alt i alt er det så simpelt, at en fleece kan bruges til næsten det hele! Den kan bruges som dit barns yderste jakke, som en skøn trøje, et lunt inderlag og midterlag eller som et varmt yderste lag - mulighederne er mange. Det er bare om at finde den helt rette fleecejakke eller fleecetrøje til dit barn.

Hvis I som familie holder af at tage på eventyr sammen ude i naturen, så er der heller ingen tvivl om, at en fleecetrøje eller -jakke udgør en helt perfekt tilføjelse til oppakning og udstyr. Det gælder for alle medlemmer af familien - børn som voksne.

Overvejer I, hvor det næste familie-eventyr skal gå til? Så kan I tage et kig på vores store blog. Her kan I både finde inspiration til flotte vandreture, gode tips til outdoor livet og læse mere om friluftsliv for hele familien.

Miljøvenlige og bæredygtige fleecetrøjer og -jakker 

Der findes efterhånden mange miljøvenlige typer fleece på markedet, og i vores sortiment finder du da også mange fleecejakker og -trøjer til børn, som er fremstillet af genanvendelige materialer. Vi har f.eks. flere bluesign®-mærkede produkter.

bluesign® en den mest strikse miljøstandard op markedet, og med den er du bl.a. sikker på, at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Du kan også altid kigge efter vores eget ’Careful Choice’-mærkat, som tildeles miljøvenligt og bæredygtigt friluftsgrej, hvis du er på jagt efter de ’grønneste’ fleeces til dit barn.

I vores udvalg kan du kan finde en masse forskellige fleecetrøjer til børn, hvor miljø og bæredygtighed er tænkt ind i fremstillingen. 

Både de tykke fleece til vinter, de lette sommerfleeces, de tykke vinterfleeces og de mere alsidige fleeces, som kan bruges hele året. Der er nemlig ingen grund til, at godt tøj og grej skal være godt på bekostning af miljøet. 

Hvis du er interesseret i at lære mere om bæredygtigt udstyr, både i forhold til valg af børnefleece men også alt det andet tøj og udstyr, som du måske er på udkig efter, så kan du tage et kig på vores guide til at vælge bæredygtigt friluftsudstyr. Her kan du også læse mere om, hvad du bør kigge efter og tænke over, hvis du gerne vil tænke på miljø og bæredygtighed, når du køber nyt udstyr.

Tilbud på fleece til drenge og piger

Hvorfor ikke gøre en ekstra god handel på den næste fleece til dit barn? Vi har ofte gode tilbud på børnetøj, og ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden, kan du se alle vores aktuelle tilbud på fleece til drenge og piger. 

Du kan også tage et kig på vores store outlet, hvor det altid muligt at finde en god pris på et stykke funktionelt overtøj til dit barn.

I det store outlet kan du også finde en masse andet godt grej og tøj, og der er gode chancer for at finde gode tilbud på udstyr til dit barn og dig selv. Uanset hvad, så kan du finde udstyr til skarpe priser, der ikke bryder budgettet.

Skulle du have lyst til at være en af de første, der får besked om gode tilbud og udsalg, eksempelvis på fleecetrøjer til børn, kan du tilmelde dig Eventyrsports Kundeklub. Det er selvfølgelig gratis at blive medlem!

Find den nye fleece jakke til børnene hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport kan du finde fleecejakker og fleecetrøjer til børn fra mange gode kvalitetsmærker. Vi har et stort udvalg af forskellige farver og modeller, så der er noget for enhver smag - og der er sikkert også en model, som lige præcis dit barn vil synes om!

Der er fleece til drenge og piger til både hverdag, leg og friluftsliv, samt tykke og tynde fleeces til de forskellige årstider og temperaturer.

Her på siden finder du udelukkende fleecejakker og -trøjer til børn, men vi har selvfølgelig også et stort udvalg af fleece til damer og fleece til herrer. Kort sagt, hele familien kan blive klædt på i de lækreste fleece her hos Eventyrsport.

Finder du ikke det, du er på udkig efter her på siden, eller vil du gerne være helt sikker på, at den nye fleecetrøje til dit barn sidder præcis, som den skal, så er I til enhver tid velkommen til at besøge en af vores butikker. Her kan dit barn prøve alle de fleecejakker og -trøjer på, som der er behov for, indtil den helt rette model er fundet.

Samtidig står vores kompetente medarbejdere selvfølgelig også altid klar til at hjælpe dig i butikkerne, hvis du skulle have spørgsmål til størrelser, modeller, materialer eller noget helt andet.