Støvler

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre herrestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

per side
Sorter stigende

Herrestøvler: Kvalitetsstøvler til friluftsliv og hverdag

På med støvlen!

Der er ingen tvivl om, at du bør have et par støvler stående klar til hver en tid. Herrestøvler er nemlig et helt perfekt stykke fodtøj. Det gælder uanset, hvad du skal bruge støvlerne til - for du kan finde forskellige typer af støvler, der egner sig til en masse forskellige ting.

Om du skal bruge støvler til hverdagen, til vandreturen på fjeldet, til den kolde vinter eller noget helt andet, så er det værd at tage et kig i vores store udvalg af støvler til mænd.

Hos Eventyrsport finder du støvler i god kvalitet, og der er et stort udvalg af både praktiske og moderigtige støvler til mænd. Vi har modeller med og uden snører, og flere af støvlerne er vandtætte eller -afvisende.

Du kan finde herrestøvler fra gode kvalitetsmærker såsom Hanwag, Keen, Haglöfs, Viking og Salomon.

Høj kvalitet til fødderne

Vil du have en herrestøvle i ordentlig kvalitet, så er du kommet til rette sted.

Hos Eventyrsport går vi op i, at fodtøj ikke blot ser pænt ud, men også sidder godt på fødderne og fungerer optimalt til det enkelte formål.

På hylderne her i webshoppen og i vores butikker finder du derfor støvler, hvor kvalitet, holdbarhed og funktionelt design er i højsædet.

Du finder både hverdagsstøvler, vandrestøvler, vinterstøvler og gummistøvler blandt udvalget af støvler til mænd.

Inden du køber dine herrestøvler

Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken type støvle du køber. Skal den være med eller uden snører, med højt eller lavt skaft, være til vandring eller hverdag? Hvilken model der er bedst for dig afhænger af mange ting, bl.a. dine fødders udformning, og hvad du skal bruge støvlen til.

Giv dig god tid til at prøve støvlen og sammenlign den gerne med andre modeller, så du er helt sikker på, at du finder den rette makker til fødderne. I vores butikker rundt om i landet står vores personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Når du prøver støvler, er det desuden altid en god idé at prøve dem med de rette sokker i.

Er du på udkig efter støvler til vandreturen e.l., hvor du skal bære en rygsæk, kan det være en fordel at prøve dem, mens du har en fyldt rygsæk på.

Der er mange forskellige ting, som det er en god ide at være opmærksom på, når du skal finde et par herrestøvler. Du kan læse lidt mere om det i artiklen her.

Tag på eventyr med vandrestøvlerne på

Holder du af at befinde dig i naturen? Er du en kending på de forskellige vandreruter i Danmark og måske rundt om i verden? Eller drømmer du om at begynde starte dit eget vandreeventyr? Uanset hvad så er der ingen tvivl om, at du bør have fat i et par gode kvalitets vandrestøvler.

Et par vandrestøvler er nemlig det, der fuldender dit outfit, når du er par vandretur. Det er faktisk en af de allervigtigste ting.

Når du skal vælge, hvilken type af vandrestøvler til herrer, du skal have, så er der et par ting, som er gode at have med i overvejelserne. For vandrestøvler er ikke bare vandrestøvler.

Alt efter hvad du planlægger at bruge dine vandrestøvler til, er der forskellige typer og modeller, der passer bedst. Der er nemlig stor forskel på, hvilken støvle der er bedst afhængig af, hvor krævende dine turer er eller kommer til at blive.

Så hvis du eksempelvis skal på en længere ekspedition på fjeldet med telt og køkken på ryggen, gå Caminoen, på en god dagsvandretur eller på en lang gåtur med hunden i skoven, så er der altså forskellige vandrestøvler til herrer, der egner sig bedst.

Her er det en rigtig smart at kigge på stivheden i støvlerne. En god tommelfingerregel er, at længere og hårde turen er, og jo mere vægt du har med dig i rygsækken, jo stivere bør din støvle være. Kortere ture, vandreture på stier og dag-til-dag rejser kræver ikke helt så meget af støvler.

Du kan læse mere om, hvad du bør være opmærksom på i artiklen 'Vælg de bedste vandrestøvler: Den ultimative guide'

Hold fødderne varme med et par gode vinterstøvler

Når temperaturerne begynder at dale og vejret byder på regn, sne og sjap, så er det tid til at finde et par gode vinterstøvler frem. Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af vinterstøvler - alle i super kvalitet og vejrbestandige, så de kan holde fødderne tørre.

Herrestøvler som skal bruges til vinter, skal først og fremmest kunne holde fødderne varme og tørre. Det gøres allerbedst med en god membran, som kan lade fødderne ånde og holde den udefrakommende fugt væk. En god membran er altså lige med et godt klima til dine fødder.

Gore-Tex® er et eksempel på en rigtig god type membran, og det bruges ofte i fodtøj. Det er et patenteret system, som netop både kan holde fugt fra regn, sne og sjap ude, men stadig lader dine fødder ånde. Det er vigtigt, at dine fødder kan ånde, så sved og fugt fra dine fodsåler kan ledes ud af herrestøvlen.

Der findes også andre gode membraner til vinterstøvler, såsom KEEN.DRY. De kan på samme måde som Gore-Tex® membraner holed dine fødder varme og tørre gennem alt det vejr, som vinteren nu en gang kan byde på.  

Du kan både se udvalget af herrestøvler til vinter her på siden, men du kan også besøge siden, hvor du kan kigge mere specifikt på herrevinterstøvlerne. Den finder du her.

Find gummistøvler til regnvejrsdagene

Der findes næsten ikke noget værre, end at skulle gå rundt med fødder. Det problem kan et par gode gummistøvler til herre heldigvis afhjælpe.

Det er ingen nyhed, at gummistøvler holder regnen ude. Og hvis du eksempelvis skal cykle til arbejde, ud i haven eller på gåtur i regnvejret, så er et par fede gummistøvler altså din bedste ven.

Gummistøvler til herrer kommer i mange forskellige modeller. De findes både med kort og langt skaft - så der er en model, der passer, uanset om du skal ud på dybere vand eller blot på gåtur med hunden.

De fleste af vores gummistøvler her hos Eventyrsport har en solid ydersål, hvilket gør, at kan stå fast uanset underlag. Det er en ret smart egenskab, når man er ude i vådt vejr.

Yderligere er de fleste af vores gummistøvler lavet i naturgummi. Naturgummi er meget slidstærkt. Det indeholder såkaldte æteriske olier, som fordamper over tid. Derfor skal du også huske at pleje dem, hvis du gerne vil sikre, at gummistøvlerne forbliver smidige og holder længere.

Du kan læse mere om pleje af dine gummistøvler på vores side, som er dedikeret til herregummistøvler. Den finder du her.

Herrestøvler til hverdagsbrug

Et par gode herrestøvler til hverdag er et must i enhver garderobe. Det gælder især, når du er bosat i det nordiske klima, som mildt sagt kan byde på lidt af hvert. Med et par gode herrestøvler til hverdag kan du nemlig holde dine fødder varme og sunde.

Hos Eventyrsport har vi mange forskellige slags hverdagsstøvler, som kan bruges i mange forskellige situationer. Vi har herrestøvler med god foring, som er komfortable og holder dine fødder varme på en koldere vinterdag. Men vi har også hverdagsstøvler næsten uden foring, som eksempelvis vil egne sig godt til en tur i skoven eller haven på en frisk forårs- eller efterårsdag.

Mulighederne er altså mange, når det kommer til hverdagsstøvler. Det samme gælder for materialerne, som de er fremstillet i. Hvilket materiale du bør vælge er i høj grad en smagssag.

Der findes støvler i læder, som får en flot patina i takt med at du bruger dem, og som næsten er umulige at slide op. Der er også herrestøvler i kunststof, som ikke kræver nogen pleje, ud over en gang imprægnering, når sjap og vand ikke preller så godt af mere. Yderligere kan du også finde hverdagsstøvler fremstillet i en kombination af læder og kunststof.

Mange af vores hverdagsstøvler har en vandtæt og åndbar membran fra f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY. Med sådan en membran kan du holde dine fødder tørre og varme, samtidig med at de kan ånde.

En god hverdagsstøvle er altså alt du har brug for, for at kunne holde dine fødder glade og sunde, når du bevæger dig rundt i det danske vejr.

Vedligeholdelse og udstyr

Det er vigtigt, at du tager dig godt af dine herrestøvler. Uanset hvilken type af støvler der er tale om. Med god vedligeholdelse forlænges dine støvlers levetid og funktioner.

Du skal eksempelvis huske at imprægnere støvler med membraner. Hvis ikke du gør det, holder membranen nemlig op med at fungere ordentligt. Samtidig holder imprægnering også til en vis grad vejsalt væk fra dine støvler, hvilket betyder, at de ikke får grimme rande. Noget der er meget smart med et par vinterstøvler, som du gerne vil holde pæne så længe som muligt.

Så sørg for at give en god imprægnering og en rengøring og plejemidler nu og da, så giver du dine herrestøvler de bedst mulige forudsætninger for en lang levetid.

Du kan læse mere om Imprægnering m.m. i artiklen her.

Det er også en god ide at tænke over, hvilke sokker du har på indeni dine støvler. Ved vandrestøvler er det eksempelvis meget vigtigt, at dine sokker ikke sidder og folder, da det kan give gener og vabler, hvilket kan spolere en ellers god vandretur.

Generelt er det bare rart med et par gode varme sokker i støvlerne, så kan du holde fødderne ekstra varme. Eksempelvis når du står i et par gummistøvler i vandkanten med fiskestangen i hånden eller er på gåtur i skoven en kølig efterårsdag.

Se vores gode sokker og strømper til mænd her.

Herrestøvler på tilbud

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af gode kvalitets herrestøvler, og der er helt sikkert også et par, der passer til dig og dine behov.

Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på støvler og øvrigt fodtøj til mænd. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

Du kan også finde gode tilbud på støvler ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rette par herrestøvler.