Støvler til herrer

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre herrestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

per side
Sorter stigende

Støvler til mænd: Kvalitetsstøvler til friluftsliv og hverdag

På med støvlen!

Om du skal bruge støvler til hverdagen, til vandreturen på fjeldet, til den kolde vinter eller noget helt andet, så er det værd at tage et kig i vores store udvalg af støvler til mænd.

Hos Eventyrsport finder du støvler i god kvalitet, og der er et bredt udvalg af både praktiske og moderigtige støvler til herrer. Vi har modeller med og uden snører, og flere af støvlerne er vandtætte eller -afvisende.

Vores herrestøvler kommer bl.a. fra mærker som Hanwag, Keen, Haglöfs, Viking og Salomon.

Høj kvalitet til fødderne

Vil du have en herrestøvle i ordentlig kvalitet, så er du kommet til rette sted.

Hos Eventyrsport går vi op i, at fodtøj ikke blot ser pænt ud, men også sidder godt på fødderne og fungerer optimalt til det enkelte formål.

På hylderne her i webshoppen og i vores butikker finder du derfor støvler, hvor kvalitet, holdbarhed og funktionelt design er i højsædet.

Du finder både hverdagsstøvler, vandrestøvler, vinterstøvler og gummistøvler blandt udvalget af støvler til mænd.

Inden du køber

Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken støvle du køber. Skal den være med eller uden snører, med højt eller lavt skaft, være til vandring eller hverdag? Hvilken model der er bedst for dig afhænger af mange ting, bl.a. dine fødders udformning, og hvad du skal bruge støvlen til.

Giv dig god tid til at prøve støvlen og sammenlign den gerne med andre modeller, så du er helt sikker på, at du finder den rette makker til fødderne. I vores butikker rundt om i landet står vores personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Når du prøver støvler, er det desuden altid en god idé at prøve dem med de rette sokker i.

Er du på udkig efter støvler til vandreturen e.l., hvor du skal bære en rygsæk, kan det være en fordel at prøve dem, mens du har en fyldt rygsæk på.

Her kan du læse mere om, hvad du bør være opmærksom på, når du køber herrestøvler.

Herrestøvler på tilbud

Vær blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på støvler og øvrigt fodtøj til mænd. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

Læs om alle fordelene ved kundeklubben her.

Du kan også finde gode tilbud på støvler ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

 

Se også:

Herresko

Herresandaler

Sokker og strømper til mænd

Imprægnering m.m.

Sådan vedligeholder du dine vandrestøvler