Herrestøvler

89 Varer

Vinter, hverdag eller vandring - vi har støvlerne til formålet! Her finder du lækre herrestøvler til et væld af formål, i skind og/eller kunststoffer, med eller uden membran.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Herrestøvler: Kvalitetsstøvler til friluftsliv og hverdag

På med støvlen!

Der er ingen tvivl om, at du bør have et par støvler stående klar til hver en tid. Herrestøvler er nemlig et helt perfekt stykke fodtøj. Det gælder uanset, hvad du skal bruge støvlerne til - for du kan finde forskellige typer af støvler, der egner sig til en masse forskellige ting.

Om du skal bruge støvler til hverdagen, til vandreturen på fjeldet, til den kolde vinter eller noget helt andet, så er det værd at tage et kig i vores store udvalg af støvler til herrer.

Hos Eventyrsport finder du støvler i god kvalitet, og der er et stort udvalg af både praktiske og moderigtige støvler til mænd. Vi har modeller med og uden snører, og flere af støvlerne er vandtætte eller vandafvisende.

Du kan finde herrestøvler fra gode kvalitetsmærker såsom HanwagKeenHaglöfsViking og Salomon.

Høj kvalitet til fødderne

Vil du have en herrestøvle i ordentlig kvalitet, så er du kommet til rette sted. Her hos Eventyrsport har vi nemlig et stort udvalg af støvler til herrer.

Vi går op i, at fodtøj ikke blot ser pænt ud, men også sidder godt på fødderne og fungerer optimalt til det enkelte formål.

På hylderne i vores butikker og her i webshoppen finder du herrestøvler, hvor kvalitet, holdbarhed og funktionelt design er i højsædet. Vi har korte støvler, lange støvler, støvler i forskellige farver og former. Der er noget til enhver smag.

Du finder både hverdagsstøvlervandrestøvlervinterstøvler og gummistøvler blandt udvalget af støvler til mænd.

Inden du køber dine herrestøvler

Det er selvfølgelig ikke lige meget, hvilken type støvle du køber. Skal den være med eller uden snører, med højt eller lavt skaft, være til vandring eller hverdag? Hvilken model der er bedst for dig, afhænger af mange forskellige ting, bl.a. dine fødders udformning, og hvad du skal bruge støvlen til.

Giv dig god tid til at prøve støvlen og sammenlign den gerne med andre modeller, så du er helt sikker på, at du finder den rette makker til fødderne. I vores butikker rundt om i landet står vores personale altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Når du prøver støvler, er det desuden altid en god idé at prøve dem med de rette sokker i.

Er du på udkig efter støvler til vandreturen eller lignende, hvor du skal bære en rygsæk, kan det være en fordel at prøve dem, mens du har en fyldt rygsæk på.

Der er mange forskellige ting, som det er en god ide at være opmærksom på, når du skal finde et par herrestøvler. 

8 tips til at holde liv i dine støvler

Tag på eventyr med vandrestøvlerne på

Holder du af at befinde dig i naturen? Er du en kending på de forskellige vandreruter i Danmark og måske rundt om i verden? Eller drømmer du om at starte dit eget vandreeventyr? Uanset hvad så er der ingen tvivl om, at du bør have fat i et par gode kvalitets vandrestøvler.

Et par vandrestøvler er nemlig det, der fuldender dit outfit, når du er par vandretur. Det er faktisk en af de allervigtigste ting.

Når du skal vælge, hvilken type af vandrestøvler til herrer, du skal have, så er der et par ting, som er gode at have med i overvejelserne. For vandrestøvler er ikke bare vandrestøvler.

Alt efter hvad du planlægger at bruge dine vandrestøvler til, er der forskellige typer og modeller, der passer bedst. Der er nemlig stor forskel på, hvilken støvle der er bedst afhængig af, hvor krævende dine ture er eller kommer til at blive.

Hvis du eksempelvis skal på en længere ekspedition på fjeldet med telt og køkken på ryggen, gå Caminoen, på en god dagsvandretur eller på en lang gåtur med hunden i skoven, er der altså forskellige vandrestøvler til herrer, der egner sig bedst.

Her er det en rigtig smart at kigge på stivheden i støvlerne. En god tommelfingerregel er, at længere og hårde turen er, og jo mere vægt du har med dig i rygsækken, jo stivere bør din støvle være. Kortere ture, vandreture på stier og dag-til-dag rejser kræver ikke helt så meget af dine støvler.

Ved du, at du skal vandre mange kilometer i regnvejr eller måske ud og gå i underskov eller vådt græs, så kan det være rigtig smart, at investerer i et par vandtætte vandrestøvler. Vandtætte vandrestøvler har typisk en indbygget membran, som holder støvlerne vandtætte, men samtidig gør, at du kan komme af med varme og fugt nede fra støvlen. Membranen kan hedde Gore-Tex® , Proof, Keen Dry eller noget fjerde.

Men måske er du ikke så vild med de vandtætte vandrestøvler, og så er der selvfølgelig også råd for det. I vores udvalg af vandrestøvler til herre finder du en masse forskellige modeller og designs. Der er støvler, der er vandtætte og støvler, der ikke er vandtætte.

Der er støvler, der er mere stive, og dem der er mindre stive. Der er forskellige farver og former. Kort sagt, der er en vandrestøvle til enhver smag, enhver aktivitet og ethvert behov.

Du kan læse mere om, hvad du bør være opmærksom på i artiklen 'Vælg de bedste vandrestøvler: Den ultimative guide'

Vil du gerne på nye eventyr med vandrestøvlerne på, så har vi vores store blog fyldt med en masse gode forslag til, hvor eventyret kan gå hen.

Vi har eksempelvis artikler, der omhandler alt indenfor vandring. Både ideer til forskellige flotte vandreruter i Danmark og udlandet, samt guides til udstyr. Du kan også finde gode råd til rejsen, og hvor den skal gå hen. Eksempelvis, hvor du finder det bedste sted at opleve stjernerne.

Hold fødderne varme med et par gode vinterstøvler

Når temperaturerne begynder at dale, og vejret byder på regn, sne og sjap, så er det tid til at finde et par gode vinterstøvler til herrer frem. Her hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af vinterstøvler - alle i super kvalitet og vejrbestandige, så de kan holde fødderne tørre.

Herrestøvler som skal bruges til vinter, skal først og fremmest kunne holde fødderne varme og tørre. Det gøres allerbedst med en god membran, som kan lade fødderne ånde og holde den udefrakommende fugt væk. En god membran er altså lig med et godt klima til dine fødder.

Gore-Tex® er et eksempel på en rigtig god type membran, og det bruges ofte i fodtøj. Det er et patenteret system, som netop både kan holde fugt fra regn, sne og sjap ude, men stadig lader dine fødder ånde. Det er vigtigt, at dine fødder kan ånde, så sved og fugt fra dine fodsåler kan ledes ud af herrestøvlen.

Der findes også andre gode membraner til vinterstøvler, såsom KEEN.DRY. De kan på samme måde som Gore-Tex® membraner holde dine fødder varme og tørre gennem alt det vejr, som vinteren nu en gang kan byde på. 

Du kan både se udvalget af herrestøvler til vinter her på siden, men du kan også besøge siden, hvor du kan kigge mere specifikt på herrevinterstøvlerne, som du kan finde link til længere oppe i teksten.

Find gummistøvler til regnvejrsdagene

Der findes næsten ikke noget værre, end at skulle gå rundt med våde fødder. Det problem kan et par gode gummistøvler til herre heldigvis afhjælpe.

Det er ingen nyhed, at gummistøvler holder regnen ude. Og hvis du eksempelvis skal cykle til arbejde, ud i haven eller på gåtur i regnvejret, så er et par fede gummistøvler altså din bedste ven.

Gummistøvler til herrer kommer i mange forskellige modeller. De findes både med kort og langt skaft - så der er en model, der passer, uanset om du skal ud på dybere vand eller blot på gåtur med hunden.

De fleste af vores gummistøvler her hos Eventyrsport har en solid ydersål, hvilket gør, at kan stå fast uanset underlag. Det er en ret smart egenskab, når man er ude i vådt vejr.

Yderligere er de fleste af vores gummistøvler lavet i naturgummi. Naturgummi er meget slidstærkt. Det indeholder såkaldte æteriske olier, som fordamper over tid. Derfor skal du også huske at pleje dem, hvis du gerne vil sikre, at gummistøvlerne forbliver smidige og holder længere.

Du kan læse mere om pleje af dine gummistøvler på vores side, som er dedikeret til herregummistøvler. Du kan finde den direkte vej til herregummistøvlerne øverst på siden her.

Herrestøvler til hverdagsbrug

Et par gode herrestøvler til hverdag er et must i enhver garderobe. Det gælder især, når du er bosat i det nordiske klima, som mildt sagt kan byde på lidt af hvert. Med et par gode herrestøvler til hverdag kan du nemlig holde dine fødder varme og sunde.

Hos Eventyrsport har vi mange forskellige slags hverdagsstøvler, som kan bruges i mange forskellige situationer. Vi har herrestøvler med god foring, som er komfortable og holder dine fødder varme på en kold vinterdag. Men vi har også hverdagsstøvler næsten uden foring, som eksempelvis vil egne sig godt til en tur i skoven eller haven på en frisk forårs- eller efterårsdag.

Mulighederne er altså mange, når det kommer til hverdagsstøvler. Det samme gælder for materialerne, som de er fremstillet i. Hvilket materiale du bør vælge er i høj grad en smagssag.

Der findes flotte støvler i læder, som får en flot patina i takt med, at du bruger dem, og som næsten er umulige at slide op. Der er også herrestøvler i kunststof, som ikke kræver nogen pleje, ud over en gang imprægnering, når sjap og vand ikke preller så godt af mere. Yderligere kan du også finde hverdagsstøvler fremstillet i en kombination af læder og kunststof.

Mange af vores hverdagsstøvler har en vandtæt og åndbar membran fra f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY. Med sådan en membran kan du holde dine fødder tørre og varme, samtidig med at de kan ånde.

En god hverdagsstøvle er altså alt, du har brug for, for at kunne holde dine fødder glade og sunde, når du bevæger dig rundt i det danske vejr.

Vandtætte herrestøvler til forskellige formål

Det er ikke kun gummistøvler, som er vandtætte. Der findes en lang række af forskellige støvler, som har den gode egenskab, at de kan holde vandet ude af støvlen, og dine fødder inde i støvlen tørre.

Uanset om du skal ud i det danske regnvejr, på en uges vandring under grå himmelstrøg, måske i Skotland eller Norge, eller blot skal en tur på stranden, så er et par vandtætte støvler lige sagen.

Der er næsten ikke noget værre end våde fødder, når man er ude og nyde naturen. Det kan tage en masse fokus, når man går rundt med kolde fødder, som våde fødder jo gerne bliver. Så det bedste du kan gøre for dig selv, er at få fat i et par rigtig gode vandtætte støvler, inden at du tager afsted.

Vi har samlet vores udvalg af vandtætte støvler til herrer på en samlet side, som du kan finde vej til, øverst på siden her. På siden finder du flere forskellige slags vandtætte støvler, både vandrestøvler, vinterstøvler, hverdagsstøvler eller gummistøvler. Her på siden har vi allerede gennemgået de forskellige typer af støvler, men du kan læse endnu mere på siden for vandtætte herrestøvler. Og selvfølgelig også på de enkelte produktsider.

Alle kan jo få brug for en vandtæt støvle. Det er i hvert fald oftest sådan, at de fleste bedst kan lide at have tørre fødder, når de bevæger sig rundt udenfor. Derfor kan du selvfølgelig også finde vandtætte støvler til kvinder og børn.

Vedligeholdelse og udstyr 

Det er vigtigt, at du tager dig godt af dine herrestøvler. Det gælder uanset, hvilken type af støvler der er tale om. Med god vedligeholdelse forlænges dine støvlers levetid og funktioner.

Du skal eksempelvis huske at imprægnere støvler med membraner. Hvis ikke du gør det, holder membranen nemlig op med at fungere ordentligt. Samtidig holder imprægnering også til en vis grad vejsalt væk fra dine støvler, hvilket betyder, at de ikke får grimme rander. Noget der er meget smart med et par vinterstøvler, som du gerne vil holde pæne så længe som muligt.

Så sørg for at give støvlerne en god imprægnering, samt en rengøring og plejemidler nu og da, så giver du dem de bedst mulige forudsætninger for en lang levetid.

Du kan læse mere om Imprægnering m.m. i artiklen her.

Det er også en god ide at tænke over, hvilke sokker du har på indeni dine støvler. Ved vandrestøvler er det eksempelvis meget vigtigt, at dine sokker ikke sidder og folder, da det kan give gener og vabler, hvilket kan spolere en ellers god vandretur.

Generelt er det bare rart med et par gode varme sokker i støvlerne, så kan du holde fødderne ekstra varme. Eksempelvis når du står i et par gummistøvler i vandkanten med fiskestangen i hånden eller er på gåtur i skoven en kølig efterårsdag.

Se vores gode sokker og strømper til mænd her.

Herrestøvler på tilbud

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af gode kvalitets herrestøvler, og der er helt sikkert også et par, der passer perfekt til dig og dine behov.

Her på siden finder du udelukkende herrestøvler, men vi har selvfølgelig også støvler til damer og støvler til børn. Vi har kort sagt gode kvalitetsstøvler til hele familien. Du kan vælge lige præcis den, eller måske de, modeller, som du står og mangler.

Selvom kvalitet og pris ofte har det med at følges ad, så behøver du langt fra at tømme din konto, bare fordi at du gerne vil have et par herrestøvler i god kvalitet. Vi har nemlig ofte rigtig gode tilbud på rigtig gode støvler. Du kan finde støvlerne, som er på tilbud ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

Du kan også være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på støvler og øvrigt fodtøj til mænd. Alt du skal gøre er at blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt og gratis.

Finder du ikke det, som du er på jagt efter her i webshoppen, eller vil du gerne have nogle gode råd til, hvilke nye støvler du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette par herrestøvler med hjem.