Skitøj til herrer

126 Varer

Her finder du skitøj til herrer. Der er jakker med og uden isolerende for og membran, bukser med snefang, lækkert skiundertøj i uld og kunststof samt sokker og handsker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Find alt indenfor skitøj til herrer

Kan du høre pisterne kalde dig tilbage, så snart du er hjemvendt fra den seneste tur i pudderet, eller skal du afsted på ski for allerførste gang? Uanset hvor erfaren du er, har vi skitøj til mænd, der passer til dig. Vi har masser af skitøj til herrer i høj kvalitet, så du nyde skituren, hvad end turen går til de norske fjelde eller de franske alper.

Vi har et kæmpe udvalg af skitøj til herrer, og vi kan hjælpe dig med skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker, og hvad du ellers har brug for. 

Vælg lag-på-lag, når du skal på skitur

Uanset, om du er til alpint eller langrend, kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af skitøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt undertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Og her er så utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

Skiundertøj

Noget af det vigtigste skitøj til mænd er skiundertøj. Skiundertøjet skal sidde tæt, så det ikke krøller og buler. Dets fornemste opgave er at holde dig varm og tør, og især, hvis du veksler mellem aktivitet og pauser, er det virkelig vigtigt, at du har noget godt undertøj. Du kan groft sagt vælge mellem kunststof og uld, og begge dele har fordele og ulemper.

Skiundertøj i kunststoffer

Kunststof er som regel ret dårligt til at absorbere væde, og dermed vil din sved fortsætte igennem det, videre ud i det andet tøj og til sidst ud i luften. Skiundertøj i kunststof fås i utallige versioner, og der er selvfølgelig stor forskel på både pasform, holdbarhed og svedtransporterende effekt.

I Eventyrsport finder du syntetisk undertøj fra Odlo, hvis produkter er i absolut topklasse på alle områder. Vi nævner lige, at en meget stor del af verdenseliten indenfor langrend og skiskydning bruger Odlo, blandt andre de norske landshold. Den ekstreme svedtransport i Odlos produkter gør dem yderst velegnede til langrend, sneskoture eller de former for alpint skiløb, hvor man selv må bringe sig opad, før man kører ned.

Skiundertøj i uld

Undertøj i uld har lidt andre kvaliteter. I Eventyrsport har vi et meget stort udvalg af uldent undertøj fra Icebreaker. Ulden er merinould, som er noget af det blødeste og fineste, man kan tænke sig. Tænker du kradsende sweatere, kan du godt tænke om igen, for merinoulden er så tynd i fibrene, at meget få vil opleve, at den kradser. Der findes dog personer, som ikke kan med uld overhovedet.

Merinoulden er naturligt antibakteriel, hvilket vil sige, at man kan bruge undertøjet i adskillige dage, før det kommer til at lugte grimt. Det er ikke tilfældet med undertøjet i kunststoffer, medmindre det har fået en eller anden form for antibakteriel behandling. Svedtransporten i uld er ikke så effektiv som i kunststof, men til gengæld føles ulden ikke kold, selv om den bliver våd, så med uld inderst vil du aldrig få en fornemmelse af kolde, våde omslag.

Skiundertøj i kunststoffer og uld

Der findes rigtig meget skitøj til herrer, der er lavet i en blanding af uld og kunststof, for eksempel alle Eventyrsports modeller fra Helly Hansen. Dette er også en glimrende løsning, som samtidig giver en meget lang holdbarhed på tøjet.

Isolerende mellemlag

Med et isolerende mellemlag, når vi snakker skitøj til herrer, menes der et lag, der kan hjælpe dig til at holde på varmen, når du for eksempel er på vej op i liften eller venter på, at din skimakker kommer ned fra pisten. Her er det typisk fleece eller uld, der er på banen. Du kan vælge flere tynde lag, måske blandet uld og fleece, eller et enkelt tykkere. Kører du med tynd skaljakke i meget lave temperaturer, er det måske en tynd fiber- eller dunjakke, der skal til.

Skibukser

Vores skibukser til herrer i Eventyrsport er typisk med aftagelige seler og snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Med det kan du klare skiferien, men er du mere ihærdig, vil du nok kigge efter modellerne med ventilationsåbninger, fancy lommer og en masse andre små og skismarte detaljer. Om bukserne skal være med isolerende foring er op til din indre frossenpind. Måske kan de nøjes med at være vandtætte på knæ og bag, eller foretrækker du membran over det hele? Husk et par gode underbukser. Modellerne med 3/4 ben fungerer fantastisk sammen med lange skistrømper og -støvler.

Skijakker

Skiløb kan være en yderst kølig fornøjelse, hvis du sidder i liften i femten minusgrader og blæst, men hvis du suser afsted på langrendsski i temperaturer omkring frysepunktet, er det en helt anden snak. Uanset hvad, er det godt med et vindtæt lag yderst.

Om du så er typen, der foretrækker isolerende foring eller hellere vil køre med lag-på-lag, er helt op til dig.

Mange af skijakkerne er med vandtætte og åndbare membraner som for eksempel Gore-Tex®, men måske er det slet ikke nødvendigt? Hvis det altid er frostvejr på din skitur, er det måske vigtigere at udnytte den fantastiske åndbarhed, som er i en jakke uden membran.

De fleste skijakker til alpint skiløb har justerbare hætter, der kan bruges sammen med en hjelm. Faconsyede ærmer, ventilationsåbninger, liftkortlommer og sneskørt dukker også tit op på skijakkerne.