Skiundertøj til herrer

53 Varer

Her finder du skiundertøj til mænd. Vi har både undertrøjer og underbukser, og du kan også finde et par gode skisokker. Vores herreskiundertøj findes bl.a. i blød merinould, som holder på varmen, men ikke på lugten.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold varmen i kulden: Skiundertøj til mænd

Skal du ud på pisterne, overnatte i telt eller måske bare holde varmen på en kold dag, så er skiundertøj til herrer vejen frem. Skiundertøj holder dig varmt indefra, så du ikke får en træls og våd oplevelse, når du bruger hele dagen i pudderet.

På siden her finder du et stort udvalg af skiundertøj og skisokker til mænd, blandt andet masser af uldskiundertøj til herrer lavet i lækker merinould.

Vores skiundertøj til herrer her på siden kommer fra mærker som Icebreaker, Odlo og Haglöfs, men du finder også Helly Hansen skiundertøj til herrer samt skiundertøj fra flere andre kvalitetsmærker, så du har mulighed for at finde din favorit inden for både skiundertøj og skisokker til herrer.

Skiundertøj til herrer holder dig varm gennem dagen

Når kulden sætter ind i takt med efterårets og vinterens komme, er skiundertøj til herrer en nem måde at holde varmen på – uanset om du skal boltre dig på pister, løbe, vandre, overnatte i telt eller måske bare cykle til og fra arbejde på en frostklar morgen.

I vores udvalg af skiundertøj til herrer finder du både undertrøjer og underbukser, ligesom der også er skisokker til herrer. Vi har også tætsiddende T-shirts, som kan benyttes som inderlag på samme måde som en skiundertrøje.

Skiundertøjet skal sidde tæt, så det ikke krøller og buler. Dets fornemste opgave er at holde dig varm og tør, og hvis du veksler mellem høj aktivitet og pauser, for eksempel på langrend, er det særligt vigtigt, at du har noget godt skiundertøj på.

Vælg uldent skiundertøj til herrer fremfor kulden

Oftest har du valgmuligheden mellem kunststof og uld, når det kommer til herreskiundertøj. Begge dele har deres fordele og ulemper, som vi vil fortælle dig meget mere om her.

Meget af vores skiundertøj til herrer er i uld, særligt merinould. Måske tænker du, at det må være en meget kradsende omgang at have uldskiundertøj på, men skiundertøj i merinould til herrer er faktisk en rigtig god løsning, hvis du vil have alle de gode egenskaber fra uld og samtidig være iført noget blødt.

Merinould består af meget tynde fibre, og de færreste vil derfor opleve, at det klør og kradser. Merinould er desuden naturligt antibakteriel, så skiundertøj i merinould til herrer kan snildt bruges i flere dage, uden at det lugter grimt. Desuden varmer uld, selvom det bliver vådt, fordi uldet kan absorbere vandet i fibrene.

En af de allerstørste fordele ved skiundertøj i merinould til herrer er, at det faktisk også temperaturregulerer. Det vil altså sige, at udover at holde dig varm på de tidspunkter, hvor du har brug for det, kan det også køle dig lidt ned, når behovet opstår. Skiundertøj i merinould er også enormt åndbart, så huden får mulighed for at få luft, når du er aktiv.

En lille ulempe ved uldskiundertøj er, at det vejer mere end skiundertøj til mænd i syntetiske materialer. Desuden er det også længere tid om at tørre, så det er også værd at have med i overvejelserne, når du skal vælge dit nye skiundertøj.

Du kan læse mere om merinould i guiden på vores blog.

Skiundertøj i syntetiske materialer transporterer sveden bedst

Vi har også skiundertøj til mænd, som foretrækker at være helt fri for uld. Der er således skiundertrøjer og -bukser lavet udelukkende i kunststoffer. Generelt giver skiundertøj i kunststof en bedre svedtransport end det uldne undertøj, men det vil, som nævnt, i udgangspunktet lugte hurtigere end tøj i uld. Derfor vil det også være nødvendigt at pakke flere sæt skiundertøj, hvis du er afsted i en uge eller længere.

Derudover er skiundertøj til mænd i syntetiske materialer ofte lidt billigere end skiundertøj i merinould, og det er helt bestemt også noget, der kan vægte højt for mange.

Meget af vores Helly Hansen skiundertøj til herrer er lavet i en blanding af syntetiske materialer. Det giver dig den gode svedtransport fra kunststofferne samt de fantastiske isolerende evner fra merinoulden. Helly Hansen skiundertøj er altså en løsning, der giver dig det bedste fra begge verdener - det kan både være løsningen for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men det kan også være et godt bud til dig, der ikke kan vælge mellem uld og kunststoffer.

Vil du læse mere om forskellene på uld og syntetiske materialer, har vi lavet en guide på vores blog. På bloggen kan du også finde en pakkeliste til kør-selv-skiferie eller gode råd til en billig skiferie eller skiferie med børn samt mange andre former for inspiration til ferierne i vinterhalvåret.

Skisokkerne fuldender dit skiundertøj

Skiundertøj og skisokker er begge dele meget vigtigt for, at du kan holde varmen, når du står på ski. Husk derfor altid også et par gode skisokker til mænd, der både holder fødderne varme og tørre. Det vil være en rigtig kedelig dag på ski, hvis du hurtigt får våde eller kolde fødder, og du har bestemt ikke lyst til, at din dag på ski skal kortes ned på grund af dine sokker.

Du finder flere forskellige skisokker til mænd her på siden - du kan nemt finde frem til den rette model for dig ved for eksempel at bruge filteret i venstre kolonne længere oppe på siden, hvor du kan finde din skostørrelse.

Find aktuelle tilbud på skiundertøj og -sokker

Undgå hakkende tænder med varmt skiundertøj og skisokker til mænd – og undgå et gnavent dankort ved at tjekke for tilbud på skiundertøjet til herrer ved at bruge vores tilbudsfilter ”kun tilbud” længere oppe på siden. Dér får du det komplette overblik over alt uldskiundertøj, skiundertøj i syntetiske materialer samt skisokker, der er på tilbud lige nu. Du kan også se, om det helt rette sæt skiundertøj til herrer i uld eller kunststoffer gemmer sig i vores outlet.

Husk, at hvis du får den forkerte størrelse skiundertøj hjem, eller hvis der er noget andet, som ikke lige falder i din smag, så tilbyder vi gratis retur og 365 dages bytteservice. Hvis du vil være sikker på at få del i alle de andre fordele, vi også tilbyder, kan du også melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Så får du også besked, når vi har gode tilbud på for eksempel skiundertøj til herrer eller noget af alt vores andet lækre tøj til mænd.