Skiundertøj til herrer

Her finder du skiundertøj til mænd. Vi har både undertrøjer og underbukser, og du kan også finde et par gode skisokker. Vores herreskiundertøj findes bl.a. i blød merinould, som holder på varmen, men ikke på lugten.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Hold varmen: Skiundertøj til mænd

  Skal du ud på pisterne, overnatte i telt eller måske bare holde varmen på en kold dag, så er skiundertøj til herrer vejen frem.

  På siden her finder du et godt udvalg af skiundertøj og skisokker til mænd, bl.a. lavet i lækker merinould.

  Skiundertøjet kommer fra mærker som Icebreaker, Helly Hansen, Odlo og Haglöfs.

  Vælg ulden frem for kulden

  Når kulden sætter ind i takt med efterårets og vinterens komme, er skiundertøj en nem måde at holde varmen på – uanset om du skal boltre dig på pister, løbe, vandre, overnatte i telt eller måske bare cykle til og fra arbejde på en frostklar morgen.

  I vores udvalg af skiundertøj til herrer finder du både undertrøjer og underbukser, ligesom der også er skisokker til herrer. Vi har også tætsiddende T-shirts, som kan benyttes som inderlag på samme måde som en skiundertrøje.

  Skiundertøjet skal sidde tæt, så det ikke krøller og buler. Dets fornemste opgave er at holde dig varm og tør, og hvis du veksler mellem høj aktivitet og pauser, f.eks. på langrend, er det særligt vigtigt, at du har noget godt undertøj.

   

  Du kan groft sagt vælge mellem herreskiundertøj i kunststof og uld, og begge dele har fordele og ulemper.

  Meget af vores skiundertøj til herrer er i uld, særligt merinould. Måske tænker du, at det må være en meget kradsende omgang at have en ulden skiundertrøje, men skiundertøj i merinould til herrer er faktisk en rigtig god løsning, hvis du vil have alle de gode egenskaber fra uld og samtidig være iført noget blødt.

  Merinould består af meget tynde fibre, og de færreste vil derfor opleve, at det klør og kradser. Merinould er desuden naturligt antibakteriel, så herreskiundertøj i uld kan snildt bruges i flere dage, uden at det lugter grimt. Desuden varmer uld, selvom den bliver våd.

  Du kan læse mere om merinould her.

  Vi har også skiundertøj til mænd, som foretrækker at være helt fri for uld. Der er således skiundertrøjer og -bukser lavet udelukkende i kunststoffer. Generelt giver skiundertøj i kunststof en bedre svedtransport end det uldne undertøj, men det vil, som nævnt, i udgangspunktet lugte hurtigere end tøj i uld.

  Skiundertøj til herrer: Tilbud og outlet

  Undgå hakkende tænder med varmt skiundertøj og skisokker til mænd – og undgå et gnavent dankort ved at tjekke for tilbud på undertøjet her.

  Du kan også se, om det helt rette sæt skiundertøj til herrer i uld eller kunststoffer gemmer sig i vores outlet.

   

  Se også:  

  Undertrøjer til herrer

  Underbukser til herrer

  Uldundertøj til mænd