Overgangsjakker til damer

96 Varer

Vores overgangsjakker til damer sikrer dig beskyttelse mod den kolde morgenvind, når foråret begynder eller sommeren går på hæld. Jakkerne er både lette og vindtætte, så du får god beskyttelse fra elementerne.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Stort udvalg af smarte og praktiske overgangsjakker til damer

Når foråret begynder, og morgenkulden ikke bider så meget mere, eller når sommeren er slut, og morgenen føles som om, at der ligger et isbjerg hos naboen, så er det godt med en overgangsjakke, der kan tage det værste kulde. Og hvis vinden er kold fra nord, gør det ekstra godt med et let vindtæt lag udover en trøje.

Vores overgangsjakker til damer er relativt lette jakker. De er perfekte til at holde efterårets første og forårets sidste kulde væk. Da ydermaterialet er vindtæt, kan du nemt holde på varmen, når du skal være ude i naturen eller er på vej på arbejde/studie.

De fleste kvinder kender til problemet med, at det nogle gange er lidt koldt om aftenen. Når du begynder at kunne mærke, at det ikke længere rækker med den lette overgangsjakke, kan du altid forstærke med en tynd uldundertrøje inderst, men i udgangspunktet er det allervigtigst at kunne holde vinden væk fra kroppen. Det er nemlig vindens kolde susen, der kan gøre det rigtig koldt, når kalenderen siger enten forår eller efterår.

Vi har masser af overgangsjakker til damer fra kendte mærker som Haglöfs, Didriksons, Fjällräven, Peak Performance og mange flere i forskellige udformninger, så du kan finde en model, der passer dig.

En overgangsjakke er den perfekte jakke på farten

Med en overgangsjakke, har du en kompakt jakke, som du altid kan have med, også når eftermiddagen ser ud til at være meget varmere end morgenen. Mange damer pakker gerne en lille let overgangsjakke sammen og har den med i tasken.

I vores udvalg af dameovergangsjakker har vi blandt andet dunovergangsjakker, der er særligt ideelle som en jakke, du kan tage med på farten. Disse jakker kan nemlig komprimeres, så de fylder nærmest ingenting og dermed let kan pakkes i tasken - hvad end du er på eventyr eller blot tager den sædvanlige tur til og fra arbejde til hverdag.

Husk dog, at en dunjakke skal hænges op, når du ikke bruger den. Det vil sikre, at du beholder den isolerende evne i fyldet, så jakken kan blive ved med at holde dig varm. 

Overgangsjakker kan bruges til mangt og meget 

Selvom overgangsjakker nævnes som én kategori, så kan de forskellige jakker bruges i forskellige situationer. Som nævnt egner dunovergangsjakkerne sig rigtig godt til at tage med, hvis de skal pakkes i tasken. Men derudover findes der også andre overgangsjakker, der kan bruges til andet.

For eksempel har vi vandtætte overgangsjakker, der jo selvfølgelig egner sig godt til de dage, hvor regnen stille drypper fra himlen hele dagen, eller de dage hvor de mørke skyer truer med at sende en strøm af regndråber mod jorden hvert øjeblik, det skal være. Vores vandtætte jakker har vandsøjletryk på op mod 10.000 mm, hvilket betyder, at de kan bruges ved kraftig regn i et par timer, eller i lidt regn i meget lang tid. Vi har også vandafvisende overgangsjakker, men disse jakker er ikke i nærheden af ligeså effektive som de vandtætte jakker, når regnen for alvor tager fat.

Vatterede overgangsjakker kan bruges som et lunt yderlag, når dagene er kølige. De kan dog også bruges som et isolerende mellemlag, når temperaturen sniger sig længere ned. Med en vatteret overgangsjakke har du altså en jakke, der kan bruges over flere sæsoner.

En kort overgangsjakke giver dig bedst mulig bevægelsesfrihed, når du er på farten. Cykler du til og fra arbejde, eller går du meget og i et raskt tempo, så er en kort jakke en smart løsning. Men er du kuldskær og har brug for ekstra varme omkring det øverste af benene, så er en lang overgangsjakke måske at foretrække for dig.

Du kan gå på opdagelse i vores udvalg ovenfor og se på alle de forskellige typer af overgangsjakker, vi har. Fælles for dem alle er, at de giver god beskyttelse mod vind, så du ikke pludselig står og skærer tænder af kulden, når der kommer et køligt vindpust.

Vi hjælper gerne med at finde den rette overgangsjakke

Er du en kvinde, der godt kan lide at tage sig god tid til at kigge mange valgmuligheder igennem, før du tager den endelige beslutning, så kan du her på siden i ro og mag klikke dig igennem vores mange overgangsjakke og finde den, der passer bedst til dine behov. Men har du i stedet brug for at prøve jakken på, eller vil du gerne stille spørgsmål, så er du velkommen i en af vores fysiske butikker, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med at svare på alle dine spørgsmål.

Når du bestiller din overgangsjakke her fra vores hjemmeside, giver vi fragten, så du ikke skal betale ekstra for at få den hjem. Viser det sig, at jakken ikke har den rigtige størrelse, ser farven forkert ud, eller er der noget andet i vejen, så tilbyder vi også gratis retur, og vi har hele 365 dages bytteservice. Det giver dig muligheden for at klikke din nye overgangsjakke trygt hjem og prøve den på i hjemlige omgivelser.