6 bud på sandaler til børn

Henter data...
< Forrige artikel Næste artikel >
6 bud på sandaler til børn
Råd og vejledning
02 May 2023

6 bud på sandaler til børn


Skrevet af Viktor H. Ladegaard

-Grejnørd, vandrer og jæger


Temperaturerne er så småt begyndt at stige, og det kalder på noget lettere og luftigere fodtøj. Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er det bedste for dine børns fødder, så vi giver dig her et nemt og overskueligt overblik over nogle af vores bedste sandaler til børn.

#1

Bisgaard Nico

Bisgaard Nico er en klassisk sandal til alle sommerens ture, om det er ud til stranden eller leg i haven. Her får du en let og åndbar sandal, med velcro, som er supernem at åbne og justere. Bisgaard inddeler pasformen som normal/bred og anbefaler et voksetillæg på 1 cm.

 

Sandalen kommer i farverne navy, black og blush.

#2

Keen Newport Neo H2 Youth

Keen er normalt kendt for give ekstra bredde til fødderne, som den originale Newport H2 også er kendt for. Her har de lavet en ny, her af Neo, som er en anelse smallere, så børn som ikke kan fylde den brede sandal ud, kan i stedet prøve Neo H2 for at få en bedre pasform. Newport Neo H2 er stadig med tåbeskyttelse, og derfor lægger sandalen op til alverdens små eventyr.

 

Her kommer sandalen i et utal af farver som du kan tilgå via linket.

#3

Keen Seacamp II CNX

Her får du en sandal som arbejder sig henimod en mere naturlig fornemmelse i sålen. Sålen er nemlig mere flad en normalt, hvor der ofte er 4 mm højdeforskel fra hæl til forfod. Dette giver en sandal som tillader dit barn at få en langt bedre fornemmelse med det underlag de går på. Derudover giver sandalen støtte i svangen og har en stabilitetskile, hvilket gør den nem at gå til. Sandalen er ligesom Neo H2 lidt smallere end Keens normale sko/sandaler.

 

Endnu engang er Keen god til at komme med et væld af farver, som du kan tilgå via linket.

#4

Teva Tanza

Tanzaen leverer rigtig god støtte og stødabsorbering, og egner sig derfor til en lidt længere gåtur. Sandalen minder på mange måder om de voksnes vandresandaler, fra Teva, ved at de kan justeres på tre punkter, hvilket giver god mulighed for at få den til at passe til dit barns fod. Sandalen tåler det meste og kan lige så godt bruges i vandet ved strandturen, som på stien på de små ture.

 

Sandalen kommer i sort og grå.

#5

Teva Original Universal Metallic

Som navnet antyder har vi at gøre med en af klassikerne indenfor sandal-verdenen. Teva Original er både stilrene og utroligt praktiske. Her får du et par sandaler som er meget lette og bløde, som giver en rigtig god komfort til de kortere ture. Derudover er sandalen udviklet til at blive brugt i og omkring floder og egner sig derfor perfekt til en strandtur eller kanotur.

#6

Viking Thrill

Her er Vikings bud på en sandal med tåbeskyttelse, som hurtigt kan snøres med en elastisk snøring. Sandalen egner sig til alle hverdagens eventyr, og er utroligt behagelig med en fodseng af ruskind. Sandalen er også nem at få god igen efter nogle ugers brug, da den kan komme i vaskemaskinen på 30 grader.

 

Sandalen kommer i en masse farver og kan tilgås via linket.

Synes du ikke, at de her bud lige passer dig, så kast et blik på vores store webshop – her har vi både til mændkvinder og børn.

Så skulle ungerne være klar til leg under solen - rigtig god fornøjelse. 

Råd og vejledning
Posted: May 02, 2023
Forfatter: Tine Thomsen