Forårsjakker til herrer

80 Varer

Her kan du se vores store udvalg af forårsjakker til herrer. Her er forårsjakker til alt slags vejr. Du finder både vindjakker, softshells, overgangsjakker og regnjakker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Gå foråret i møde i en let forårsjakke til mænd

Der findes ikke noget som et dejligt, friskt forår, der minder os alle sammen om, at træerne ikke altid står uden blade på, og at solen faktisk også findes deroppe over skydækket. Det pibler frem med grønne skud alle steder, og blomsterne begynder så småt at folde kronbladene ud i skovbunden.

Foråret er virkelig en dejlig årstid, men det er også en årstid med meget skiftende vejr, og du skal være forberedt på lidt af det hele. Med en forårsjakke får du en jakke, der kan hjælpe dig med at holde varmen på de dage, hvor temperaturen er for kold til ikke at have overtøj på, men for varm til en vinterjakke. Samtidig kan en forårsjakke være med til at beskytte dig mod regn og blæst.

I vores udvalg af forårsjakker til mænd har vi jakker fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Peak Performance samt mange andre jakker i høj kvalitet og med god funktionalitet. 

Sådan vælger du den rette forårsjakke til dig 

Der findes mange forskellige typer af forårsjakker til herrer, og ved første øjekast kan det være svært at finde ud af, hvilken type eller model du skal gå efter. Så hvordan finder du egentlig ud af, hvilken jakke, du skal klikke i kurven? Det gør du først og fremmest ved at tænke over, hvilke behov lige præcis du har. 

Er du en mand, der holder meget af outdoorliv, skal du vælge en let forårsjakke, der passer til dette. Her kan du med fordel kigge efter jakker i Fjällrävens ekstremt robuste og slidstærke G-1000®-materiale, der også er næsten vindtæt og godt til at holde myg ude, når vi når hen til den lunere del af foråret. Du kan også vælge en forårsjakke udformet som anorak, så du har lidt ekstra beskyttelse mod vind på overkroppen, da der ikke er en lang lynlås, hvor vinden ellers nogle gange kan finde igennem.

Ved du, at du skal opleve et mere køligt forårsvejr, kan du vælge en fiberjakke, en forårsjakke med dunisolering eller en med lunt for. Du kan også vælge en jakke, der er lidt længere, så du får varme på mere end bare overkroppen. Har du behov for at spare plads, kan du med fordel vælge en dunjakke, der kan foldes sammen, så den fylder meget lidt. Det gør den lettere at have med i tasken, hvis du er på vandretur, hvor du ikke behøver en jakke i løbet af dagen, men har brug for at kunne pakke dig lidt mere ind om aftenen.

I det blæsende forårsvejr kan du kigge på vores udvalg af vindjakker og softshelljakker til mænd, der er gode til netop at sørge for, at vinden bliver ude, og du kan holde varmen bedre på overkroppen. Flere af vores softshelljakker er også vandafvisende, så du kan klare dig, hvis det drypper lidt fra oven.

Sidst men ikke mindst finder du også et stort udvalg af vandtætte jakker på vores side, og flere modeller har et vandsøjletryk på 10.000 mm, hvilket svarer til at du kan bruge jakken til kraftig regn i kort tid eller let regn i længere tid. Vil du gerne være garderet mod det omskiftelige forårsvejr, hvor du let bliver fanget i en regnbyge, hvad enten du færdes i naturen eller i byen, så er det altså de vandtætte jakker, du skal kigge efter.

Ved du stadig ikke, hvad du leder efter, eller har du brug for at se på en jakke fysisk, er du selvfølgelig også velkommen til at besøge en af vores butikker. Der står vores personale klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig til at få den rette forårsjakke med hjem.

Forårsjakker til herrer til enhver smag

Har du altid drømt om en lækker outdoorjakke i gult stof, eller er blå din go-to farve, når du køber nyt overtøj? Personlig stil spiller ofte en stor rolle, når du skal vælge en jakke, men hos os finder du lette forårsjakker til mænd i mange forskellige farver og stilarter, så du kan finde den, der passer bedst til dig og din personlighed.

Er udseendet på jakken slet ikke vigtigt for dig, kan du selvfølgelig bare udelukkende se efter, hvilke egenskaber de enkelte forårsjakker til herrer har og vælge den, der passer bedst til dine behov. Du kan læse meget mere om modellerne, når du klikker ind på den enkelte jakke.

Skulle du alligevel få bestilt en jakke hjem, der ikke har den rigtige farve, som er enten for lille eller for stor, eller som bare ikke sidder, som du havde regnet med, så har vi hos Eventyrsport altid gratis retur og 365 dages bytteservice, så du let kan sende jakken tilbage.