Forårsjakker til damer

82 Varer

Herunder finder du vores store udvalg af forårsjakker til damer til alt slags vejr, som foråret kan byde på. Du finder både softshells, vindjakker, regnjakker og overgangsjakker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Forårsjakker til damer, når vejret er omskifteligt

Når kalenderen siger forår, pibler det frem med små grønne skud i skovbunden, og temperaturen bevæger sig langsomt opad. Men foråret er også en sæson, der lover regn, blæst og svingende temperaturer, og det gør det svært at finde ud af, hvilket overtøj du skal trække i. Det ene øjeblik har du sol fra en skyfri himmel, det næste siler regnen ned fra et mørkt og tykt skydække, og du kan ikke få fart nok i pedalerne, fordi en kraftig blæst stopper din fremgang.

Det omskiftelige forårsvejr stiller store krav til din forårsjakke, og derfor har vi et bredt udvalg af forskellige jakker til årstiden. I vores udvalg finder du masser af flotte forårsjakker, der passer godt til det omskiftelige vejr i månederne inden det for alvor bliver sommer. Vi har alt fra lette jakker, softshells og vindjakker til regnjakker og overgangsjakker samt både korte og lange forårsjakker. Alle jakkerne i vores sortiment kommer fra kvalitetsmærker som for eksempel Fjällräven, Haglöfs, Peak Performance, Didriksons samt mange flere. 

Sådan vælger du den rette forårsjakke 

Skal du vælge en dunforårsjakke eller en softshell, eller kan du ikke vælge mellem en kort eller lang forårsjakke? Det kan være svært at finde ud af, hvilken jakke der er bedst til dig, og med et stort udvalg kan du hurtigt blive fristet af de mange forskellige modeller. For at vælge den helt rigtige forårsjakke, kan du gøre dig nogle overvejelser, inden du køber, så du ved, at du kan holde varmen, holde dig tør, har god bevægelighed eller at jakken opfylder lige netop dét, som du er på udkig efter. 

Du kan for eksempel overveje, om du ofte fryser på mere end bare overkroppen, når du færdes udenfor i forårsvejret. Det kan også være, at du ved, at du skal på vandretur eller lignende i et lidt køligere klima. Det kan betyde forskellen på, om du skal vælge en lang eller kort forårsjakke. En lang jakke kan give lidt ekstra varme på de køligere dage, mens en kort jakke giver dig mere bevægelsesfrihed og mere luft.

Skal du kunne tage din jakke af ind imellem, fordi temperaturen skifter i løbet af dagen, eller skal du bruge en jakke som isolerende mellemlag på de kølige dage, kan en dunforårsjakke være en god løsning for dig.

Dun er yderst effektivt som isolering i tøj, og det vejer næsten ingenting. På en vandretur, hvor al vægt tæller, kan en dunjakke både holde dig varm og holde vægten på beklædning og oppakning nede. Desuden kan en dunjakke foldes sammen, så den næsten intet fylder og dermed let ryge i rygsækken, hvis du får det varmt i løbet af dagen og har brug for at pakke den væk. Det er derfor en meget praktisk og funktionel overgangsjakke til dig, der bruger foråret som en kærkommen mulighed for at komme udenfor.

Vægter du bevægelighed højt, kan en softshell være lige den jakke, du mangler. En softshell er vind- og vandafvisende samtidig med, at den er lavet af lette og strækbare materialer. Skal du bruge jakken i kraftig blæst eller tung regn, skal du måske i stedet se efter henholdsvis en helt vindtæt jakke eller en regnjakke. Alle disse modeller finder du selvfølgelig også i vores udvalg af dameforårsjakker.

I vores udvalg finder du også masse af flotte forårsjakker, der egner sig godt til hverdagsbrug, når du skal til og fra arbejde, eller du færdes udendørs i fritiden. Vi har forårsjakker i mange forskellige farver og udformninger, så du kan finde en, som du glæder dig til at tage på, hver gang du skal ud af døren.

Pas godt på din forårsjakke

Det er altid en god idé at passe på sit tøj, så det holder så længe som muligt, og dette gælder selvfølgelig også forårsjakker. Med en dunforårsjakke er det især vigtigt, at du opbevarer og vasker den rigtigt, så du ikke mister dunenes isoleringsevne.

Selvom en dunforårsjakke kan komprimeres til at fylde meget lidt, skal den hænges op, når den ikke er i brug. Derudover skal den tumbles med tennisbolde efter vask, så dunene ikke klumper sammen, når jakken tørrer. På den måde får du det maksimale ud af din nye forårsdunjakke, og den vil kunne holde mange sæsoner fremover. 

Vil du vide mere om vedligeholdelse og pleje af dunjakker, kan du læse mere på vores blog om, hvordan du plejer og vasker dunjakker. Er uheldet ude, kan du også finde en guide til, hvordan du reparerer din dunjakke

Find gode tilbud på forårsjakker til damer

Vil du gerne gå foråret i møde med en jakke, der holder dig tør og/eller varm, og vil du helst gøre det med så mange penge på lmen som muligt? Hos os finder du altid et godt tilbud i vores kategori af forårsjakker til damer, og du finder nemt de største besparelser ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden. Det giver dig et overblik over de modeller, der er nedsat netop nu, så du kan finde den perfekte forårsjakke til en god pris.

Er du stadig i tvivl, så læs vores blogindlæg