Sportstasker og duffle bags

Her finder du masser af solide sportstasker, rejsetasker, duffles og duffle-bags. Mange størrelser og farver fra f.eks. Haglöfs, The North Face og Fjällräven.

per side
Sorter stigende

Duffles og sportstasker

Du ser den på ryggen af muldyr på store ekspeditioner, på værelset hos klatrebumsen, i bagagerummet på ferien, over skulderen på vej til træning, og i uendeligt mange andre situationer: den slidstærke duffle eller dufflebag, sporttaske, rejsetaske, eller pølsetaske - kært barn har som bekendt mange navne, men den er kort sagt helt uundværlig, når store mængder grej skal opbevares og transporteres. Enkel, praktisk, robust - og så er der også et par stykker, som er vandtætte. Også ideel til bilferien, bådferien, i cykelanhængeren, på kanoturen, i rumfærgen - og vi kunne blive ved!

Sportstasker

En sportstaske kan bruges i et væld af situationer eksempelvis til sport, weekendbrug og vasketøj, eller måske som rygsæk hvis den er indrettet til det.

Duffles

En duffle er super praktisk. Den berømte pølsetaske findes i mange varianter, størrelser og farver. Vi har duffles, der skal behandles med voks for at opretholde den vandafvisende effekt, mens andre næsten klarer sig selv. Rumfanget er selvfølgelig en vigtig detalje, så der er plads til alt grejet. Vi har duffles fra cirka 10 liter helt op til over 100 liter.

Hvad kan du ikke have i en duffel bag?

Svaret blæser i vinden, for det er rigtig svært at sige hvilke begrænsninger der er på sportsduffels. Med sit klassiske design og store slidstyrke er en duffel bag nok et af de mest praktiske stykker udstyr man kan finde.

På rejse med dine sportstasker

Når du pakker alt dit grej, inden du kører på ferie, er det bare allernemmest, hvis du har 3-4 duffel bags, som du kan lægge alting ned i. Når taskerne er pakket, fyldt og lukket, er det verdens nemmeste sag at stable dem i bagagerummet på bilen og trille afsted mod eventyret.

Når du når frem, er det nemt at få alt dit grej ud af bilen og placeret et godt sted inden du pakker ud. Med store solide stropper og bærehåndtag får du nemt fat i dine sportstasker, så de kan komme på plads i hotelværelset, eller ind i teltet, hvor du kan pakke ud.

Skal din duffel med på vandretur?

En duffel bag er naturligvis ikke det rigtige valg til en vandretur, men med mindre du skal gå hele vejen fra din hoveddør, så vil det nok være en fordel at du pakker i en eller flere sportstasker. Så kan du sagtens have din vandrerygsæk liggende ved siden af.

Måske tænker du at det da er alt for besværligt, men prøv det. Du vil opdage at det er utroligt meget lettere at pakke alle mulige ting i en stor sportstaske, end i en vandrerygsæk. Desuden kan du også vælge at efterlade nogle af dit medbragte ting i din duffle bag. Så kan du senere vælge ud hvad du skal have med på vandretur, lige inden du efterlader din duffle bag på hotellet eller i bilen.

Bliver min duffle bag taget?

Mange sportstasker og duffle bags kan låses af. Hvis den store lynlåsåbning har lynlåsskydere, der har en lille støbt ring, så kan du føre en hængelås igennem de to skydere på lynlåsen, og så kan andre ikke snige sig til at kigge ned i din duffle bag. Husk at et tegn på opbrud, som en ødelagt hængelås, som regel vil være nok til at din rejseforsikring vil dække et eventuelt tyveri af dine ting i sportstasken.

Lommer kan være vigtige

Hvis du godt kan lide at organisere dine ting, så kan du med fordel se efter hvilke lommer der er i de sportduffels, som vi sælger. Mange har en enkelt udvendig lomme, hvor der er plads til en pung og et pas. Nogle duffels har også lidt større udvendige lommer, men det er de indvendige lommer, som især er gode til at organisere dine ting.

Med indvendige lommer, kan du sørge for at de ting, som ellers ville ligge og rode rundt i bunden af din store sportstaske, er lette at finde. Det er også være at se efter hvordan de indvendige lommer er lavet. Nogle lommer er i netstof. Så er det nemt at se hvor tingene ligger i lommen. Det er naturligvis vigtigst, hvis lommen er forholdsvis stor. Hvis lommer skal indeholde nogle meget små ting, kan det være en fordel at have nogle endnu mindre pakposer, som du kan lægge stumperne i. Så er det også nemt at finde dem, selvom de ligger sammen med mange andre ting.

Vælg forskellige farver på dine sportstasker

Hvis du synes at en bestemt model af sportstaske er helt rigtig, og gerne vil have 3-4 ens, så kan det være en rigtig god idé at vælge forskellige farver. Det vil blive meget nemmere at finde rundt i hvilken taske, der indeholde det du skal have fat i. For eksempel kan en families sportduffels der er helt ens, i værste fald ende med at have datterens taske liggende hos far. ikke et stort problem, hvis man bare kan gå hen ad en gang i et hotel, for at bytte rundt. Til gengæld kan det være et større problem, hvis de ligger i hver sin bil, og hvis de ligger i hvert sit fly til hver sin destination, er den jo helt gal. Så vælg gerne 4 forskellige farver til 4 ellers ens tasker.

Store rygsække

Daypacks

Rulletasker

Regnslag og tilbehør

Vandtæt opbevaring