Sportstasker og Duffles

Her finder du masser af solide sportstasker, rejsetasker, duffles og duffle-bags. Mange størrelser og farver fra f.eks. Haglöfs, The North Face og Fjällräven.

per side
Sorter stigende

Duffles og sportstasker

Du ser den på ryggen af muldyr på store ekspeditioner, på værelset hos klatrebumsen, i bagagerummet på ferien, over skulderen på vej til træning, og i uendeligt mange andre situationer: den slidstærke duffle eller dufflebag, sporttaske, rejsetaske, eller pølsetaske - kært barn har som bekendt mange navne, men den er kort sagt helt uundværlig, når store mængder grej skal opbevares og transporteres. Enkel, praktisk, robust - og så er der også et par stykker, som er vandtætte. Også ideel til bilferien, bådferien, i cykelanhængeren, på kanoturen, i rumfærgen - og vi kunne blive ved!

 

Sportstasker

En sportstaske kan bruges i et væld af situationer eksempelvis til sport, weekendbrug og vasketøj, eller måske som rygsæk hvis den er indrettet til det.

 

Duffles

En duffle er super praktisk. Den berømte pølsetaske findes i mange varianter, størrelser og farver. Vi har duffles, der skal behandles med voks for at opretholde den vandafvisende effekt, mens andre næsten klarer sig selv. Rumfanget er selvfølgelig en vigtig detalje, så der er plads til alt grejet. Vi har duffles fra cirka 10 liter helt op til over 100 liter.

  

Se også:

Store rygsække

Daypacks

Rulletasker

Regnslag og tilbehør

Vandtæt opbevaring