Sportstasker og duffle bags

36 Varer
Her finder du vores udvalg af solide sportstasker, praktiske rejsetasker og duffel bags. Masser af forskellige størrelser og flotte farver fra kendte mærker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Duffel bags og sportstasker – et sandt outdoor must have

Du ser den på ryggen af muldyr på store ekspeditioner, på værelset hos klatrebumsen, i bagagerummet på ferien, over skulderen på vej til træning, på spejderlejren, på festivalen og i uendeligt mange andre situationer.

Der er selvfølgelig tale om den slidstærke duffle, duffelbag eller duffel bag, sportstaske, rejsetaske, travel bag eller pølsetaske - kært barn har som bekendt mange navne, men den er kort sagt helt uundværlig, når store mængder grej skal opbevares og transporteres.

Denne taske-type er enkel, praktisk, robust – og så er der også et par stykker, som er vandtætte. Den er ideel til bilferien, bådferien, i cykelanhængeren, på kanoturen, i rumfærgen - og vi kunne blive ved!

Her på siden finder du et stort udvalg af den alsidige taske, der kan klare mosten i langt de fleste situationer, hvor der skal transporteres grej på en nem måde. Hos Eventyrsport har vi både små og store sportstasker og mange forskellige farver – og det er bare at gå på opdagelse i sortimentet. Vi har også sportstasker til både damer og herrer, så der er noget for enhver smag.

Vores store udvalg af duffel bags og sportstasker kommer fra kendte mærker som The North FaceOspreyFjällräven og Haglöfs

Praktiske sportstasker og duffels – plads til lidt af hvert

En sportstaske kan bruges i et væld af situationer – eksempelvis som træningstaske, til weekendbrug og vasketøj eller måske som rygsæk, hvis det er en sportstaske til ryggen.

Sportstasker fås i mange forskellige størrelser og i forskellige udformninger, så der er noget til ethvert behov. Rumfanget er selvfølgelig en vigtig detalje, og størrelsen på taskerne opgives i litermål, så du nemt kan sammenligne på tværs af brands og modeller. Vi har duffles fra cirka 10 liter helt op til over 100 liter. På den måde kan du vælge en praktisk lille sportstaske til de korte ture, eller en meget stor sportstaske til de længere ture.

Vores sortiment af sportstasker og duffel bags er delt op i tre størrelser, så du nemt kan finde lige præcis den taske, der bedst lever op til dine ønsker. Du finder således både de mindre tasker på under 40 liter, de mellemstore duffel bags og sportstasker samt de store modeller på over 65 liter.

En duffel bag er nemlig super praktisk. Den berømte pølsetaske findes som nævnt i mange varianter, størrelser og farver. Vi har desuden duffles, der skal behandles med voks for at opretholde den vandafvisende effekt, mens andre næsten klarer sig selv. 

Hvad kan du ikke have i en duffel bag?

Svaret blæser i vinden her, for det er rigtig svært at sige, hvilke begrænsninger, der er på sportsduffels. Med sit klassiske design og store slidstyrke er en duffel bag nok et af de mest praktiske stykker udstyr, man kan finde.

Og når størrelsen på en af de praktiske tasker kan måle helt op til 100 liter, er der ikke meget, du ikke kan transportere i en duffel bag – så er den eneste begrænsning faktisk bare, hvor meget du selv kan bære.

Hvis du skal gå langt med din taske, skal du dog måske overveje, om du i stedet skal have fat i en god og stor vandrerygsæk eller en lidt mindre daypack, så du passer på din ryg, mens du udforsker en spændende kløft eller går fra hytte til hytte.

Og skal du virkelig slæbe, så er en praktisk rulletaske måske mere det rigtige valg for dig? Hvis du er i tvivl om hvilken taske, der er den helt rigtige for dig, kan du med fordel tage et kig på vores blog.

På bloggen har vi nemlig samlet en god guide til at vælge den bedste duffel bag til dine behov. Her finder du også gode råd til, hvordan du vælger din næste gode rygsæk til vandring eller fritid. 

På rejse eller tur med dine sportstasker

Når du pakker alt dit grej, inden du kører på ferie, er det bare allernemmest, hvis du har tre eller fire rejsesportstasker, som du kan lægge alting ned i. Når taskerne er pakket, fyldt og lukket, er det verdens nemmeste sag at stable dem i bagagerummet på bilen og trille afsted mod eventyret.

Når du så når frem, så er det ingen sag at få alt dit grej ud af bilen og placeret et godt sted, inden du pakker ud. Med store, solide stropper og bærehåndtag får du nemt fat i dine rejsesportstasker, så de kan komme på plads på hotelværelset eller stables ind i teltet, hvor du kan pakke ud. I vores sortiment finder du masser af sportstasken til at tage på ryggen.

En duffel bag er naturligvis ikke det rigtige valg til en vandretur, men medmindre du skal gå hele vejen fra din hoveddør, så vil det ofte være en fordel, at du pakker i en eller flere rejsesportstasker. Så kan du sagtens have din gode vandrerygsæk liggende ved siden af.

Måske tænker du, at det da er alt for besværligt, men prøv det. Du vil opdage, at det er utroligt meget lettere at pakke alle mulige ting i en stor sportstaske end i de knapt så rummelige vandrerygsække.

Desuden kan du også vælge at efterlade nogle af dine medbragte ting i din duffel bag, hvis du for eksempel skal på en vandretur undervejs på din rejse. Så kan du senere vælge ud, hvad du skal have med på tur, lige inden du efterlader din duffel bag på hotellet eller i bilen.

Som du måske kan fornemme, så er vi store fans af den praktiske pølsetaske – også selvom den ikke er oplagt til selve vandringen. Desuden kan de fleste duffel bags pakkes sammen, så de ikke fylder alverden, selvom de er ret store i udfoldet tilstand.

Rejsesikkerhed: Bliver min duffel bag taget?

Mange rejsesportstasker og duffel bags kan låses af. Hvis den store lynlåsåbning har lynlåsskydere, der har en lille støbt ring, så kan du føre en lille hængelås igennem de to skydere på lynlåsen, og så kan andre ikke snige sig til at kigge ned i din duffle.

Husk, at et tegn på opbrud (som for eksempel en ødelagt hængelås) som regel vil være nok til, at din rejseforsikring vil dække et eventuelt tyveri af dine ting i rejsesportstasken.

Funktionalitet – lommer kan være vigtige

Hvis du godt kan lide at organisere dine ting, så kan du med fordel se efter, hvilke lommer der er i de sportsduffels, som vi sælger.

Mange har en enkelt udvendig lomme, hvor der er plads til en pung og et pas. Nogle duffel bags har også lidt større udvendige lommer, men det er de indvendige lommer, som især er gode til at organisere dine ting.

Med indvendige lommer kan du sørge for, at de ting, som ellers ville ligge og rode rundt i bunden af din store sportstaske, er lette at finde - det kan være rart uanset om du bruger tasken som træningstaske eller rejsetaske. Det er også værd at se efter, hvordan de indvendige lommer er lavet. Nogle lommer er i netstof. Så er det nemt at se, hvor tingene ligger i lommen.

Det er naturligvis vigtigst, hvis lommen er forholdsvis stor. Hvis lommerne dog skal indeholde nogle meget små ting, kan det være en fordel at have nogle endnu mindre praktiske pakposer, som du kan lægge stumperne i. Så er det også nemt at finde dem, selvom de ligger sammen med mange andre ting.

Hvis dine ting ikke tåler vand, og din nye duffel bag ikke er vandtæt, kan det desuden være en god idé at overveje et vandtæt regnslag eller at pakke de mere vandfølsomme ting ned i vandtætte pakposer, så alle dine ejendele klarer skærene uden vandskader.

Et godt råd: Vælg forskellige farver på dine sportstasker

Hvis du synes, at én bestemt model af sportstaskerne er helt rigtig og gerne vil have et par stykker, så kan det være en rigtig god idé at vælge forskellige farver. Det vil blive meget nemmere at finde rundt i hvilken taske, der indeholder det, du skal have fat i.

På den måde er det også nemt at finde rundt i, hvis taske, der er hvis, hvis man er en stor familie eller gruppe, der rejser sammen, men som gerne skal kunne kende taskerne og deres indhold fra hinanden.

Det er selvfølgelig ikke et stort problem, hvis man bare kan gå hen ad en gang på et hotel for at bytte rundt. Til gengæld kan det være et større problem, hvis taskerne ligger i hver sin bil – og hvis de ligger i hvert sit fly til hver sin destination, er den jo helt gal.

Du kan også have forskellige farver sportstasker derhjemme, så du let kan tage den rigtige taske på vej ud af døren. Du kan for eksempel have én farve til træningstasken, én farve til rejsetasken, osv.

Så et godt råd til at vælge duffel bags er at vælge forskellige farver til ellers ens tasker – det skaber overblik og en yderst farverig samling af lækre duffel bags.

Hvis du er på udkig efter flere gode råd og fif til rejser, kan du med fordel slå et smut forbi vores store blog, hvor vi blandet andet guider til at pakke ens rygsæk mest optimalt samt til gode, vandrevenlige feriedestinationer i Europa.