1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Løbejakker til både damer og herrer

Nøgleordet til en god løbetur er det rette løbetøj og løbesko, så du undgår at få skader eller blive kold under vejs – og her er en løbejakke også ideel.

En løbejakke har flere formål, men en af dem er især at være temperaturregulerende og beskytte mod vejret. Den er med andre ord en vigtig del af lag-på-lag princippet, som er en af grundstenene til den rette påklædning, når man gerne vil undgå at fryse eller svede på sin tur.

Lær meget mere om lag-på-lag princippet

Hvorfor skal du købe en løbejakke?

Udover at beskytte mod vind, regn, sne og generelt bare køligt vejr, så hjælper en løbejakke også med at opretholde kropsvarmen.
Nogle løbejakker er endda fremstillet af åndbare materialer, der tillader sved og varme at passere igennem, så jakken kan være med til at regulere kropstemperaturen. Det sikrer, at du hverken kommer til at fryse eller svede (for meget) under løbeturen.

Kigger man mere på designet og funktionaliteten har løbejakker også sine fordele. Nogle løbejakker er nemlig designet med reflekterende detaljer, der sikrer, at du kan ses i mørke. Dette er ideelt til dig, der ofte løber på stier eller i vejkanten om morgen, efteråret eller vinteren, hvor det hurtigt bliver mørkt.

En løbejakke gør det også nemt at have alle dine ejendele med på løbeturen. De fleste løbejakker er nemlig designet med lukket lommer, der er store nok til dine nøgle, pung og mobil – nogle har endda plads til en vandflaske. På den måde kan du nemt have alle dine ting med på løbeturen uden at være bange for, at du taber dem eller skal løbe med dem i hånden.

Kan man få en vandtæt løbejakke?

Det korte svar er ja! Der findes vandtætte løbejakker, som er fremstillet i vandtætte eller vandafvisende materialer, som beskytter dig mod regn og vådt vejr.

Det der gør løbejakkerne vandtætte er de tapede sømme, de vandtætte lynlåse og så det åndbare materiale, der sikrer, at sveden ikke ophober sig under jakken. Det er dog ikke alle løbejakker, som er lige vandtætte – mange af dem er blot vandafvisende, hvilket betyder, at de er velegnet til let regn eller vådt vejr i kortere perioder.

Find din næste løbejakke hos Eventyrsport

Vores udvalg af løbejakker til både damer og herrer kommer fra nogle af branchens største løbebrands som Craft, Fusion, Montane og mange flere – og vi har både almindelige løbejakker og vandtætte løbejakker med og uden reflekser.

Du kan se hele vores udvalg af løbejakker ovenfor, men vil du helst ned og prøve jakken med det samme, så er du altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker med løbesortiment. Her står vores personale også klar med en hjælpende hånd, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for hjælp til at finde den rette størrelse.