Skihandsker til herrer

30 Varer

Varme handsker og luffer med forstærkninger og forskellige detaljer, der gør dem egnet til skiløb. Der er både vandtætte modeller med Gore-Tex®, meget tekniske handsker og de mere enkle.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

På med skihandsken, når turen går til pisterne

Uanset om du er til alpint skiløb eller langrend, har du brug for at holde hænderne varme, når du bevæger dig ud på løjperne. Du har nemlig behov for et fast greb om skistavene, så du kan navigere og styre din vej gennem sneen, og har du kolde hænder, bliver det langt sværere.

Et par gode skihandsker til herrer hjælper dig med at holde fingrene varme gennem hele dagen. På den måde bevarer du god bevægelse i hænder og fingre, og du slipper for ubehaget ved at fryse, så du kan fortsætte på ski i længere tid.

Hos os finder du et bredt udvalg af skihandsker til mænd fra mærker som Black Diamond, Helly Hansen og andre. Vi har i udvalget både skiluffer, skihandsker med tre fingre og skihandsker med fem fingre.

Vælg et par, der passer som hånd i skihandske

Det giver næsten sig selv, at du selvfølgelig skal vælge et par skihandsker eller skiluffer, der har den rigtige størrelse til dine hænder. Men du skal også finde et par skihandsker, der passer til den form for ski, du er til. De bedste skihandsker til herrer er nemlig dem, der passer bedst til lige præcis dig.

Tænk for eksempel over, om du oftest fryser, eller om du har tendens til at få det for varmt. Det kan have en betydning for, om du vælger et par herreskihandsker eller -skiluffer. Da skiluffer ikke har separate fingre, bliver luften mellem fingrene hurtigere varm, og de er derfor umiddelbart det varmeste valg.

Skihandsker giver dig derimod mulighed for at kunne bruge finmotorikken, imens du har dem på. Det er praktisk, hvis du har behov for at åbne og lukke spænder, komme til at tage ting i en taske eller lignende.

Du kan også vælge en slags hybrid mellem skihandsker og skiluffer, da vi har flere modeller, der har tre fingre. På den måde kan du stadig bruge finmotorikken med tommel- og pegefinger, imens de sidste tre fingre kan holde varmen. Denne form for herreskihandsker kan derfor være et godt kompromis, hvis du vil have det bedste af begge verdener.

De bedste skihandsker til dig afhænger også af, om du har behov for et par, der er vandtætte eller ej. Vi har flere skihandsker til mænd, der har en Gore-Tex®-membran. En sådan membran sørger for, at vandet udefra ikke kommer ind, men at der stadig kan passere fugt fra hånden og ud.

Gode tilbud på skihandsker og skiluffer til herrer

Er du på udkig efter en skarp pris på et par nye skihandsker, kan vi også hjælpe dig. Længere oppe på siden i venstre kolonne finder du nemlig filteret ”kun tilbud”, der hurtigt giver dig overblikket over alle de skihandsker til mænd, der er tilbud på lige nu.

Vil du ikke gå glip af gode tilbud på skihandsker i fremtiden, kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Så giver vi dig et praj, når der er udsalg eller gode tilbud for eksempel på skihandsker til herrer.